Klasa-skille na duale

Zaczęty przez kebosmen, Kwiecień 23, 2006, 01:49:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kebosmen

Chcę zaczac gre nowa postacia...i mam takie pytanko ktora klasa(rasa) ma skille do uzywania z dualami??? Bede bardzo wdzieczny za ta informacje. 8)

sebeq

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Caranel

Glad - ofensywny typ ;p
BladeDancer - buffer, słabszy w walce.

Cyceron

taaa chcesz wymiatać gladem to znajdź se serwer z działającym CP , a będziesz masta blasta.
BD- można zarobić ;] buffy 2kk ;] walczyć też możesz ale zabardzo szans nie będziesz miał.. postać przeznaczona do party..

Zresztą wszystko se na forum poczytaj

GlooM

Cytat: CaranelBladeDancer - buffer
Cytat: Cyceron
BD- można zarobić ;] buffy 2kk ;]

ta niestety - teraz przewaznie na kazdym piracie tance trwaja po 20min i niestety z BD zrobili buffera...

ale prawda jest taka ze dobrze rozegrany BD jedzie Glada czy TH jak dziecko...

Yoker

Ale to bardzo rozegrany BD... Ja mam co prawda troche skrzywiony pogląd (z L2World - gdzie TH miał po 8k HP i lądował KAŻDY jego skill - ponad 700 critical i ponad 1k atk. speed) ale fakt jest to możliwe choć trudne...

Archer

Gladiator z działającym CP na 78lvl ma 2522 CP z dualami S +4 ma 3343 CP. Dam porównywanie Abyss Walker ma 1600 CP na 78 różnica kolosalna, a jeśli działają 3 klasy to Sonic Rage robi masakrę. Wiem bo gram na Retailu i mam kumpla Gladiatora.
I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.
Withstood pain to create many weapons.
Waiting for one's arrival.
I have no regrets, this is the only path.
My whole life was "Unlimited Blade Works."

Yoker

Dobra, porozmawiajmy o prv...

GlooM

ostatnio gdzie gralem to jak TH ma szczescie to tylko polowa stabow to missy a dmg ze staba to okolo 800... a z gladem nawet mozna sie pobawic (freezeng strike, poison, drain, sting a pozniej melee), aczkolwiek z triple sonic na 900 pdef przyjmuje 1,5k dmg.