Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: netheril w Grudzień 24, 2011, 02:36:14 PM

@bula -_-' mi z tym gownem
2much hejt, Fluttershy forgives

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2011, 02:38:28 PM
Bula + 1
wiedzialem ze tez lubisz Fluttershy! join the fanclub ))))

micz

kochajmy sie ziomki ! who wanna be maj brader ?

olprax

a tak na poważnie śmiejecie się na forum z Alariona a on na pvp was pojedzie ze swoim CP. so QQ

netheril

Cytat: olprax w Grudzień 24, 2011, 03:24:46 PM
a tak na poważnie śmiejecie się na forum z Alariona a on na pvp was pojedzie ze swoim CP. so QQ
niee, on gra casualowo i tu nie przechodzi  :P a tak serio to who cares?
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

John100

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2011, 11:58:14 AM
Cytat: Bubacz w Grudzień 24, 2011, 06:40:05 AM
Dla fanklubu Alariona, Angry Alarion:

Bubacz, ok np. Jak ci się w dupie od koksu poprzewracało i nie potrafisz odróżnić z kim do tej pory trzymałeś dobry kontakt, nie ma sprawy.

@Olprax
jest drobna różnica, gdy piszesz takie teksty na shoucie (jak wielu polaczków), a gdy piszesz to prywatnie do osoby, która przyszła ci KS-ować celowo (btw o tej godzinei nie było wiele osób), zaczyna jeszcze kozaczyć ze swoim kumplem z ex-CP (na które na TS sam wrzucał 2-3 tyg temu, a potem radośnie z nimi biega w pt), flagując się na tobie, a jeszcze kilka tygodni sam wchodził na TS, pytał, rozmawiał, był miły, względnie uprzejmy, udawał pomocnego, a potem robi za kawał -_-', nie sądzisz?

Nie ma różnicy, fakt faktem ROBISZ TO!!! nie spodziewał bym się, po tobie. Piszesz o polaczkowie i dzieciach a to samo robisz:P +1
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Alarion

Cytat: olprax w Grudzień 24, 2011, 03:24:46 PM

Coś cię boli? Gdybyśmy ten serwer mieli "zownić" to musielibyśmy już mieć +85 party, a póki co średnia lvli 70-80 (i tylko 3 postacie na 3 profce) więc o czym ty biadolisz?

@Mef
Ok, jeżeli my nei gramy casualowo (mając podobne lvle do twojego CP), to jak twoje i moje CP gra?  No life pt?

A poza tym odnośnie tego co pisałeś wcześniej, zadam ci pytanie: Czy przez wzgląd na jakąś znajomość (nie mówię zaraz "best friend" bo to śmieszne mówić tak przez neta) zachowałbyś się tak jak bubacz w opisanej przeze mnie sytuacji?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

jac0l

CytatWiesz, smutny jesteś. Ja bym się na święta cieszył z rodzinnej atmosfery
rodzinna atmosfera przed kompem:D
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Alarion

wigilię masz o 14:00 w domu? bo my jednak wieczorem. Thx specu od mojego mojego prywatnego życia : )

Cat Drama Maker

Acid

Cytat: netheril w Grudzień 24, 2011, 02:36:14 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2011, 01:58:55 PM
@darth
Wiesz, smutny jesteś. Ja bym się na święta cieszył z rodzinnej atmosfery, z jakiegoś prezentu od bliskich, a nie ze screena dwulicowca hatera bubacza, no ale jak kto woli. Taki QQshen i QQuentim wolą podniecać się moim sweterkiem, a ty screenem, na którym nazwałem kogoś -_-'.
wszyscy spiskuja przeciwko tobie! jestes tak slawny i -_-' ze masz miliony hejtow na calym swiecie... prosze cie -_-' wez sie ogarnij bo coraz bardziej smieszny sie z tym robisz. zreszta chlopaki sobie z ciebie podsmiechujki robia a ty w to wpadasz i tylko sie pograzasz, wesolych wszystkim! :D

+1, ale wytłumacz hipokrycie. :] Tak się zawsze cieszył, jakie to randomy grają na priv, a przyjął poziom takiego samego QQpolaczka.

Żenua Alarionie, żenua.

Btw. Zdrowych i radosnych Świąt. Czas na kolację. :)

Alarion

ohh się obruszyło towarzycho, jak powiedziałem 2 ciepłe słowa "znajomemu" z ru offa : D  Gadacie, jakbym tak pisał regularnie, panowie "czysta polska mowa co nigdy nie przeklinają" ; p ; p

Zdrowych, zawijam się : >

Cat Drama Maker

Kamyl89

Rickert

Wesolych wesolych, ciekawe kto bedzie pkt na oly nabijal w sylwka? :D

Sa noble btw?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

John100

Zdrowych wesolych  w tym roku zamiast karpia alkochol :P
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

ome1

te 2 q na lvlowanie ringa można robić raz dziennie i za każdym razem trza przechodzić kamaloke ?:P

FokuSs

Nie ten temat:D Tak bo tlyko na kamie, labie pojawia się npc u którego zaczynasz q:D
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

jac0l

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2011, 04:22:02 PM
wigilię masz o 14:00 w domu? bo my jednak wieczorem. Thx specu od mojego mojego prywatnego życia : )
Nie tyczyło to się bezpośrednio ciebie, ale takie argumenty są po prostu śmieszne:P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Arimas

@Bula: Win

@Kurak: jak tam łapa?  :D

@Bubacz: Jesteś pocurwiony  :P

@Alarion: Take a chill-pill  8)

@Mef: Fluttershy forgives ^^

@Do wszystkich innych i w/w: Wesołych świąt

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

pounh weapon-R :o

co teraz bedzie?? ja mam S grade a on mnie bije z R  :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:

teraz bedzie płacz o itemy a nie o lvl  hahaha

too pro for u kids  !! !! !!

Xevz

Cytat: ome1 w Grudzień 24, 2011, 04:57:53 PM
te 2 q na lvlowanie ringa można robić raz dziennie i za każdym razem trza przechodzić kamaloke ?:P
codziennie mozesz robic 1 q na token ktory bierzesz od npc po przejsciu kamy/laby, jest jeszcze jakis repeatable w toi z szansa na token ale raczej szkoda zachodu

//
wesolych swiat !

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

ome1

dziękuje rodacy za pomoc w tych ciężkich dla nas czasach i wesołych:D

xXxFelekxXx

Cytat: kamiil w Grudzień 24, 2011, 06:16:23 PM

co teraz bedzie?? ja mam S grade a on mnie bije z R  :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:

Jaki weapon ci wpadł?:P

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Russe

Cytat: Bubacz w Grudzień 24, 2011, 06:40:05 AM
Dla fanklubu Alariona, Angry Alarion:

Hmm, wszystko fajnie. Zły alarion etc. tylko jakby ktoś w realu napisał coś takiego jak kumpel bubacza do mnie (a propos matki) to dostał by w gębę. IMO alarion w tekście "-_-'" był bardzo delikatny :) Z resztą złośliwe ksowanie mobów jest denerwujące.

BTW Acid, pod jakim nickiem grasz ??
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

Po prostu forumowi warriorzy do zwalczania Alariona nie wiedzą, że bubi z alarionem już trochę się znają, i to jest trochę nie ładnie ze story bubiego żeby tak KSować  :D
Ale kogo to tam obchodzi, lepiej się napinać jaki to alarion nie jest

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Cytat: xXxFelekxXx w Grudzień 24, 2011, 07:32:14 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 24, 2011, 06:16:23 PM

Jaki weapon ci wpadł?:P

2 hand mage blunt

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi