Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prokrastynator

Cytat: alite w Marzec 13, 2012, 08:51:07 PM
super ta nowa instancja, nudzi już za pierwszym razem

dokładnie, na wymioty mnie zbiera jak mam 2 razy dziennie klepac żaby przez pól godziny, ale z drugiej strony daje niezłego boosta expa
btw jakby ktoś nie wiedział, prisonerów lepiej dobijac bo zmniejszaja expa na ostatnim bosie
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

alite

Cytat: Prokrastynator w Marzec 13, 2012, 09:35:42 PM
Cytat: alite w Marzec 13, 2012, 08:51:07 PM
super ta nowa instancja, nudzi już za pierwszym razem

dokładnie, na wymioty mnie zbiera jak mam 2 razy dziennie klepac żaby przez pól godziny, ale z drugiej strony daje niezłego boosta expa
btw jakby ktoś nie wiedział, prisonerów lepiej dobijac bo zmniejszaja expa na ostatnim bosie
no niestety ja nie zbaije bo healerem dmg nie zadaje na bosie a on mmnie 2 hituje :D
btw pt instancja wyglada tak samo jak solo :))

ugh

Herby z 400% m atk to mocne przegięcie.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

haran

Cytat: ugh w Marzec 13, 2012, 09:54:19 PM
Herby z 400% m atk to mocne przegięcie.
O tyle dobrze, że rzadko dropią.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Cezary93

Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 08:35:55 PM
O kolega ma swoje zdanie to jednak warto jeszcze trochę tutaj popisać, bo już duża część jak w kolejce po opłatek stoi i naśladuje to co inni im mówią.
Cytat: Deric w Marzec 13, 2012, 08:38:24 PM
jak alarion woli: fascynująca opowieść bracie
Odbyt wylizany.
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Arimas

Cytat: Cezary93 w Marzec 13, 2012, 10:27:01 PM
Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 08:35:55 PM
O kolega ma swoje zdanie to jednak warto jeszcze trochę tutaj popisać, bo już duża część jak w kolejce po opłatek stoi i naśladuje to co inni im mówią.
Cytat: Deric w Marzec 13, 2012, 08:38:24 PM
jak alarion woli: fascynująca opowieść bracie
Odbyt wylizany.
Hejt odnotowany.
:D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 06:48:24 PM
Wasze PT wbilo pozniej? Chyba nie, ba graliscie calymi dniami bo tyle gral alarion a wy trzymaliscie jego poziom, takze proba powiedzenia "to tylko alarion" nie przeszla
Hell, no prośba. Graliśmy w OOWW przez 2 tygodnie od startu serwera a dopiero potem poszedłem do Amber. Serio nie pamiętasz??

Cytat: Horken w Marzec 13, 2012, 06:05:18 PM
Cytat: netheril w Marzec 13, 2012, 05:13:46 PM
Cytat: Horken w Marzec 13, 2012, 04:58:35 PM
Im starszy serwer tym lepiej. Zostaną tylko bardziej konkretni ludzie i w końcu będzie można złapać jakaś gozu ekipę - przynajmniej mam taką cichą nadzieję  :drool:
i nie bedziesz mial sie juz z kim bic bo wszyscy poquituja chyba ze mowimy o mobkach  :oops:
Ludzi do koszenia nie zabraknie ^^
Cytat: Dyma w Marzec 13, 2012, 05:36:01 PM
I ja nie płacze, ze nie mam sie z kim bić bo mimo tego, że nasze pt później wystartowało na seriwe przeskoczyliśmy mnóstwo osób lvlowo i teraz poprostu 3ba na nich poczekać, to oni nas będą doganiać bo szybciej będą kolejne lvl wbijać.
Lol. Zanim ja zdążyłem pierdnąć to już w tym topicu był screen jak Alarion ma 40+ lvl czy jakoś tak więc jakieś ściemy tu lecą.
@RazielTo dagger 0% szans vs tank?  :D

Alarion może grał ale na pewno nie ambery. Z resztą gdy całość stwierdziła, że przechodzi to Alarion specjalnie przestał expić, żebyśmy go dogonili. Więc prośba: nie ściemniajcie i nie hejtujcie oraz nie piszcie głupot, że gramy tu od początku...

Cytat: Deric w Marzec 13, 2012, 04:27:26 PM
kamil 110dobija a alarion ma gwizdki na antka i vladka bo to jego pety
To było najlepsze :D
A może by wrócić na oficjal :)

pokit

Flame na lancerze był dużo lepszy niż tutaj, same retardy spamuja co quitnely, jakby ktoś się niby tym przejmował, to samo obsess, ty myślisz że każdy płacze bo twoje 96 pt quiło? Stary wiekszosc ma to gleboko w ...

Horken

W ogóle co to za gadanie, że ktoś zaczął później. Nawet cały miesiąc to nie jest dużo grania.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

HellSign

Cytat: Russe w Marzec 13, 2012, 10:30:40 PM
Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 06:48:24 PM
Wasze PT wbilo pozniej? Chyba nie, ba graliscie calymi dniami bo tyle gral alarion a wy trzymaliscie jego poziom, takze proba powiedzenia "to tylko alarion" nie przeszla
Hell, no prośba. Graliśmy w OOWW przez 2 tygodnie od startu serwera a dopiero potem poszedłem do Amber. Serio nie pamiętasz??

Cytat: Horken w Marzec 13, 2012, 06:05:18 PM
Cytat: netheril w Marzec 13, 2012, 05:13:46 PM
Cytat: Horken w Marzec 13, 2012, 04:58:35 PM
Im starszy serwer tym lepiej. Zostaną tylko bardziej konkretni ludzie i w końcu będzie można złapać jakaś gozu ekipę - przynajmniej mam taką cichą nadzieję  :drool:
i nie bedziesz mial sie juz z kim bic bo wszyscy poquituja chyba ze mowimy o mobkach  :oops:
Ludzi do koszenia nie zabraknie ^^
Cytat: Dyma w Marzec 13, 2012, 05:36:01 PM
I ja nie płacze, ze nie mam sie z kim bić bo mimo tego, że nasze pt później wystartowało na seriwe przeskoczyliśmy mnóstwo osób lvlowo i teraz poprostu 3ba na nich poczekać, to oni nas będą doganiać bo szybciej będą kolejne lvl wbijać.
Lol. Zanim ja zdążyłem pierdnąć to już w tym topicu był screen jak Alarion ma 40+ lvl czy jakoś tak więc jakieś ściemy tu lecą.
@RazielTo dagger 0% szans vs tank?  :D

Alarion może grał ale na pewno nie ambery. Z resztą gdy całość stwierdziła, że przechodzi to Alarion specjalnie przestał expić, żebyśmy go dogonili. Więc prośba: nie ściemniajcie i nie hejtujcie oraz nie piszcie głupot, że gramy tu od początku...

Cytat: Deric w Marzec 13, 2012, 04:27:26 PM
kamil 110dobija a alarion ma gwizdki na antka i vladka bo to jego pety
To było najlepsze :D

Aha czyli lvle 96 macie dzieki ogarowi i stalej 3-4 godzinnej grze od startu 2tyg po starcie serwera.

Cool story bro :)

=============================================================================
W sumie to fakt, troche za duzo hejtu od Quiterow w tym mnie, mi sie juz po prostu nie chce logowac codziennie, wole wbic jak w aionie dwa razy na godzinke dziennie, wieczorem, czasem w ogole, czasami wiecej :) - za stary jestem, GL I HF
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

kamiil

mam pytanie

skoro HB jest takie pro i glodne pvp to dlaczego gdy przegracie  7v7 albo po pr wracacie w 14 osob minimum, tak bylo przed warem gdy flaga byla oddawana jak mieliscie 14+ ppl czasami 21  :shock: ,orbis 3 v moje party   , i tak jest do dnia dzisiejszego w orbis, pr i powrot w 14 osob , czy chocby co wylozyliscie sie na mobach w orbis 2 to caly klan chyba przyszedl na 2 party ;(

powaznie  pytam, alarion zrob porzadek w HB  :D

btw HI nigdy nie wołalo dodatkowego party na 7 ppl ale to my jestesmy pve klanem  :)

alite

Cytat: kamiil w Marzec 13, 2012, 11:12:54 PM
mam pytanie

skoro HB jest takie pro i glodne pvp to dlaczego gdy przegracie  7v7 albo po pr wracacie w 14 osob minimum, tak bylo przed warem gdy flaga byla oddawana jak mieliscie 14+ ppl ,orbis 3 v moje party   , i tak jest do dnia dzisiejszego w orbis, pr i powrot w 14 osob , czy chocby co wylozyliscie sie na mobach w orbis 2 to caly klan chyba przyszedl na 2 party ;(

nie wiem

Clovery

mam pytanie

skoro HB jest takie pro i glodne pvp to dlaczego gdy przegracie  7v7 albo po pr wracacie w 14 osob minimum, tak bylo przed warem gdy flaga byla oddawana jak mieliscie 14+ ppl czasami 21  :shock: ,orbis 3 v moje party   , i tak jest do dnia dzisiejszego w orbis, pr i powrot w 14 osob , czy chocby co wylozyliscie sie na mobach w orbis 2 to caly klan chyba przyszedl na 2 party ;(

btw HI nigdy nie wołalo dodatkowego party na 7 ppl ale to my jestesmy pve klanem  :)
A Ty dalej driverujesz czy masz już swoją postać?:C

kamiil

Cytat: Clovery w Marzec 13, 2012, 11:19:27 PM
mam pytanie

A Ty dalej driverujesz czy masz już swoją postać?:C

mam swoją

Alarion

Kamilku, chodź 7 vs 7 z moim party i przestań pierdolić proszę o ruskich z 4 hero i z przewagą lvlowo/sprzętową. Nie dziw się, że na nich się chodzi w 2 party, bo oni walą ze wszystkich hero skilli, a ich samych ciężko trafić z powodu różnicy lvli.

Rozumiem, gdyby to pisały ruskie, ale to piszesz ty, koleś który od 2 miesięcy boi się 7 vs 7, więc stfu kamilku plox : ) 

@
O jakich 96 lvlach wy biadolicie?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

mam pytanie

Dunno
Moje party ma ostatnio spadek aktywności(chyba nie trudno to zauważyć) więc nie wiem co tam słychać w orbisie.
Ale szczerze mówiąc to nie jesteś osobą która akurat powinna takie coś wypisywać  :D bo ja też mogę zapytać dlaczego twoje pt paliło PR'a jak wiedzieli moje...

Wiec ta dyskusja jest co najmniej bez sensu
Srsly

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

tylko ze moje party wiecej pvp niz twoje alarionku, codziennie 10+ pvp na 3 pietrze, zacznij expic na 3 to tez bedziemy miec pvp i nikt nie bedzie wołał dodatkowego party od nas ;)  od 2 miesiecy nie mamy pełnego składu wiec jak mam pvp :D chcecie 5v5 ?? czy mam wziąc 2 randomow i pvp z wami  :D

arimas pr tylko robilismy wtedy jak bylismy na mobach i czy widziales ze po pr przychodzimy w 2-3 party  :?

Alarion

więc nie gadaj o PVP, skoro nie jesteś w stanie podjąć wyzwania, bo to hipokryzja.

Cat Drama Maker

kamiil

jak do sciany  hahaha to chcecie 5 v 5 ?

jakie to uczucie isc walczyc 14 v 7  :shock:

Alarion

nie wiem, ja dziś party constowe skończyłem o 22:00/

Cat Drama Maker

Arimas

Wiesz queem pisał co innego na pm  :D
I kazał nam wyłączyć programy :/

kamiil

Arimas

Cytat: kamiil w Marzec 13, 2012, 11:58:26 PM
co pisze queem to swoją drogą  :D
No chyba on jest party liderem więc..

Clovery