Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 13, 2012, 07:24:23 PM
dzisiaj o 6 rano nie bylo nikogo;/ ale iss tez nie;(
btw: ile Ty dni już grasz bo nie śledzę tego :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

LinC

Ulquiora

Dokładnie, idzi na takie robale co mocno leją z nuka ale są powolne jak byk. Do pomocy możesz zabrać ol'a który będzie sielence + root im dawał + dwarfa na spoila by herby mp leciały. A tak to iss buff non stop i jazda ;p A jest takie miejsce jedne z tymi mobami gdzie są 2 grupki po ok 20 mobów

Dzondzy

Mam ISS'a na boxie, o 3-4 możemy ruszyć na PI : D

Polopiryn

Cytat: Dzondzy w Styczeń 13, 2012, 08:54:26 PM

Mam ISS'a na boxie, o 3-4 możemy ruszyć na PI : D

Dzondzy weś go czasem użyć :D. Albo postaw na afku, a ja Ci będę pisać jak dawać sonaty co :D?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

xRelapse

EsTeCzteryRkA

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

EsTeCzteryRkA

Dyma

dałem lapka do naprawy, a ci zamista go naprawic spier...lili go jeszcze bardziej. Jak mam tylko przeglądarke i podkładke chłodzącą jest ok. Włączam l2 i po 15 min lapek wyłacza sie z przegrzania  :beksa:
wentylator zamiast chłodzić grzeje lapka jeszcze bardziej...
najgorsze bo z gwarancja muszę czekac do pon bo w weekend zamkniete  :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

EsTeCzteryRkA

Polopiryn

Cytat: Dyma w Styczeń 13, 2012, 09:57:23 PM
dałem lapka do naprawy, a ci zamista go naprawic spier...lili go jeszcze bardziej. Jak mam tylko przeglądarke i podkładke chłodzącą jest ok. Włączam l2 i po 15 min lapek wyłacza sie z przegrzania  :beksa:
wentylator zamiast chłodzić grzeje lapka jeszcze bardziej...
najgorsze bo z gwarancja muszę czekac do pon bo w weekend zamkniete  :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:

Och Dyma, Dyma a czego się spodziewałeś? Może zrobili dobrze, tylko źle wiatrak wstawili i jest w odwrotną stronę. Ja tak kiedyś na swoim pc-ku zrobiłem

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

Ja byłem świadkiem jak po serwisie laptop Sony się rozpuścił ;)

EsTeCzteryRkA

mi jak nie chcieli przyjac karty graficznej na gwarancje bo niby dzialala;d to ziomek ze sklepu na swoja odpowiedzialnosc usmazyl ja w mikro i po tym bez problemu stwierdzili uszkodzenie;d

Polopiryn

Dlatego najlepszy serwis to wymiana albo zwrot pieniędzy :D

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

xRelapse

To nic, kilka lat temu jak mój komp kilka razy odwiedzał serwis, raz nowa nagrywarka, po włożeniu płyty rozwaliło ją na drobniutkie części, i wiele innych, na szczęście staruszek odpoczywa gdzieś z innymi klamotami.

BTW

Tunika sprzedana, dla ciekawskich, 150kk bo już PM się pojawiają.

Polopiryn

Jak fajnie, że ja nie mam problemu ze sprzętami. Mój komp w szafie 9-10 lat, jedyna awaria to spalona karta jak dostałem nowego Pc-eka. W "nowym" tylko zasilacz się dupczył, ale to wsadziłem od starego i jedzie na zasilaczu 10 letnim  hahaha
Ale żeby mieć porządnego PC-eka, to ja pomarzyć mogę

LoL 150kk, ale fart

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

MastJedi

Cytat: Ulquiora w Styczeń 13, 2012, 08:05:57 PM
(...) A jest takie miejsce jedne z tymi mobami gdzie są 2 grupki po ok 20 mobów
DV South.
Piękna miejscówka dla nuke bubble party :) I te grupki są właśnie pod bubble :)
A pojedynczo i solo to się szybko na nich można z many wypruć. Nawet mając FS'a w duo/trio.
Ale pod bubble to jest malyna :D

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Ulquiora

Eh jak se przypomnę te miejscówkę to teraz mogę pomarzyć ps'em  :beksa: A za czasów h5 tankiem nic nie robiłem, tylko miałem ultimatum odgórnie że musiałem zawsze do rana z takimi no'life os. siedzieć, coś pokroju Kamiil  :P Ale exp tam ostro idzie.

PS 77lvl gdzie koxać? Prócz CoD/ DoE bo już rzygam tymi miejscówkami  hahaha

xRelapse

Cytat: Ulquiora w Styczeń 13, 2012, 11:15:58 PM
PS 77lvl gdzie koxać? Prócz CoD/ DoE bo już rzygam tymi miejscówkami  hahaha

Jak Ci zbrzydło to w party na Swampland, tylko spróbuj sobie tak ekipę ogarnąć, co by mooby ściągali, o wiele szybciej się expi, np BD z łukiem i jazda.
Ja tam robiłem do 85 i sporadycznie DoE z rana.

asdf1movie

co wy wszyscy z tym swampland :D? ludzi pelno, moby srednie, nie wiem czym sie zachwycac(chyba ze buffer nie spi i robi trainy z dartanianow i tych lepszych kolo d.elf.village to moze moze jeszcze)
ale z kolei dv skorpiony, drakosy, loa na moscie prawie puste, mobow pelno, adeny dropi bardzo duzo, codexy, stony... czego wiecej chciec

Polopiryn

Zazdroszczę ludziom, którzy wiedzą kim chcą grać :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

EsTeCzteryRkA