Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: JennaJ w Styczeń 18, 2012, 04:05:14 PM
Cytat: Arimas w Styczeń 18, 2012, 04:02:33 PM

Wtf O.O

Nic,tak mi sie smiac zachcialo.Koles sie Ciebie zapytal,a Ty mu odpowiedziales jak sfochowana baba-proste :D,wiec po co ten Twoj "wtf"?
Już mnie o to pytał, i już odpowiedziałem na to pytanie parę stron temu

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

pokit

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 04:19:38 PM
To co kampiliscie spawna z 3-4 pt i wybijaliście wszystkich pojedynczo :O? funny fraps szkoda że jak my przyszliśmy w 5 to złożyliście się swoim lol klanem w 30 sekund :/
I to nie tylko ja z tego forum potwierdzę .

BeMyCarpet idz lepiej farmic bo do gwiazdki sie frapsa nie doczekamy :)

tommaso

Cytat: Sm0ke w Styczeń 18, 2012, 04:09:18 PM
przed chwila tyr warrior z glada gryzl glebe, a wszyscy mowicie ze tyr warrior z glada OP OP LOL WTF

To nie jest OP, drobna przewaga w pewnych sytuacjach, w którą dopiero jeżeli na end game 98-99 lvl wpakuje się $$$ żeby podnieść na +20 to w połączeniu z Boost zacznie konkretniej świecić. Duelist Spirit to jest buff, który procentuje dla wytrwałych i przede wszystkim bogatych graczy nastawionych na OPEN PvP, w 1v1 nie ma większego znaczenia.

xRelapse

Cytat: Dyma w Styczeń 18, 2012, 04:20:36 PM
Polaczki
rownie dobrze mogli nie dac wcale tych run
jest taka prosta zasada której rodzice uczą od małego że jak się coś dostaje od kogoś to nie należy "rozkminiac" tylko się grzecznie dziekuje

A co do samego określenia polaczki to wiadomo że osoba której to nie dotyczy nawet nie zwróci na to uwagi
A mnie rodzice uczyli aby trzymać dystans do gry bo mogę skończyć tak jak Ty, cytowanie Twoich postów było z ich strony mocnym argumentem, który na szczęście do mnie przemówil.

Od tak mała nuta sarkazmu?

A wy ludziska wyluzujcie, każdą sytuację/pvp notujecie w pamiętnikach czy co?
W ostatnich latach jakiś syndrom "chce być faktorem" się niektórym załączył.
Padasz, to wstajesz i grasz dalej, chociaż może na kogoś mocniej działa ten cały "E-Sport" w kontekście PvP.
Gazetke sobie zróbcie i piszcie artykuły.

Rozumiem podyskutować o jakimś PvP, ale Wasze podejście do gry i cele "zabawy" przybrały chyba punkt odwrotny czytając te posty, hehe :D

kamiil

Cytat: Arimas w Styczeń 18, 2012, 04:21:43 PM
Cytat: JennaJ w Styczeń 18, 2012, 04:05:14 PM
Cytat: Arimas w Styczeń 18, 2012, 04:02:33 PM

Wtf O.O

Nic,tak mi sie smiac zachcialo.Koles sie Ciebie zapytal,a Ty mu odpowiedziales jak sfochowana baba-proste :D,wiec po co ten Twoj "wtf"?
Już mnie o to pytał, i już odpowiedziałem na to pytanie parę stron temu
nie widziałem  :(

CytatBeMyCarpet

zostańmy przy BeMyPet hahaha

olprax

Cytat: Alarion w Styczeń 18, 2012, 01:21:55 PM
spoko, u was już modne heavy podobno ; p
spoko u was u modne bez armora i  broni biegać

asdf1movie

z opowiadań czarnegodługiego
"drogi pamiętniczku, dzisiaj 3 razy pokonalismy party alariona..."

arQQ

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 04:19:38 PM
To co kampiliscie spawna z 3-4 pt i wybijaliście wszystkich pojedynczo :O? funny fraps szkoda że jak my przyszliśmy w 5 to złożyliście się swoim lol klanem w 30 sekund :/
I to nie tylko ja z tego forum potwierdzę .

Mowisz o tym soa pvp gdzie mieliscie 60+ ludzi vs 3 nasze pt? Pr0, moge postnac frapsa jak lecialy tam od was mass rezy po tym "30sec pvp". Ale mozesz rownie dobrze odpalic linka z youtube ktorego podalem, pierwsze pvp z pt alariona, pod koniec "dolaczyliscie" ale po 30sec klikaliscie "to village".Wiec oszczedz sobie tej propagandy, jak chcesz 7v7 to pm, jak sie boisz to gtfo.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

xRelapse

Zróbcie sobie to 7vs7, dajcie frapsa, którego każdy sobie z przyjemnością obejrzy, zaoszczędzi to plucia na siebie nawzajem tutaj :D

Sebal

Cytat: xRelapse w Styczeń 18, 2012, 04:32:57 PM
Zróbcie sobie to 7vs7, dajcie frapsa, którego każdy sobie z przyjemnością obejrzy, zaoszczędzi to plucia na siebie nawzajem tutaj :D

Dokładnie =D
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

JennaJ

Cytat: xRelapse w Styczeń 18, 2012, 04:23:17 PM
Polaczki
jest taka prosta zasada której rodzice uczą od małego że jak się coś dostaje od kogoś to nie należy "rozkminiac" tylko się grzecznie dziekuje

A co do samego określenia polaczki to wiadomo że osoba której to nie dotyczy nawet nie zwróci na to uwagi
A mnie rodzice uczyli aby trzymać dystans do gry bo mogę skończyć tak jak Ty, cytowanie Twoich postów było z ich strony mocnym argumentem, który na szczęście do mnie przemówil.

Padasz, to wstajesz i grasz dalej,
chociaż może na kogoś mocniej działa ten cały "E-Sport" w kontekście PvP.

Rozumiem podyskutować o jakimś PvP, ale Wasze podejście do gry i cele "zabawy" przybrały chyba punkt odwrotny czytając te posty, hehe :D

O to to wlasnie :D Trzeba tez czasem wyjsc na dwor,przewietrzyc sie,dziewczyne za kolano potrzymac,browarka wychylic z kumplami itp
A jak padniesz w witrualnym swiecie,to napisz "gf" daj "to village" i graj dalej.Wielka mi rzecz przegrac z kims w grze:D Coz,byles slabszy,nastepnym razem moze wygrasz.....
Niektorzy powinni poluzowac zdziebko zwieracze,no ale co kto woli.Jeden traktuje to jako cool fun,drugi gryzie poduszke,rzuca klawiatura o glebe po przegranym pojedynku :D
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

ome1

słyszałem że bmf mają imba skilla w pvp ... http://www.youtube.com/watch?v=_kw_2OnEu6U&feature=player_embedded ... na szczęście to były tylko plotki hehuehueheue

CzornyDlugi

Cytat: Arimas w Styczeń 18, 2012, 04:31:04 PM
No długi, 7v7 or no ballz

Jak już pisałem, wykorzystujecie różnice lvli cool, wszystkie cp od was poza wami (nie spotkamy się) i sutriusa (tu wygrana zależny od miejsca bitki i to serio ma znaczenie) palą recalle.
BeMyCarpet ? rly ? to z was są robione wszędzie dywany zaślepki na oczy i wio na fame tak!
BeMyPet ? rly ? to ze mamy z OOC ally nei znaczy że jesteśmy ich petami, nie potrzebujemy raczej ich pomocy na mass pvp dzięki zorganizowaniu klanu przez aresa i typom constów jakie w nim mamy, spytajcie się Alariona jak jego ex-klan podchodził pod goddard z swoim ally ile oni stali tym zergiem i ilu przeszło przez bramę.

Reasumując 7vs7 ? Czemu nie ale na razie to jak walka z ruskami zbyt dużo resistów z waszej strony by było, a to nie wpływa raczej na uczciwość 7vs7.

Cytat: ome1 w Styczeń 18, 2012, 04:42:22 PM
słyszałem że bmf mają imba skilla w pvp ... http://www.youtube.com/watch?v=_kw_2OnEu6U&feature=player_embedded ... na szczęście to były tylko plotki hehuehueheue

3 vs 14 (1 cp od hb i 1 old oldbojsów u mnie bez doczytek z powodu sux karty graficznej) problem ? Pokaż swoje frapsy z wyskakiwania do liczniejszych przeciwników na 4 profach.
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

endriuu

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 01:57:06 PM
mi chodziło że wstyd oldboysów, prki codzienność bieganie po swampie w całym cp by 1 fraga złapać, a jak są 2 osoby z wara to dostać szybki łomot pt reznać sie i prka
Szkoda ze wczorej w nocy nie zrobilem screena jak wasze 14 osob biegalo po swampie za fragami i to o 2:00 :p

CzornyDlugi

Cytat: endriuu w Styczeń 18, 2012, 04:50:48 PM
Szkoda ze wczorej w nocy nie zrobilem screena jak wasze 14 osob biegalo po swampie za fragami i to o 2:00 :p

O 2 w nocy grają przede wszystkim hiszpanie, a oni mają zajebane w bani ;O

Abruzzi

Polaczki

Padasz, to wstajesz i grasz dalej, chociaż może na kogoś mocniej działa ten cały "E-Sport" w kontekście PvP.

e-sportu to w lineage2 nie mieszaj, w ogóle skąd taka myśl ;)
born different.

xRelapse

Cytat: Abruzzi w Styczeń 18, 2012, 04:51:39 PM
e-sportu to w lineage2 nie mieszaj, w ogóle skąd taka myśl ;)
Raczej każdy domyślił się o co chodzi, jak tak idą w tym kierunku to niech sobie portal/gazetę założą o kontekście PvP w L2.

ome1

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 04:47:14 PM
Cytat: Arimas w Styczeń 18, 2012, 04:31:04 PM
No długi, 7v7 or no ballz

Jak już pisałem, wykorzystujecie różnice lvli cool, wszystkie cp od was poza wami (nie spotkamy się) i sutriusa (tu wygrana zależny od miejsca bitki i to serio ma znaczenie) palą recalle.
BeMyCarpet ? rly ? to z was są robione wszędzie dywany zaślepki na oczy i wio na fame tak!
BeMyPet ? rly ? to ze mamy z OOC ally nei znaczy że jesteśmy ich petami, nie potrzebujemy raczej ich pomocy na mass pvp dzięki zorganizowaniu klanu przez aresa i typom constów jakie w nim mamy, spytajcie się Alariona jak jego ex-klan podchodził pod goddard z swoim ally ile oni stali tym zergiem i ilu przeszło przez bramę.

Reasumując 7vs7 ? Czemu nie ale na razie to jak walka z ruskami zbyt dużo resistów z waszej strony by było, a to nie wpływa raczej na uczciwość 7vs7.

Cytat: ome1 w Styczeń 18, 2012, 04:42:22 PM

3 vs 14 (1 cp od hb i 1 old oldbojsów u mnie bez doczytek z powodu sux karty graficznej) problem ? Pokaż swoje frapsy z wyskakiwania do liczniejszych przeciwników na 4 profach.
nie mam problemów czemu by miał mieć tylko tak patrząc obiektywnie to śmieszny z ciebie typek najpierw wypisujesz jak wy karacie wszystkich dookoła a tu nagle przeszkadzają resisty w setach ^^

endriuu

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 04:51:35 PM
Cytat: endriuu w Styczeń 18, 2012, 04:50:48 PM

O 2 w nocy grają przede wszystkim hiszpanie, a oni mają -_-' w bani ;O
Nie wiem kto ale jak widzisz w kazdym klanie ktos taki sie znajdzie :)

Dyma

Cytat: JennaJ w Styczeń 18, 2012, 04:41:07 PM
Polaczki

Padasz, to wstajesz i grasz dalej,
chociaż może na kogoś mocniej działa ten cały "E-Sport" w kontekście PvP.

O to to wlasnie :D Trzeba tez czasem wyjsc na dwor,przewietrzyc sie,dziewczyne za kolano potrzymac,browarka wychylic z kumplami itp
A jak padniesz w witrualnym swiecie,to napisz "gf" daj "to village" i graj dalej.Wielka mi rzecz przegrac z kims w grze:D Coz,byles slabszy,nastepnym razem moze wygrasz.....
Niektorzy powinni poluzowac zdziebko zwieracze,no ale co kto woli.Jeden traktuje to jako cool fun,drugi gryzie poduszke,rzuca klawiatura o glebe po przegranym pojedynku :D

No jak dla mnie to bez dram hejtu i calego syfu to w l2 moznaby pograć max 2tyg
poza tym forum jest o tematyce l2,ten dzial to flame więc ja nie widzę nic złego
a gadanie o normalnym życiu to pasuje mi tylko do nieudaczników l2 którzy dowartosciowuja się że niby w czymś innym są lepsi...
chcecie pogadać o n fajnych klubach, piłce nożnej czy innych rzeczach są od tego odpowiedniefora
to jest forum o grze lineage 2 i tutaj jak najbardziej na miejscu jest podniecanie się pikselami
tak jak na forum chelsea mógłbym pisać godzinami o grze ich piłkarzy,jak na forum piłkarzy amatorów mógłbym pisać o np odpowiednich treningach
forum samochodowym o np tuningach tak na forum l2 podniecam się pikselami i jest to zupełnie normalne
a to czy ty masz ładniejsza dziewczynę,masz lepsze auto itp to mnie gowno interesuje bo po pierwsze to nie forum o tej tematyce a po 2gie nie mam w zwyczaju opowiadać o swoim życiu ludziom których nie znam i raczej nigdy nie spotkam
i zapewne większość hejterow podniecaczy ma podobne zdanie w tej kwestii bo w gruncie rzeczy są to dorośli inteligentni ludzie którzy potrafią rozróżniać pewne kwestie
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

CzornyDlugi

Cytat: ome1 w Styczeń 18, 2012, 04:57:05 PM
nie mam problemów czemu by miał mieć tylko tak patrząc obiektywnie to śmieszny z ciebie typek najpierw wypisujesz jak wy karacie wszystkich dookoła a tu nagle przeszkadzają resisty w setach ^^

Resisty w setach? Jakie znowu resisty ? Ja mówię o resistach na debuffach, nawet aggro ludzie resistuja przez różnice lvli tu nie ma nic z skilla czysta farma, zobaczył byś jak to wygląda naprawdę, a byś zaczął pisać tak samo po czytaniu takich bzdur jak oni wypisują jacy to sa oh i ahh, u nich jedynie pt sutriusów (jeżeli nie jedzie na żadnych pvp skryptach ofc) jest realnie silne, a pt suna dostawało od wszystkich łomot (albo sporadycznie coś zabijali i frapsowali, a jak) dopóty tego zjawiska nie było.

greesha

Wyjdz i pooddychaj :D

ta gra zawladnela Twoim zyciem widze :D
Nienawidziele beda nienawidziec!

kactuzz

Pieprzycie o różnicy leveli, zepnijcie dupy i no sex only exp.
Nie chcecie walczyć bo macie mniejszy level? To zamilczcie do cholery do czasu aż go zwiększycie albo walczcie tak jak jesteście i jeśli wygracie to będziecie się cieszyć podwojnie, jesli przegracie macie wytłumaczenie.
Ale co ja tam wiem.