Official Flame topic

Zaczęty przez Sepharim, Luty 02, 2012, 12:18:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Apocalyptik

Cytat: Alarion w Marzec 19, 2012, 06:08:27 PM
Cytat: Russe w Marzec 19, 2012, 06:06:55 PM
Cytat: Apocalyptik w Marzec 19, 2012, 05:54:32 PM
Jak to co? Masz fantastyczne, porywajace, zapierajace dech w piersiach 7 vs 7 : D: D: D: D::D:D:D:D:D Trwajace pol godziny, czyli tyle co ze 3 rundy mass pvp kiedys, tyle tylko ze bijesz jeden target, a on nie pada :D A ludzie sie jeszcze z tego ciesza lold.
<catching trolls>
Taaaa, lepiej, żeby łucznik miał wszystkich na hita.  8)

+1
+2, tak wlasnie powinno byc 8)

We ride together, we die together.

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Alarion

no to faktycznie można się wykazać skillem na pvp w party, które skręca się na hita...  :oops:   
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Apocalyptik

Dobra, tak czesto sie pojawia to slowo. Zdefiniuj pojecie skill, co to wedlug Ciebie w l2 jest?

//Też chętnie dowiem się od Alariona co to skill :)

We ride together, we die together.

RazielIII

Cytat: Alarion w Marzec 19, 2012, 06:44:24 PM
no to faktycznie można się wykazać skillem na pvp w party, które skręca się na hita...  :oops:
Wbrew pozorom też trzeba ogarnąć kilka rzeczy, polecam frapsy marra :)
Jak czasem ogladam frapsy prosów z offa to aż żał ściska że po tylu latach ludzie dalej nie ogarniają podstaw np. szybkiego targetowania, asysty i kampienia healerów, to jak z polskim rapem, na zachodzie podwójne, potrójne rymy nawijali kiedy w polsce nikt nie wiedzial co to rap, dzis po 20 latach od zajawki dalej nołnejmy jadą na czasownikowych lub ich braku :)

Więc jeszcze raz Alarion specjalnie dla Ciebie, w każdej kronice trzeba było ogarniać, mam wrażenie i chyba nie tylko ja iz grając na GoDzie uważasz się za elite, tym jednym z kilku zaledwie tysięcy którzy "ogarniaja" tą grę, kronika jak każda inna, każdy dosłownie każdy kto grał już w tą grę chociaż rok bez problemu ogarnie nowe kroniki, żadnego wzrostu trudności tutaj nie ma, l2 to komp, szczęście i sprzęt, zgranie party i kilka rzeczy które po prostu trzeba znać i mieć wyćwiczone od zawsze na zawsze jeśli chodzi o mass pvp, party vs party.

edit: Post nr. 4000 specjalnie jako Wall of Txt dla Alariona
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

KaRom

@RazielIII - zrozum to w końcu że, dla Alariona to GoD forever bo: skill, skill, skill, skill a skill jest wtedy gdy jest 7vs7 w GoD bo tylko w GoD jest skill, skill, skill i bijesz się 20 min 7vs7 i wtedy pokazujesz skill skill skill... Te słowo "skill" mam już zakodowane, dzięki Alarionowi :D

Dla mnie IL>GoD

Grałem na każdej chyba kronice i stwierdzam fakt że, na IL się kończy L2 :)

To moje zdanie, nie każdy się musi z nim zgadzać. O gustach się nie dyskutuje.

@Alarion - wyganiasz ludzi/płaczków/failerów z tematu Core(eu) screen,spam... a przyłazisz tu i jak zwykle prawisz swoje mądrości :D Zachowaj twarz i nie zaglądaj tu (gdzieś napisałeś że, nawet tu nie zaglądasz, a jednak...)
Buszek Swintuszek`

HellSign

Alarion jest bossem także nie skaczcie za wysoko bo to się dla was może bardzo źle skończyć.
Podjadą do was panowie w kucykowym wozie i macie pograne
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Rickert

Smiejesz sie z kucykow a sam ogladasz anime, hm.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kazuPwNz

w l2 jest skill w ogole ? przecież xlife był totalnym unskilled and unbrained playerem ale tylko to, że mial daggera +300 był topowym daggerem na rpg..
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

KaRom

Cytat: Rickert w Marzec 19, 2012, 07:31:57 PM

Ale kucyki to nie anime  :o
Buszek Swintuszek`

RazielIII

Już się panowie nie drapac bo nie chce mi się czyścić topicu ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

HellSign

A ty po co sie wypowiadasz, pograsz tydzien i quitniesz, Kucyki a anime to dwie rozne rzeczy :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Prokrastynator

Cytat: HellSign w Marzec 19, 2012, 08:21:49 PM
A ty po co sie wypowiadasz, pograsz tydzien i quitniesz

i kto to mówi  hahaha

a co do GoD'a, jak ktos lubi frapsowac pvp i gapić sie potem jak sroka w kocioł przez 20 minut na jedno 7 vs 7 to gl,
mimo że gram na GoD to i tak uważam że IL>GoD
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

HellSign

Cytat: Rickert w Marzec 19, 2012, 08:30:59 PM

A ty po co sie wypowiadasz, pograsz tydzien i quitniesz, Kucyki a anime to dwie rozne rzeczy :)
lmao

lmao, lmao i tak sie stalo.

Cytat: Prokrastynator w Marzec 19, 2012, 08:31:45 PM
A ty po co sie wypowiadasz, pograsz tydzien i quitniesz

i kto to mówi  hahaha

a co do GoD'a, jak ktos lubi frapsowac pvp i gapić sie potem jak sroka w kocioł przez 20 minut na jedno 7 vs 7 to gl,
mimo że gram na GoD to i tak uważam że IL>GoD

Moje Party i tak gralo jako jedne z nielicznych, ktore startowalo - chcesz to sobie graj i miej lagi na i7mce :) mnie to nie jara, nie te lata  - gra nie jest priorytetem - ma bawic, jak nie bawi to nie jest gra, szkoda ze wielu z was nie moze tego zrozumiec.

Ostatni quit z mojej strony polecial przez rpgem :) takze cry moar biczes
RPG CLUB x3 Empire

Russe

Cytat: RazielIII w Marzec 19, 2012, 07:46:34 PM
Już się panowie nie drapac bo nie chce mi się czyścić topicu ;p
Nie wierzę  :D Raziel uspokaja flamerów jak mod  :afro:
O czasy o obyczaje  hahaha
BTW jaki będziesz miał nick ?? Sam się pojawię także tego

//Nie będę grał gdyż nie ma ekipy
A może by wrócić na oficjal :)

Ruoffadena

ph34r ma grac a ty mowisz ze nie ma ekipy?:>

SeVende

Pewnie dużo ludzisk czyta ten temat więc jeśli ktoś bedzie rekrutował do klanu na ten serwer niech zapoda mi linka na forum klanowe, nie szukam klanów z cp...

RazielIII

Cytat: Ruoffadena w Marzec 19, 2012, 09:16:27 PM
ph34r ma grac a ty mowisz ze nie ma ekipy?:>
A co ja mam wspólnego z pyrami? najwieksi "wrogowie" którzy nawet próbowali nas banować.
Ja mówie o swojej ekipie czyli moim party.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Stannis

już myślałem że będą free shouty na hiro czacie dla polaczkowa -.-

GladiuszC

Fajne tematy tu poruszacie :) . Co do Dexluda to ja mam jedynie nadzieję, że to nie będzie wyglądało tak jak na offach jeżeli chodzi o mentalność ludzi. Mało jest dzisiaj osób, które uważają, że pvp można ogarniać na każdym lvlu i z każdym sprzętem a nie tylko jako wyfarmione charki 78+ w S gratach(lub też jako 99 w R99 gratach <lol>). Grałem na Innovie 2 tygodnie od 1szego dnia i po nabiciu 150 fragów zaczynam twierdzić, że dla dzisiejszych graczy L2 farma jest rozrywką i jedyną zaletą tej gry  :oops:  . A po farmie ? 2 tygodnie gry i quit z servera -.- . A kaska na premiumy i czas poszły się. Są jeszcze tacy, którzy sądzą, że gra ma być rozrywką a nie wieczną farmą ? Może ja rzeczywiście nie ogarniam L2 ...
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy i dopiero potem wyślij.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.
I CZYTAJ KURWA ZE ZROZUMIENIEM!

ome1

troche się z tym spóźniłem ale co tam nie było mnie w domu. Mass pvp >>>>>>>>>>>>>>> 9v9,8v8,7v7,6v6,5v5,4v4,3v3,2v2,1v1 ale nie przetłumaczysz tego nonfactora ze starszych kronik:D W sumie il tez jest śmieszną kroniką szczególnie na loldexie:D Ale co tam że sk biega z panterką jak jest frajda z mass pvp którego nie uświadczysz na godzie :)

roli

Jakie rate oprócz tego wiadomego, że exp x5, jest jakaś prezentacja (a właściwie to chodzi o specyfikacje i ustawienia serwera).

RazielIII

ome1 trzymajmy się rzeczywistości ;p Sk biegał z tą panterą w GF które było najbardziej zbugowaną kroniką na dexie.

@roli quest rate pewnie x1 reszta x5

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Slomek

Prawda jest taka ze i w GoD sa walki trwajace minute. Random party vs CP, gdzie w CP jest idealnie dobrany sklad a random to jednak random i padnie w moment bo jak yul archer masowke przyspamuje to tez moze na dwa hity sciagnac. Juz nie mowiac Awakened class vs 3rd... W IL mając party ludzi na 2nd profce mozna pojechac i to bez wysilku ludzi z 3rd o ile oba party maja równy sprzęt a róznica lvli nie jest wieksza niz 4. W GoD tego nie ma. Ułatwienia w GoD i niektore pomysły bardzo mi się podobaja ale PvP nie jest juz takie jak w L2. Bardziej mi przypomina MMO które chcą być jak WoW.
Co do skillu i ogaru. No bez przesady że w GoD trzeba duzo umiec aby wygrac. Ile skilli spamuje Yul czy Feoh  albo othel. No bez przesady 1-2 skille wiecej no i te ktorych uzywa sie raz na iles minut bo maja kosmiczny re-use. Gra wydaje się trudniejsza bo jest świeza i tyle.

Rozpisałem się i mi chyba by się nie chcialo czytac wiec podsumuje moj post. IL>GoD
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

kactuzz

To nieważne, że Tobie podoba się IL. Alarionowi się nie podoba i zawsze znajdzie jak Wy to mówicie "excuse" na to, że GOD jest lepszy bo skill, skill skill i ogólnie jak on to nie ogarnia (może i ogarnia ale trochę skromności by się przydało).
Nie przetłumaczysz. Jak tak Ci się podoba GOD to sie onanizuj dalej przed komputerem z NASA i nadal miej lagi a nam daj spokojnie grać nawet i przez te 3 miesiące.
Ot co.