ZDOBY KASE

Zaczęty przez ziomekpl, Kwiecień 28, 2006, 12:29:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziomekpl

BLAGAM JAK MOGE ZDOBYC SZYBKO KASY DARK AVENGEREM NA 43LVL???????????

Dymek69

Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Kirdan

Sprzedaj swój eq w sklepie

Głupie pytanie = głupia odpowiedź

Paniol

lol noobie dark avanger nie jest od kasy,od kasy masz spoila,dark to po prostu tank i mozesz nim tylko exp i exp i exp i zbierac dropy a i tak nie zarobisz fortuny

em

ja bym ci radzil isc na wyspe poczatkowa :P tam podobno mozna heavy nightmera sie dorobic :P ale niestety to tylko udalo sie chuckowi norrisowi:P
em powrócił na forum ;D

Koni

Najwięcej zarabiasz Dark Avengerem ziomku na kilka sposobów - wymienie kilka bo reszta to przepisy babci:
1 sposób - stwarzasz pantekę i oddajesz ją komuś do party - minimum 100k bierzesz za panterke + kryształki
2 sposób - podchodzisz do jakiegoś sklepikarza albo gracza, który sprzedaje różne rzeczy - walisz mu stuna i kradniesz itemy (uwaga musisz mieć no grade żeby cie nie rozpoznali)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

ziomekpl

O co chodzi z tym STUNEM gdzy podchodze do sklepikarza?
CO to jest?
Jak to sie robi?
Prosze opisac krok po kroku

sebeq

Ziomek, sorry ze pytam ale nie moge sie powstrzymac...masz zamiar kandydować do nagrody Darwina?

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

ziomekpl

O co chodzi z tym STUNEM gdzy podchodze do sklepikarza?
CO to jest?
Jak to sie robi?
Prosze opisac krok po kroku

bonco_pl

No jak gdzie ? stoi taki ktos gatekeeper albo tacy kolesie przed bramami miast podchodzisz wciskasz ctrl celujesz klikasz - krótka i jednostronna walka i masz  juz fure kasy najwiecej maja ci przed bramami :)

Thaald

Wejdz do gry...wpisz komende /gmlist jezeli jest jakis gm w grze to napisz do niego..."Hey u fucking gay gimme the money or i will kill your fat mother"
Koles napewno da ci troche kasy(nie licz na jakas fortune ale  napewno cos rzuci)

FullMetal Alchemist fan

ziomekpl

co znaczy klikam krotka?

a poza tym mam 43 lvl
nie wiem czy dam rade

bonco_pl

to mialo znaczyc ze jak zaatakuejsz teg okolo bramy to przed tobą krótka walka i masz fuuure kasy :)

ADRS

Co wy mu za bzdury opowiadacie!!  :evil:  nie macie co robić! jak możecie!

Gościu podejdź do gatekeepera i zabij go cala kasa z teleportow(czyli kasa graczy) ci wypadnie średnio jak dobrego gatekeepera znajdziesz to nawet po 3-4 kk !! najlepszy sposob ! :] mozesz tez sprobowac kodow!

wcisnij tylde ~ w czasie gry i wpisz "God Mode" !  nazwa sama mowi za siebie mozesz tez wpisac "Add_money 1000000" i masz jeden kk !!

ziomekpl

ja se z tym przy bramie nie daje rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ziomekpl

~Armagedon~

robia ciebie w konia...
boze jacy ludzie sa okrutni... wstyd mi za rodakow... :cry:

bonco_pl

No co najpierw mu powiedzieli ze sie nieda to powienien zapomniec o pieniazkach a jak niezapomnial to dostal garsc innych sposobow :D

An4rKy

muhauhuahuhauhuahuhauhauhuahuhauhauhauhauha
swiat jest chory, rzadza nim potwory.....

modle sie o to zeby ziomekpl wiedzial o czym mowi, a mowil tak tylko zeby nam poprawic humory,
bo jesli on tak na powaznie to ..... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
-=An4rKy @ TheAbyss=-

Harpir

jezu az mi żal jak sobie jaja robicie z nooba:) się dołacze. najwiecej kasy dają moby na koncu mapy jak zabijesz jednego to masz 10kk ale muszisz isc bez broni bo ja pojdziesz z bronia i cie zobacza to lezysz!

Cyceron

ŁEB!

Weź ziomekpl
nie słuchaj ich to dzieciaki.. widać, że nie do końca rozwinięci.. cieszą się z tego, że nie wiesz wszystkiego o grze i mogą się pośmiać..
Musisz otworzyć ekwipunek i po prawej w dole w okienku ekwipunku masz taką ikonkę, musisz tam przeżucić wszystkie rzeczy zboroje broń. Będzie pytało czy skasować, ale to jest błąd prywatnych serwrów i te rzeczy które żekomo "kasujesz" odzyskasz później, bo to jest tak, że komputer serwerowy musi ci do warehouse (depozytu) wrzucić kase i wszystkie twoje rzeczy, które wrzuciłeś w ikonke tak więc nic nie tracisz, a troche cierpliwości i się wzbogacisz, normalnie musisz wrzucić tam wszystko co masz wartościowe bo inaczej komputer uzna to za oszustwo i nic nie wskurasz, a jedynie stracisz.. będziesz musiał odczekać jakieś 30 min. po zrobieniu tego co ci tutaj napisałem.. mam nadzieje, że zrozumiałeś..
Pozdro ziomekpl trzeba pomagać ludziom w potrzebie :) .

primabolan

ziomekpl dobra rada...
wypieprz kompa z okna...dosyc
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Harpir

Cytat: CyceronŁEB!

Weź ziomekpl
nie słuchaj ich to dzieciaki.. widać, że nie do końca rozwinięci.. cieszą się z tego, że nie wiesz wszystkiego o grze i mogą się pośmiać..
Musisz otworzyć ekwipunek i po prawej w dole w okienku ekwipunku masz taką ikonkę, musisz tam przeżucić wszystkie rzeczy zboroje broń. Będzie pytało czy skasować, ale to jest błąd prywatnych serwrów i te rzeczy które żekomo "kasujesz" odzyskasz później, bo to jest tak, że komputer serwerowy musi ci do warehouse (depozytu) wrzucić kase i wszystkie twoje rzeczy, które wrzuciłeś w ikonke tak więc nic nie tracisz, a troche cierpliwości i się wzbogacisz, normalnie musisz wrzucić tam wszystko co masz wartościowe bo inaczej komputer uzna to za oszustwo i nic nie wskurasz, a jedynie stracisz.. będziesz musiał odczekać jakieś 30 min. po zrobieniu tego co ci tutaj napisałem.. mam nadzieje, że zrozumiałeś..
Pozdro ziomekpl trzeba pomagać ludziom w potrzebie :) .

niby robisz za obrońce a sam wpuszczasz w maliny. jedyny sposób na kase to zabijanie potworów i handel. tyle. przynajmniej jak masz DA bo bufferzy mogą buffy sprzedawać. i jedna rada najpierw czytaj to co jest napisane i korzytstaj z opcji wyszukaj. a jak nie wiesz jak to zrobić to lepiej wyrzuć kompa przez okno i nie psuj ludziom krwi :evil:

Cyceron

Wiesz, mam nadzieje, że ziomekpl będzie miał dość inteligencji i posłucha mojej rady, mimo tego, a sposób oczywisty co mu podałeś jest monotonny.. I dosyć męczący, pozwólcie chłopakowi pomyśleć i zamknijcie temat bo wszystko zostało już wyjaśnione.

Pred

A ja sadze ze to na 99% jest podpucha...
Przeciez nawet taki typowy blokowy "ziomek" ktory ma IQ, dosyc starego drzewa by wiedzial ze cos jest nie tak. :)
Ale mzoe jestem zbytnim optymista hehe.  :hu_5_3: