Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

to na chuj któregoś dnia całe HB miało komendę mnei szukać? ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

HB pracuje dla mnie  8)

btw dostałem healera w spadku wiec nastepny miesiac jest moj ;)

Alarion

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Styczeń 30, 2012, 04:20:39 PM
następnym razem ty hero summoner?

no idea 

teraz bedę grał na bispo bo on zrobił quita a ciezko o dobrego heaelra  :D

Arimas

Cytat: Alarion w Styczeń 30, 2012, 04:04:47 PM
to na -_-' któregoś dnia całe HB miało komendę mnei szukać? ; p
Owszem, pierwszym założeniem było, że ma robić hero, ale potem zmienili zdanie i miał feedować innych..

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

alite

Cytat: kamiil w Styczeń 30, 2012, 04:23:15 PM

no idea 

ja tez jebne quita zaraz bo na tym serverze nie mozna znalezc dobrych dd do cp :o
Btw co daje valor na tej kronice?

Alarion

więc skłamałem?

Cytat: alite w Styczeń 30, 2012, 04:29:25 PM

no idea 

ja tez -_-' quita zaraz bo na tym serverze nie mozna znalezc dobrych dd do cp :o

no w pierwszej chwili chciałem cię wyśmiać (odnośnie tych DD), ale przypomniałem sobie PvP z iDante, Mescaline (92-93 lvle) i iDante strzelającego na PvP w moje drzewo... Chyba jednak muszę się z tobą zgodzić ; p

Cat Drama Maker

alite

Cytat: Alarion w Styczeń 30, 2012, 04:30:07 PM
więc skłamałem?

Cytat: alite w Styczeń 30, 2012, 04:29:25 PM

no idea 

ja tez -_-' quita zaraz bo na tym serverze nie mozna znalezc dobrych dd do cp :o

no w pierwszej chwili chciałem cię wyśmiać (odnośnie tych DD), ale przypomniałem sobie PvP z iDante, Mescaline (92-93 lvle) i iDante strzelającego na PvP w moje drzewo... Chyba jednak muszę się z tobą zgodzić ; p
no chodzi mi o to że nie ma żadnych dd 9x którzy by spełniali moje niewygórowane wymogi :D

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Cytat: Alarion w Styczeń 30, 2012, 04:30:07 PM
So true  8)
Jednak wiecie ;p jak to mowi stare przysłowie, boją się tego czego nie rozumieją. Więc może iDante bił drzewko bo bał się, że ono nagle go zabije :> rzutem żołędzi w potylicę
A może by wrócić na oficjal :)

Rizzer

Alarion

tak, bo gdyby dajmy na to ktoś był teraz, no to musiałby jednak w końcu być pełny miesiąc ; p

Cat Drama Maker

LinC

Cytat: Kepos w Styczeń 30, 2012, 02:46:39 PM
Nom dlatego Lincu liczę, że nie będziesz padał na następnych klasówkach zbyt szybko  :D Ja po next TW sobie nobla dopiero wyciągam.
ucieszylem sie z bana sproot'a bo widzialem mozliwosc wyfarmienia 200pts... a tu zonk na 2dzien mnie -_-' haha :D
a na klasowkach ani razu nie padlem bo nie mialem takiej okazji, na open oly tez dawalem rade :) nie martw sie o mnie nie trzeba

Cytat: xOmeNx w Styczeń 30, 2012, 03:02:37 PM
dobrze banowac bugerow!!! jeszcze powinni im expa zabrac bo przesadzili ale widac dota robi swoje... co do oli to jak by nie bugowali to az tak by sie o tych co brali udzial w oli nie roznili sami sa sobie winni...
roznili by sie bo tylko ruscy na tym skorzystali, reszta to max z 20% na 90lvlach, ale mowcie sobie co chcecie kazdy excuse jest dobry ;D

Severeen

tak czytam i wychodzi na to , że o zostaniu hero nie świadczy to jak kto  gra , tylko  kto zostaje"wytypowany" , "feedowany" itp, rozumiem pomoc klanu, CP , ale to chyba coś nie tak- za dużo 'POLITYKI"  za mało ogaru- potem jest jak jest  :)

co do Turna- juz dawno pisałem , że w sumie po tych jego frapsach nie wiadomo , czy on dobrze gra czy nie - bo po prostu go nie biją i ma luz podczas walk i czas na wszystko, w tym na latanie bez celu po spocie  :)- musicie mu zapewnić jakieś bardziej wymagające pvp  :D , bo on pewnie teraz sam nie wie czy jednak jest tak dobry czy nie  :)

alite

prawda jest taka że jak  pt ogarnia to za dużo healowac nie trzeba :)

Alarion

Cytat: Severeen w Styczeń 30, 2012, 06:15:10 PM
tak czytam i wychodzi na to , że o zostaniu hero nie świadczy to jak kto  gra , tylko  kto zostaje"wytypowany" , "feedowany" itp, rozumiem pomoc klanu, CP , ale to chyba coś nie tak- za dużo 'POLITYKI"  za mało ogaru- potem jest jak jest  :)

jak ruskie dostały bana, nikt mi feeda nei dawał i nawet specjalnie prosiłem, aby nikt nie próbował. Chociaż kilka osób stwierdziło, że szkoda im SS-ów ; p

Cat Drama Maker

Arimas

co do Turna- juz dawno pisałem , że w sumie po tych jego frapsach nie wiadomo , czy on dobrze gra czy nie - bo po prostu go nie biją i ma luz podczas walk i czas na wszystko, w tym na latanie bez celu po spocie  :)- musicie mu zapewnić jakieś bardziej wymagające pvp  :D , bo on pewnie teraz sam nie wie czy jednak jest tak dobry czy nie  :)
Z punkty widzenia DD( w party), IMO dobrze ogarnia.
Oly nie będę komentował bo sam tego nie ogarniam  :D

Russe

Cytat: Alarion w Styczeń 30, 2012, 06:29:08 PM
jak ruskie dostały bana, nikt mi feeda nei dawał i nawet specjalnie prosiłem, aby nikt nie próbował. Chociaż kilka osób stwierdziło, że szkoda im SS-ów ; p
Spoko  8) pokonam cię w lutym  :afro:
A może by wrócić na oficjal :)

bula

tak czytam i wychodzi na to , że o zostaniu hero nie świadczy to jak kto  gra , tylko  kto zostaje"wytypowany" , "feedowany" itp,
ale tak przeciez bylo od zawsze, ameryki nie odkryles

tytusDeZoo

W oly oprocz feedu gosc musi troche ogarniac bo nie zawsze trafisz na kumpla z klanu - najlepszy przyklad niuk z party kamilka wytypowany przez ruskow na hero - cienki jak dupa weza  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Arimas

alite

Cytat: tytusDeZoo w Styczeń 30, 2012, 07:09:12 PM
W oly oprocz feedu gosc musi troche ogarniac bo nie zawsze trafisz na kumpla z klanu - najlepszy przyklad niuk z party kamilka wytypowany przez ruskow na hero - cienki jak dupa weza  :D
nom tez sie smiałem jak go znajomy nuker 87 z amką bez atri zjechal :P ale później zabijał wszystkich jak leci z tego co tam oglądałem :p

Rizzer

Cytat: alite w Styczeń 30, 2012, 07:34:28 PM
Cytat: tytusDeZoo w Styczeń 30, 2012, 07:09:12 PM
nom tez sie smiałem jak go znajomy nuker 87 z amką bez atri zjechal :P ale później zabijał wszystkich jak leci z tego co tam oglądałem :p

ze niby kto?