Improved Kokabura brak recharge mana

Zaczęty przez Velthar, Styczeń 22, 2012, 03:03:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Velthar

Witam

Jestem krasiem (docelowo kowal) na 21 lvl i przewaliłem swojego kokabure aby robil recharge many podczas robienia SSD i BSSD a ten kurczak nic nie robi. Daje mi tylko m.power i blessa. jak chce kliknąć na pilnowanie buffa to pisze ze ptak ma za wysoki lvl. Czy jest to może przyczyna, że kurczak jest leniwy?

Poradźcie jak to uruchomić.

Pozdrawiam

Ulquiora

Jest leniwy  :D

Btw stuknij go raz czy dwa i potem zobacz czy daje mp

arth

Cytat: Ulquiora w Styczeń 22, 2012, 03:10:15 PM
Jest leniwy  :D

Btw stuknij go raz czy dwa i potem zobacz czy daje mp
już bo w mieście będzie go tłukł.

Żeby pet działał musisz ty albo on sam być w trybie walki.
Robisz to tak, że siadasz nieopodal NPCa, wysyłasz na niego swoją kookabure by go atakowała i wtedy będzie odnawiać mp.

Velthar

Ok obadam to :) ale teraz pytanie czy nie wyłapie się bana za lanie NPC?

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Velthar

Mam jeszcze jedno pytanie bo nie chce nowego tematu zakladac.
Zabilem goscia co mi non toper KS robil. Niestety to "polak" był. Teraz za frajera mam PK i nie wiem jak zbic te punkty. Moja smierc nie zbija punktów a na zabijanie mobow to nie da rady bo mnie inni zabijają. Jak to zbić?

Kamal

Velthar

Kuźwa KS staje sie powoli zmorą na tym serwie.... za to powinny być punkty kary...

Polopiryn

Iść na potwory z lvl-em podobnym do twojego, tylko trzeba znaleźć pustego spota.

I co jeszcze :D?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Velthar

Trudno zrobie inna postac;/ 35 lvl przy PA to 2h grania takiego luznego. Ale kurde teraz mam problem z przeniesieniem Kokabury... nie da sie jej mailem wyslac. Dimensional jakos nie wiem jak go uzyc... lipa straszna. Ale satysfakcja z zabicie frajera mega ^^

Polopiryn

Najpierw ją unsumnij. A potem wyślij.... Opcje do tradeowania na postaciach są zaznaczone na żółto....

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Velthar

Jest unsumon. w plecaku normalnie mam. A jak kilkam na żółto i w opcji wyboru nicku zaznaczam nick mojej innej postaci to nic sie dalej nie pojawia...

Ulquiora

Może koke między postaciami wysyłać tylko niech usunie wszystkie itemy które nosi

Polopiryn

Cytat: Ulquiora w Styczeń 22, 2012, 06:31:04 PM
Może koke między postaciami wysyłać tylko niech usunie wszystkie itemy które nosi

Zapomniałem wyjmij jeszcze z koki żarcie i dopiero unsumnij, a potem wyślij. Skleroza :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Velthar

Velthar

Tak przy okazji to tego ptaka kontrolować może tylko postać o zbliżonym lvlu. Ja Kokabure na 55 lvl kontrolowalem dopiero bedac na 42...