Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

hrypek

Cytat: Thaela w Styczeń 17, 2012, 01:20:42 PM
Cytat: GanTz
3 weeks ago i lved up 85 healer, but then got superior armor mastery. Then i learned about light armor mastery i was very unhappy, I checked that this was not a bug, but ncsoft leftover, and this is not fixable. So i decided to reroll my char. Yesterday, i again reached 85 lv with my new healer, I even bought immortal light armor set. Plz tell me this is only a joke? I don't know what to do, to cry or laugh at my misery and btw how can they just delete skill?? i thought it is an official european server not some private.........
Epic fail roku.

nie działa Ci myszka formatuj kompa.
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Ulquiora

dv south na takich robalach (2 grupki po 20 mobów są), takie co nukiem strzelaja i są powolne jak cholera. Exp miodziooooo. z 80 do 85 z vit'em na pa w 1 nockę by dało radę tam. Jak nie wiecie gdzie to mogę pokazać wam, ale wtedy mnie koxacie  :P

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

xRelapse

Jest jakaś komenda lub opcja na sprawdzenie długości PA w grze?
Podobno da się jakoś sprawdzić, jedna osoba mówi o komendzie ale nie pamięta itd bla bla.

To jak?

Arimas

Cytat: xRelapse w Styczeń 17, 2012, 02:44:27 PM
Jest jakaś komenda lub opcja na sprawdzenie długości PA w grze?
Podobno da się jakoś sprawdzić, jedna osoba mówi o komendzie ale nie pamięta itd bla bla.

To jak?
Na rusku można było sprawdzić normalnie na stronie, tutaj nie udało mi się znaleźć :/

xRelapse

CytatUsers get 2 weeks of PA, you are right.
In the ingame you can see when your PA ends when there is no golden borders above your nickname in the left upper corner.

Ciekawe jak dodadzą, czy kaskę na te 2 tyg PA, czy automatycznie do PA dołączają 14 dni jeszcze (i tutaj właśnie jakoś sprawdzać by się przydało)

Sarin.

Cytat: xRelapse w Styczeń 17, 2012, 02:48:02 PM
CytatUsers get 2 weeks of PA, you are right.
In the ingame you can see when your PA ends when there is no golden borders above your nickname in the left upper corner.

Ciekawe jak dodadzą, czy kaskę na te 2 tyg PA, czy automatycznie do PA dołączają 14 dni jeszcze (i tutaj właśnie jakoś sprawdzać by się przydało)
CytatAll users with PA at the moment of lags will get their PA time refunded

ja to rozumiem w prost jako doliczenie 2 tyg z pa

xRelapse

Tak, tylko ja sobie chce mieć opcję sprawdzenia ile dni PA pozostało  :beksa:

kamiil

montezuma

Cytat: Thaela w Styczeń 17, 2012, 01:44:03 PM
Wczoraj mi wpadły spodenki light i już zaczęłam się zastanawiać nad kupnem reszty setu, ale jednocześnie nad tym kiedy wejdzie na Innovie harmony. Problem z głowy ;p

od 95 lvl healer będzie biegał w heavy :P wiec?
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

montezuma

Cytat: Redbox w Styczeń 17, 2012, 04:19:50 PM
przybliz nam ten fenomen blizej

to się nazywa Frantic Healing, popytaj graczy na cadmus to będziesz wiedział, jak wiadomo ja "nie wiem o czym pisze"
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

zakrecona

Cytat: xRelapse w Styczeń 17, 2012, 03:05:10 PM
w opcjach na stronie masz historie Twojego konta.zobacz kiedy PA bylo utworzone.dodaj 30 dni i wiesz :P

Polopiryn

"When toggled, increases Casting Spd. by 30% as well as the MP cost for skills by 30%."

Szkoda, że tracisz dużą ilość mp z braku robe....
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Redbox

Cytat: montezuma w Styczeń 17, 2012, 04:21:42 PM

to się nazywa Frantic Healing, popytaj graczy na cadmus to będziesz wiedział, jak wiadomo ja "nie wiem o czym pisze"
niestety nie bede wchodzil na cadmusa i pytal. Mow ja poslucham a i tak dostaniesz baty wiec co ci szkodzi

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

xRelapse

Cytat: zakrecona w Styczeń 17, 2012, 04:24:17 PM
Cytat: xRelapse w Styczeń 17, 2012, 03:05:10 PM
w opcjach na stronie masz historie Twojego konta.zobacz kiedy PA bylo utworzone.dodaj 30 dni i wiesz :P

To i ja wiem, chce wiedzieć tylko kiedy dodadzą rekompensatę w postaci dni PA i ogółem mieć taką opcję.

Co do rekompensaty PA, jeszcze nie zdecydowali w jaki sposób, czy dodając Euro do kont czy automatycznie dodając dni PA.

Ulquiora

Cytat: Polopiryn w Styczeń 17, 2012, 04:25:13 PM

"When toggled, increases Casting Spd. by 30% as well as the MP cost for skills by 30%."

Szkoda, że tracisz dużą ilość mp z braku robe....
Ale na opcję 2 healer'ów w cpt to świetna nowina. Heavy dla healer'a omg  :shock:

kactuzz

Brak bonusu do mp z robe seta + 30% droższe użycie skilli, gl :D

montezuma

Cytat: kactuzz w Styczeń 17, 2012, 05:00:26 PM
Brak bonusu do mp z robe seta + 30% droższe użycie skilli, gl :D

robe dodaje ok 2k mp, czyli ok 10% MP przy full buffet.
Naia - oficjalny server

Draghar

Pytanie dot. Runy którą dostaliśmy w ramach rekompensaty:

Czy w momencie zaliczenia gleby z w/w runą przepada, czy po prostu nic się z nią nie dzieje?