Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dyma

Cytat: TTerrorPropaganda w Marzec 11, 2012, 04:30:56 PM
To jeszcze ktoś gra w ta grę na tym serwie:D? Patrząc w dział targowisko już za niedługo nie będzie miał kto....
już nikt nie gra, na serwie jest ok 100 osób, innova podała, że jutro zamyka serwer
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Arimas

Cytat: Dyma w Marzec 11, 2012, 04:38:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Marzec 11, 2012, 04:30:56 PM
To jeszcze ktoś gra w ta grę na tym serwie:D? Patrząc w dział targowisko już za niedługo nie będzie miał kto....
już nikt nie gra, na serwie jest ok 100 osób, innova podała, że jutro zamyka serwer

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Delios znów uratował sytuację :D
Jaki nudny siege T.T
A może by wrócić na oficjal :)

alite

Cytat: Russe w Marzec 11, 2012, 05:04:21 PM
Jaki nudny siege T.T
no ja ogladam frapsy z olly swoje i myśle co tu zrobić żeby zabić dobrego summonera i nie mam pomysłu :D hvy armor wiele nie da wiec pozostaje taktyka relog i zapisać sie ponownie ;d albo walczyc healujac sie non stop i liczyc na to ze summoner dostanie dc

LinC

Lebambel

napisz do lobuzow oni Ci j ebna rozpiske :D
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

alite

Russe

Cytat: alite w Marzec 11, 2012, 05:23:23 PM
Jaki nudny siege T.T
no ja ogladam frapsy z olly swoje i myśle co tu zrobić żeby zabić dobrego summonera i nie mam pomysłu :D hvy armor wiele nie da wiec pozostaje taktyka relog i zapisać sie ponownie ;d albo walczyc healujac sie non stop i liczyc na to ze summoner dostanie dc
Ja mam jakiś pomysł ale nie mogę tak otwarcie na forum  :oops:
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

Cytat: Russe w Marzec 11, 2012, 05:33:35 PM
Jaki nudny siege T.T
Ja mam jakiś pomysł ale nie mogę tak otwarcie na forum  :oops:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Obsess

Jaki nudny siege T.T
Da się, problem w tym, że na dobrego summonera trzeba dobrego healera, a takich ze świecą szukać ;p

asdf1movie

to wytłumacz na przykładzie "przeciętnego" sumonera

Horken

Jak ktoś jest równie dobry jak ten summoner to lekko. Każdy z każdym walczyć może, imo kwestia ogaru aczkolwiek co do dagger vs summoner to nie jestem pewien czy Wynn jest w stanie wytrzymać tak długo. Za mało PvP miałem i ze zbyt koks daggerami :[

btw: jaki to jest dobry summoner? ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Obsess

Cytat: Horken w Marzec 11, 2012, 06:49:27 PM
btw: jaki to jest dobry summoner? ^^

Na pewno nie ci z HB, jeśli na summonerze 95 nie wychodzisz ponad 50 pkt to lepiej wróć do bicia mobków ;>

Redbox

tak samo jesli summoner 97 (oton) przegrywa z tyrem 93. Tez proponuje worcic do bicia mobkow:)

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Obsess

Na Otonie gra jakiś driver, tak samo na Symph bo quitneli razem tydzien temu. Dlatego Topless idzie na hero, a nie Symph który był feedowany w 1 weekend.

alite

Cytat: Obsess w Marzec 11, 2012, 06:03:12 PM
Jaki nudny siege T.T
Da się, problem w tym, że na dobrego summonera trzeba dobrego healera, a takich ze świecą szukać ;p
Czyli Alarion jest słabym healerem? bo z Queemem tez nie wygrał ani razu, przynajmniej tak mi queem pisał ;d

Obsess

Ze mną też nie, już vvlm jest lepszy (przynajmniej vs summonerzy).

alite

Cytat: Obsess w Marzec 11, 2012, 08:08:47 PM
Ze mną też nie, już vvlm jest lepszy (przynajmniej vs summonerzy).
vvlm to wiem ze ogarnia :o wsumie zjechal toplessa a ma 94lvl :o ale z queemem tez nie wie co robić :D

Sesto

Lebambel

Cytat: alite w Marzec 11, 2012, 05:28:32 PM
Cytat: Lebambel w Marzec 11, 2012, 05:27:50 PM
napisz do lobuzow oni Ci j ebna rozpiske :D
o k r wa Ty zyjesz :D
zyje ale nakurwiam w lola mniej pochlania czasu :P
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

asdf1movie

języka Yody uzywac przestan to zrozumiemy ciebie

Quibre

Ok już mam ,pytanie nie aktualne.

Itherus

Szkoda ze party Tazmana odchodzi fakt faktem za miesiąc mielibyście więcej przeciwników. Jak juz ktos wcześniej pisal off to troche taka walka długodystansowa, czesc odchodzi jeszcze przed osiągnięciem tego przysłowiowego end game, ta częścią która odeszła przed 90 lev nawet nie ma co sobie głowy zawracać, bo o takim quicie pisałem juz przy odpaleniu serwera, liczy się to co zostanie po 95.  A badz nie badz ruscy zawsze byli w l2 dobrzy.

największym syfem tej kroniki to wodotryski drzewka/heale i zasobożerne skille nuków. Lagi przy większej ilości graczy są nie do zniesienia i tutaj nie ma sie co bronic ich optymalizacja więcej popsuła niż naprawiła. Komputery raczej niewiele maja tutaj do gadania.

tytusDeZoo

Ja bym dodal jeszcze kosynierow summonera oraz final form kamaela - fajnie przycinaja :p szczegolnie jak masz kilku w party  :)
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Horken

Taki przemiał dmg i efektów jest czasem, że tych pasków z hp nie widać. Bije heala, bije i nie wiem czy już finishujemy go czy dalej spam klepania. To samo z innymi ^^

btw: a żółtki o tym nie wiedzą, że to w złym kierunku zmierza czy po prostu mają wyje*ane?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu