Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

To co taka bieda z tymi drużynami? Same leszcze grają?  :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

Horken, więc załóż swoje i ownij! : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DeepInside

League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Cezary93

Jak sądzisz jakie CP wyga, w pizdu ogarnięte z 10 fps czy mniej ogarnięte z 50-60 fps? Odpowiedz sobie a potem krytykuj. Co z tego że takie wymagania? Nie masz to się nie interesuj, jak chcą mieć dobrego MA z kompem i ogarem to niech szukają i tyle, co? -_-
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Rickert

Cytat: Cezary93 w Styczeń 25, 2012, 04:06:32 PM
Jak sądzisz jakie CP wyga, w -_-' ogarnięte z 10 fps czy mniej ogarnięte z 50-60 fps? Odpowiedz sobie a potem krytykuj. Co z tego że takie wymagania? Nie masz to się nie interesuj, jak chcą mieć dobrego MA z kompem i ogarem to niech szukają i tyle, co? -_-
Ten rocznik(93) taki agresywny... :/
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Cezary93

Niekoniecznie. Dziwi mnie tylko wasza reakcja na to (na forum Innovy). Chyba, że gra ktoś 4fun i na 15 fps sobie pofarmi, ale na pvp chyba się nie wybierze :)
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.

Rickert

Ja nie widze nic zlego w tym, ze pt wymaga dobrego kompa, w tej kronice w sumie to dosyc rozumne. Tylko mnie to tak bardzo nie smieszy, bo nie wiem czy ten sprzet co chca to taki w uj drogi czy nie, bo sie na tym nie znam. :p
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

KaRom

Cytat: DeepInside w Styczeń 25, 2012, 03:55:03 PM
to CP też wymiata  :D

TAK! Oni się nadają!

Cytat: Cezary93 w Styczeń 25, 2012, 04:09:12 PM
Niekoniecznie. Dziwi mnie tylko wasza reakcja na to (na forum Innovy). Chyba, że gra ktoś 4fun i na 15 fps sobie pofarmi, ale na pvp chyba się nie wybierze :)

Wuaśnie, mnie też dziwi wasza reakcja! Macie jeszcze miejsce? Bo wypłatę dostane 10.02.2012 r. i bym kupił sobie nowiuśkiego kompa żeby, móc z wami chodzić na PVP... a chyba że, nie jesteś z tego CP, tylko go bronisz :D hahaha
Buszek Swintuszek`

Cezary93

Jest drogi, tu jest racja, bo coś koło 3,500zł za komputer z tego rzędu, ale na MA trzeba kogoś ogarniętego to raz, a dwa - z dobrym sprzętem, żeby zaraz wyłapał o co chodzi  :)

KaRom

Cytat: Cezary93 w Styczeń 25, 2012, 04:13:59 PM
Jest drogi, tu jest racja, bo coś koło 3,500zł za komputer z tego rzędu, ale na MA trzeba kogoś ogarniętego to raz, a dwa - z dobrym sprzętem, żeby zaraz wyłapał o co chodzi  :)

Kufa! Poczekają może z tym miejscem do 10.03.2012 r. bo za mało tej wypłaty dostane :D
Buszek Swintuszek`

Arimas

Amber party wygrywa pvp bo ma kompy z NASA
True story

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Cezary93

Cytat: KaRom w Styczeń 25, 2012, 04:15:33 PM

Kufa! Poczekają może z tym miejscem do 10.03.2012 r. bo za mało tej wypłaty dostane :D
Skończ, bo się kompromitujesz   :?

KaRom

Cytat: Cezary93 w Styczeń 25, 2012, 04:16:42 PM
Cytat: KaRom w Styczeń 25, 2012, 04:15:33 PM

Skończ, bo się kompromitujesz   :?

Nom, nie wiedziałem że tyle kosztuje ten komputer, za mało zarabiam - wstydzę się (kompromituje)
Buszek Swintuszek`

Cezary93

Spoko, nikogo nie interesują Twoje zarobki.

BTW. Kiedy 7 na 7? Bo wczoraj wasze jedno party padło to wróciło z innymi pt :s

Arimas

Cytat: Cezary93 w Styczeń 25, 2012, 04:22:15 PM
Spoko, nikogo nie interesują Twoje zarobki.

BTW. Kiedy 7 na 7? Bo wczoraj wasze jedno party padło to wróciło z innymi pt :s
LF 7v7

Cezary93

W przeciwieństwie do nich ja nie wbijam się komuś na spota, padam i wracam całym klanem :)

Także wyzwanie odrzucone tymczasowo z powodu braku lvlu :)

Abruzzi

Cytat: Cezary93 w Styczeń 25, 2012, 04:26:01 PM
W przeciwieństwie do nich ja nie wbijam się komuś na spota, padam i wracam całym klanem :)

Także wyzwanie odrzucone tymczasowo z powodu braku lvlu :)

To po co proponujesz post wcześniej 7v7? :?
born different.

Cezary93

Ogarnij do kogo było moje pytanie, chyba że w podstawówce nie uczyli czytania ze zrozumieniem.

Arimas

Cezary93

Arimas

Horken

Cytat: Alarion w Styczeń 25, 2012, 03:52:13 PM
Horken, więc załóż swoje i ownij! : )
Bardzo chętnie ale do tego musiałbym znaleźć jeszcze 6 takich Horkenów :D
Wielu ludzi nie potrafi się dostosować, nie pilnują własnych rzeczy takich jak np Enchanter któremu gracze przypominają o sonatach.
Ja bym musiał mieć wojsko w CP, a ludzie nie potrafią na tyle się podporządkować. Każdy czerpie fun inaczej, a mnie fun, bez dobrego zgrania i jakiegoś odgórnie narzuconego regulaminu który jest wyznawany przez wszystkich, po prostu nie podchodzi.
Daje sobie rękę uciąć, że znalazłbym niewielu ludzi, a może nawet nikogo kto byłby wstanie zrezygnować z expa i iść przećwiczyć podstawowe akcje w grze, np. umawiamy się z innym cp na duela w coli po prostu żeby potrenować zachowania na pvp, etc.
Może trochę noliferskie podejście ale cóż ^_^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Cezary93