problem....log in

Zaczęty przez Wojtexx, Kwiecień 13, 2006, 11:58:52 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wojtexx

a wiec mam taki problem wpisuje login i haslo oczywiscie i klikam log in a tu nic sie nie dzieje! zrobilem wszstko poprawnie (mam taka nadzieje) odblokowalem porty itp.. Mam lana 128kb robilem juz formata i dalej nic nie idzie.Prosze jak wiecie co moge jeszcze zrobic to pomozcie!

Rev@n

Jak juz pisalem w innym temacie bo taki jest.....

....wiec musisz poczekac to pewnie od serva idzie:

1. Pewnie serwer login nie dziala i jest login down
2. Moze jednak masz cos zle ustwaione ??
3. A jak nic nie pojdzie to zmien serwa :/
Serwer NIGHTMARE na dragon-network :P

Koni

Sprawdź także czy masz dostępne porty 2106, 7777, 2009, 80 - najlepiej u admina jak masz sieć. Jak masz neo lub jakaś inną taryfę prywatna to porty masz all na 100%.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

jok3r2

Konto zalozone mam jednak jak chce sie zalogowac do gry to pokazuje sie taki komunikat: PASSWORD DOES NOT MATCH THIS ACCOUNT.CONFIRM YOUR ACCOUNT INFORMATION AND LOG IN LATER. I nie moge sie zalogowac. Robilam juz rozne cuda i nic.

Assasyn

Co sie dzieje ja mam podobny problem tyle tylko ze mi nic nie wyskakuje !! wpisuje login i hasło i dupa niedziala :( Nie pisze nic ze niewlasciwe hasl czy cos tylko mnie olewa :( Co robic ?? Sory jesli sie powturzylem czy sos podobnego

Sengaia

Jak już ktoś Login Down so plz try again later ;P (jak grasz na DragonNetwork to na 100% jest login down ;))
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Assasyn

Jakos niezbyt mi pomgles/as ! Moze jakos Dokladniej prosze !! <pliss>

Pred

Co tu tlumaczyc?
Po prostu login down... no kaput i tyle. :P

System

Cytat: jok3r2PASSWORD DOES NOT MATCH THIS ACCOUNT.CONFIRM YOUR ACCOUNT INFORMATION AND LOG IN LATER.

Bledne haslo wpisujesz(zapomniales,ktos ci zhakowal konto lub dalas/es konto komus innemu i zmienil haslo, lub i login down)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Assasyn

czyli mam rozumiec ze juz po koncie ??

Ramones

a nie ma czegos takiego jak przypomnienie hasła na mejla?
tez mozna spróbowac.
a moze jakis patch jest potrzebny a go nie masz?
tez mozna spróbowac.

Assasyn

---------- 17:36 18.07.2006 ----------

Zaraz mnie szlag trafi !!  :evil: Odinstalowalem gre i teraz jej nie moge zainstalowac :(( Kur** !! !! !! !! !! :((:((:((:((:((

---------- 17:28 20.07.2006 ----------

Ludzie mowie wam zaraz sie zabije a mojego kompa Wy*******e przez okno !!  Po długich menczarniach zainstalowałem l2 :) No ale nadal nie moge wejsc !! moj kumpel tez probowal z mojego kompa i tez nic :( Nic mi nikt nie zmienil mam wszystko tak jak trzeba !! Co ja mam robic ?? Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja zaraz zwarjuje !! :(;(