Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

asdf1movie

Cytat: Alarion w Marzec 17, 2012, 09:58:39 PM
sami często w 1/3 nie umieliby tak zagrać.
To widać było już od kilku ostatnich kronik.
Ludzie bojąc się kompromitacji wydają mniej frapsów.

... że mam mały dysk do takich eksperymentów, no ale coś wymyślę.

ahahahah no mistrzostwo alarionku.
pathetic 4evah

ty jak czasami pierd0lisz od rzeczy to aż oczy bolą jak czytam te wymówki

/Acid -- Omijanie cenzury 10%

Alarion

jaki excuse? Fraps jest już gotowy, ale ja chcę poprawić jego jakość (kodeki) co mi Delios wyjaśnił, ale wymaga to dodatowego ~~80 GB na dysku, żeby jakość frapsa była znacznie lepsza przy czym sam fraps nadal ważył stosunkowo mało.

Więc co ty biadolisz?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

RazielIII

Nagle w tej kronice boją się tej kompromitacji? ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Marzec 17, 2012, 10:27:56 PM
jaki excuse? Fraps jest już gotowy, ale ja chcę poprawić jego jakość (kodeki) co mi Delios wyjaśnił, ale wymaga to dodatowego ~~80 GB na dysku, żeby jakość frapsa była znacznie lepsza przy czym sam fraps nadal ważył stosunkowo mało.

Więc co ty biadolisz?
i tak 3/4 ludzi będzie czekać na link z yt zamiast ściągać 2gb (nawet gdyby miało to trwać 30min), pozostała 1/4 będzie twoim party.. więc możesz sobie darować poprawianie jakości ^^

Dyma

Cytat: RazielIII w Marzec 17, 2012, 10:36:37 PM
Nagle w tej kronice boją się tej kompromitacji? ;p

Ludzie ostatnimi czasy zrobili się strasznie zrzędliwi na frapsy i za wszelką cenę szukają dziury w całym. -_-'ą się do byle czego, gdzie sami często w 1/3 nie umieliby tak zagrać. To widać było już od kilku ostatnich kronik. Ludzie bojąc się kompromitacji wydają mniej frapsów.

Ja też nei chcę byle czego wydawać i tym razem chcę popracować jeszcze bardziej nad jakością frapsa. Problem jest tylko taki, że mam mały dysk do takich eksperymentów, no ale coś wymyślę.

czytamy całe posty, to nie był nawet wall of text :)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Clovery

Cytat: kornes w Marzec 17, 2012, 10:54:29 PM

i tak 3/4 ludzi będzie czekać na link z yt zamiast ściągać 2gb (nawet gdyby miało to trwać 30min), pozostała 1/4 będzie twoim party.. więc możesz sobie darować poprawianie jakości ^^

o to to to święta prawda :D

RazielIII

Ciekawe że jeszce na H5 l2.ws tygodniowo powstawało kilkanaście frapsów, trzeba przejrzeć na oczy, L2 od dawno jest kroniką PvE z rzadko przewijającym się PvP więc nie ma sie co dziwić że ludzie odchodzą bo server staje się nudny, kiedyś to Alarion zrozumiesz.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Alarion

i tak 3/4 ludzi będzie czekać na link z yt zamiast ściągać 2gb (nawet gdyby miało to trwać 30min),

Planuję dać link do YT ofc, ale logiczne jest, że na YouTube jakość sama w sobie jest już pogorszona, a jak nie popracuję teraz nad jakością, to będzie się mało przyjemnei oglądać.

Poza tym fraps będzię dosyć krótki (poniżej 10 min).
pozostała 1/4 będzie twoim party.. więc możesz sobie darować poprawianie jakości ^^

fascynująca opowieść bracie.

Cat Drama Maker

Sm0ke

Alarion

jak to o co? Że DexLudy i Dexboundy >> ofy ; p

Cat Drama Maker

Deric

wystarczy pójść na harnak lub soa włączyć frapsa i masz codziennie materiał na 1h co najmniej jak chcesz, no ale ten fraps będzie do dupy bo cp będzie chodziło na randomy, ale daggerki z interlude biegające w s grade zabijajace b-a były ok no nie?

RazielIII

Cytat: Sm0ke w Marzec 17, 2012, 11:19:56 PM
raziel o co Ci chodzi?
Próbuje Alarionowi wytłumaczyć czemu ludzie odechodzą z srv

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Cezary93

Cytat: RazielIII w Marzec 17, 2012, 11:24:51 PM
On i jego poddani i tak Cię zdissują  :(
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Alarion

Cytat: Deric w Marzec 17, 2012, 11:24:18 PM
wystarczy pójść na harnak lub soa włączyć frapsa i masz codziennie materiał na 1h co najmniej jak chcesz, no ale ten fraps będzie do dupy bo cp będzie chodziło na randomy, ale daggerki z interlude biegające w s grade zabijajace b-a były ok no nie?

uderzyłeś w sedno. 7 vs 7 w GoD jest dużo bardziej wymagające i dynamiczne niż jakiekolwike 9 vs 9 w poprzednich kronikach. Ale nadal ludzie sądzą, że frapsy gankującego daggera na full buffie ketrę/varkę/HS były fajniejsze.

Serwer się doexpi, to i w orbis moje CP będzie miało więcej PvP, więc czekamy na resztę serwerka, szczególnie by OOC się ogarnęło bardziej do kupy i dorekrutowali coś. Będzie wtedy ciekawiej.

Cat Drama Maker

Horken

No.. jeden fraps to żeś taką jakość wydupił, że mi lagowało filmik i musiałem playerem innym odpalać żeby jakoś wyglądało ^^

btw: jak mają być do dupy frapsy z których niczego nowego się nie nauczę albo nie utwierdzę swojego przekonania wynikającego z poprzednich (np. Amberowskie rozkminy, jedna jest na tyle gruba, że wypadałoby to przekonsultować na tsie albo po prostu ja doszukuję się tam z dupy rzeczy) gdzie nawet nie ma sensu analizować danego filmiku pod kątem taktycznym bądź jakimś innym dzięki czemu rozwinę się jako gracz to na chu* komu takie frapsy?

Imo szanujący się gracz albo nie wypuszcza frapsów(po co ma pokazywać innym jak gra) albo wypuszcza taki materiał w którym się nie skompromituje i nie pokaże zbyt dużo.

Edit: chcecie pro frapsy to poczekajcie gdy jakaś część dobije 99+hero i będą cyckać ludzi w orbisach 3v7 (patrz Coldworld z Cadmusa)
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

xXxFelekxXx

Frapsy alariona ogólnie są nudne więc w/e

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Redbox

Cytat: Cezary93 w Marzec 17, 2012, 11:29:20 PM
Cytat: RazielIII w Marzec 17, 2012, 11:24:51 PM
On i jego poddani i tak Cię zdissują  :(
wypowiedzial sie ten co nie chcil isc n pvp bo bal sie - %

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Cytat: Horken w Marzec 17, 2012, 11:32:07 PM
No.. jeden fraps to żeś taką jakość wydupił, że mi lagowało filmik i musiałem playerem innym odpalać żeby jakoś wyglądało ^^

który z ciekawości?

Imo szanujący się gracz albo nie wypuszcza frapsów(po co ma pokazywać innym jak gra) albo wypuszcza taki materiał w którym się nie skompromituje i nie pokaże zbyt dużo.

Ja dodatkowo jeszcze mam okazję zaprezentować moje super specjlane configi do PvP Software, o których gada Queem, Kamilek, ruskie (chociaż ruskie sami pizgają na nich aż miło) i sporo innych osób/haterków.  Ten kursor myszki, którego nei zasłaniam nigdy we frapsach to ofc fotomontaż, żeby Kamilkowi wszystko pasowało do jego teorii ; p

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Marzec 18, 2012, 12:15:15 AM

który z ciekawości?

Ja dodatkowo jeszcze mam okazję zaprezentować moje super specjlane configi do PvP Software, o których gada Queem, Kamilek, ruskie (chociaż ruskie sami pizgają na nich aż miło) i sporo innych osób/haterków.  Ten kursor myszki, którego nei zasłaniam nigdy we frapsach to ofc fotomontaż, żeby Kamilkowi wszystko pasowało do jego teorii ; p
A teraz bądź grzeczny i oddaj te zaległe epaluetki  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Amber Survive nie mogłem przewijać. Tak jakby jakość przewyższała mój sprzęt. To tamto gdzie był cały ten opening.
The Awakening - Amber party też kaszaniasto działało. Jakbym miał jakieś sux kodeki, a używam CCC gdzie każde anime i frapsy wyglądają gut więc nie wiem co to tam było.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Prokrastynator

Cytat: Alarion w Marzec 17, 2012, 11:18:54 PM
a jak nie popracuję teraz nad jakością, to będzie się mało przyjemnei oglądać.

frapsy z GoD'a z reguły są nudne i nieciekawe, także jakość to juz sprawa 3-rzędowa
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Arimas

Cytat: Horken w Marzec 18, 2012, 12:22:50 AM
Amber Survive nie mogłem przewijać. Tak jakby jakość przewyższała mój sprzęt. To tamto gdzie był cały ten opening.
The Awakening - Amber party też kaszaniasto działało. Jakbym miał jakieś sux kodeki, a używam CCC gdzie każde anime i frapsy wyglądają gut więc nie wiem co to tam było.
VLC player

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

alarion masz tak zrangera ustawionego czy takiego master PR lvl 10 skilla ze gdy ruscy są w zasiegu  od razu pr town  :shock: i czy jak moje part  bedzie w komplecie bediecie walic tez pr caly czas czy podejmiecie walke   ??

tytusDeZoo

Twoje party od startu serwa nigdy nie bylo w komplecie i nigdy nie bralo udzialu w pvp wiec o czym ty mowisz ??  :shock:
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

pokit

Cytat: tytusDeZoo w Marzec 18, 2012, 02:49:00 AM
Twoje party od startu serwa nigdy nie bylo w komplecie i nigdy nie bralo udzialu w pvp wiec o czym ty mowisz ??  :shock:

ale będzie! :D