Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TTerrorPropaganda

Alarion to taki Pis i PO w jednym. Kiedy PO powie tak, to opozycja powie nie. Wszystko zależy od sytuacji na dana chwile, kiedy głośno krzyczy na tak, to jego druga strona(...) za 2 dni dojdzie do głosu i będzie na nie. Serwery EU są złe!!! za 2 dni serwery EU są najlepsze...Jaki ten klan jest słaby, za 2 dni sam w nim jest i już są najlepsi...:D. A chyba najbardziej mnie śmieszy "nasze CP gra 3h max dziennie" hahahah

Redbox

my też mamy casual exp codziennie 3h i dzieki temu juz 85 lvl

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Itherus

Cytat: Redbox w Styczeń 27, 2012, 09:19:30 AM

nie no pewnie ty 3h potem defro 3h :D

DeepInside

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 27, 2012, 08:50:38 AM
Alarion to taki Pis i PO w jednym. Kiedy PO powie tak, to opozycja powie nie. Wszystko zależy od sytuacji na dana chwile, kiedy głośno krzyczy na tak, to jego druga strona(...) za 2 dni dojdzie do głosu i będzie na nie. Serwery EU są złe!!! za 2 dni serwery EU są najlepsze...Jaki ten klan jest słaby, za 2 dni sam w nim jest i już są najlepsi...:D. A chyba najbardziej mnie śmieszy "nasze CP gra 3h max dziennie" hahahah

o co te spiny? "Alariony" (sorry Del :P) przecież i tak za chwilę zmienią klan^^

it's so sad
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Neural

Cytat: Itherus w Styczeń 27, 2012, 09:54:08 AM
Cytat: Redbox w Styczeń 27, 2012, 09:19:30 AM

nie no pewnie ty 3h potem defro 3h :D

A potem ja i Rieston siedzimy do rana :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

kamiil

"mature cp" doszliby do porozumienia w sprawie spota

bic sie z wlasnym klanem  :(

tytusDeZoo

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 27, 2012, 08:50:38 AM

pomyliles alarion nie gra 3 godziny dziennie tylko "casualowo"  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Shen

Ta, jak byli w ob to widziałem ich ten casual. :)

xRelapse

Ta, "casual" gracze.

Nie ma to Delios jak Sylwek na forum nie?
A tutaj wisienka:

Zródło :D
Odpowiedź #1968 dnia: Grudzień 31, 2011, 11:05:09 pm »
Cytat: Delios w Grudzień 31, 2011, 11:05:09 PM

Alarion

Cytat: LinC w Styczeń 27, 2012, 08:41:01 AM

ooc dobry klan?? jakis czas temu bodajze Alerion pisal jaki to syf klan i leader :o

ohh w8, bo tak jest? Widzę płaczki dalej nie kumacie, z samego początku z Maciejem ( FP ) było ugadane, że w OB jesteśmy na jakiś czas (bliżej nieokreślony). Do tego momentu klanowi będzie pomagać (dużą ilością wiedzy na temat kroniki). Pojawił się moment, w którym trzeba było się opowiedzieć po jakieś stronie, by móc coś dalej osiągnąć. Dobre kontakty mieliśmy z pt Life'a, które niestety dzień przed naszym dołączeniem się rozpadło, więc od saemgo początku było tak sobie już.  HB pewnie niewiele lepiej, skoro trzymają tam takiego tarda jak Sutrius, więc na dobrą sprawę jeden kij. Wybraliśmy też OOC, bo w HB było więcej wyżej lvlowych constów, gdzie w OOC poza pt CL'a i Life'a nie było nic godnego uwagi.

A jak jakieś pt wpierdala się na spota z buta, mimo, że mówię "spot taken" to mówi się trudno i nei ważne, że klanowicze. kolesie lvle +92-93 np. iDante, Mescaline (8, 9 w expie, 4 x musieli dostać wpierdol, by skumać, że ten spot jest dla 1 party. Upośledzenie? Bywa

Jak nam się zachce (bo uznamy, że nudno) to zmienimy again i co z tego, że QQpłaczki pokroju Shena, (który gada coś o OB, nicka dalej boi się leszczyk podać, a w OB Karol nawet nie wie, że QQshenik został invitnięty) będą sobie szczekać?

@Eido
Eido, wracaj do robienia kraterów, bo na razie twoje party boi się flagi oddać i coś cię mocno gryzie, tylko nie wiem co.

BTW dalej masz swoją wspaniałą logikę "Ja nie kupię PA, bo nie będę ruskim dokładał na zbrojenie się przeciw Polsce, dlatego kupię od kogoś za adenę" pisał na ally chacie Eido szukający PA za adenę już ponad tydzień. Sorry, ale z koń jaki jest, każdy widzi, i zmiana profki na nowym serwie tego nie zmieni : ) 
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Delios

Cytat: xRelapse w Styczeń 27, 2012, 11:33:31 AM
Ta, "casual" gracze.

A tutaj wisienka:

W sylwka wbiłem 85 ! :D Co sam jeszcze zaznaczałem ale nikt nie chciał mnie flejmić ;( (żałobnicy nie chodzą na imprezy trolololo)

OOC jest kiepskie, ale fakt że można się wewnątrz klanu ponapierdalać o spota przypomniał mi sytuacje topowych ruskich party.
GOOD DRAMA=GOOD CLAN
Dzisiaj już nie będzie dramy bo się nas boją.. ; (
Archeage <3

alite

Cytat: Delios w Styczeń 27, 2012, 12:20:49 PM
Cytat: xRelapse w Styczeń 27, 2012, 11:33:31 AM
Ta, "casual" gracze.

A tutaj wisienka:

W sylwka wbiłem 85 ! :D Co sam jeszcze zaznaczałem ale nikt nie chciał mnie flejmić ;( (żałobnicy nie chodzą na imprezy trolololo)

OOC jest kiepskie, ale fakt że można się wewnątrz klanu ponapierdalać o spota przypomniał mi sytuacje topowych ruskich party.
GOOD DRAMA=GOOD CLAN
Dzisiaj już nie będzie dramy bo się nas boją.. ; (
będzie drama jak Dobo wróci z wakacji ;D

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

SanchoPansa

JennaJ

Cytat: SanchoPansa w Styczeń 27, 2012, 12:38:10 PM
późne wstawanie po nocnym koxie ?

Nie ma to jak granie do 2giej i na 6ta do pracy :D
BTW gra ktos wieczorkami,bo pykam ciagle z randomami.W ten sposob to bede koksal do 85 jeszcze z 3 miechy :D
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

kamiil

JennaJ

server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

xRelapse

No bo "rispekt" wśród wirtualnych graczy na forum/grze/serwerze musi być, prawda Delios?  hahaha

To przerosło moje najśmielsze oczekiwania.
Nie ma to jak grupka studencików walcząca o sławę w wirtualnej grze.

Tak obserwuję, to z biegiem czasu gorzej i gorzej.
Może to tak EU "community" na Was wpływa?

kamiil

CytatA jak jakieś pt wpierdala się na spota z buta, mimo, że mówię "spot taken" to mówi się trudno i nei ważne, że klanowicze. kolesie lvle +92-93 np. iDante, Mescaline (8, 9 w expie, 4 x musieli dostać -_-', by skumać, że ten spot jest dla 1 party. Upośledzenie? Bywa

iDante to nie retard z ooww ??

wiec nie dziwne  hahaha

zakrecona

qrde pomozcie mi z certami z suba.cos sie zmienilo teraz z nimi?bo jestem w talking u tego goscia od certow i widze ze nie ma on takich certow jak kiedys.ma zupelnie inne.zrobilam se i nie wiem co wziąć z tych nowych teraz

Itherus

Cytat: zakrecona w Styczeń 27, 2012, 01:05:48 PM
qrde pomozcie mi z certami z suba.cos sie zmienilo teraz z nimi?bo jestem w talking u tego goscia od certow i widze ze nie ma on takich certow jak kiedys.ma zupelnie inne.zrobilam se i nie wiem co wziąć z tych nowych teraz

no nicka na forum masz adekwatnego do sytuacji w ktorej sie znalazłaś. Wszystkie certy sie zmieniły w god sa jednakowe dla wszystkich klas wiecej o tym znajdziesz :

http://wiki.terragamers.net/index.php?title=Skill_Changes

Delios

Cytat: xRelapse w Styczeń 27, 2012, 01:01:03 PM
No bo "rispekt" wśród wirtualnych graczy na forum/grze/serwerze musi być, prawda Delios?  hahaha

To przerosło moje najśmielsze oczekiwania.

Tak obserwuję, to z biegiem czasu gorzej i gorzej.
Może to tak EU "community" na Was wpływa?

DOBRZE!
Archeage <3

Dyma

Cytat: xRelapse w Styczeń 27, 2012, 01:01:03 PM

eee a nie o to chodzi w mmo? gram z innymi graczami i chcę pokazać, że jestem lepszy od kogoś.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

xRelapse

Czyli grasz w grę MMO, po to aby udowodnić komuś/pokazać, że jest się lepszym?  hahaha