Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

alarion nobie delios ma wind elemental  !!

Clovery

^
co nie zmienia faktu, że może rzucać kamieniami bo nikt mu nie zabroni zmienić elementu(skilla)?:C

kamiil

Clovery

Alarion

Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 01:14:01 AM
alarion nobie delios ma wind elemental  !!

tak? obejrzyj jeszcze raz fraps z ustawki z tazmanami (gdzie nawet delios wypuścił swoją scenę) i przestań już kłamać, proszę cię, bo co za dużo na 1 dzień, to nie zdrowo Kamilku. Najpierw piszesz o 5 vs 7, gdzie jak fraps wyjdzie, to dokładnie będzie widać 7 walczących u was postaci, a teraz bredzisz o windzie w broni Deliosa, gdzie na każdym frapsie widać, jak leje z earth : )

http://www.youtube.com/watch?v=-kCedLFt6t0  12: 35 sec i od tego momentu do końca frapsa. Powiedz Kamilku, co tam widzisz? Gdzie ten twój mityczny wind? : D

Cytat: Sarelian w Marzec 29, 2012, 01:00:07 AM
Cytat: Sarelian w Marzec 29, 2012, 12:04:55 AM
a wasz tank już na oślep pruł przez pół lokacji, mijając pozostałą część naszego party, żeby przyciągnąć naszego medyka

To miałem na myśli pisząc w dalszej części "agro". Zły dobór słów.
Może teraz nie przegapisz tego..

A gdzie ja pisałem że to fotomontaż.
Chyba oczywiste jest to, że nie dasz filmiku, gdzie używacie programów, bo byś siebie sam pogrążył, a za wszelką cenę będziesz na nich pokazywał jacy to wy nie jesteście święci.. Tyle w temacie mr. ClownCryer

no pisałeś, że fraps jest niewiarygodny, więc sugerujesz kłamstwo : )
Będziesz dalej się kompromitował?

A tak btw idac twoim tokiem rozumowania chłopczyku, to musielibyśmy grać legit na frapsie (bo piszesz, że na frapsie nei widać programów), a z programów korzystać, gdy przegrywamy (bo nie wstawia się przegranych walk przecież). Ciekawa logika, no nie?
^_^

kto kolejny? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sarelian

Ty masz poważnie siano w głowie. Mówię fraps niewiarygodny bo.. DAJESZ TO CO CHCESZ POKAZAĆ a nie to co jest faktyczne.
Mówisz że nie wrzuca się filmików przegranych.. tak. ale nie wrzuca się filmików z programami.. chyba że jesteś kompletnym debilem i dla ciebie to nie jest takie oczywiste. Masz tok myślenia gorszy niż mój pies proszący się o kawałek kiełbasy.. serio.

Clovery

^
Przyjaciół szukasz czy jak?

To, że Ty lamisz w l2 nie znaczy, że inni też :D

ome1

sorry że się wepcham w jakże mądrą dyskusje ale czy na GOD a właściwie tym nowym update powstała nowa klasa o nazwie Medyk? hahaha hahaha

Arimas

Cytat: Sarelian w Marzec 29, 2012, 01:32:54 AM
Ty masz poważnie siano w głowie. Mówię fraps niewiarygodny bo.. DAJESZ TO CO CHCESZ POKAZAĆ a nie to co jest faktyczne.
Mówisz że nie wrzuca się filmików przegranych.. tak. ale nie wrzuca się filmików z programami.. chyba że jesteś kompletnym debilem i dla ciebie to nie jest takie oczywiste. Masz tok myślenia gorszy niż mój pies proszący się o kawałek kiełbasy.. serio.
Hmm jakie macie nicki mniej więcej? :P
Bo się zastanawiam czy z moim CP też na was trafiliśmy ^_^

Cytat: ome1 w Marzec 29, 2012, 01:34:39 AM
sorry że się wepcham w jakże mądrą dyskusje ale czy na GOD a właściwie tym nowym update powstała nowa klasa o nazwie Medyk? hahaha hahaha
W BF3 nazywa się to szturmowiec :p

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

tytusDeZoo

Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 12:42:34 AM
alarion chodzi ze wasi magowie mają rangera i przerywają skille a nie ty  :( wiec mozesz frapsowac dalej

Dzieki podejrzenie ze gram na rangerze (cokolwiek to daje) to dla mnie duzy komplement.
:D

Btw Ja nie daje frapsow bo mnie wkurza jak mi cokolwiek muli kompa , Delios takie frapsy dawal a Rap1d jest naabem i wszystkie skille klika z myszki  :P takze wiesz ...
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Clovery

lempartus

a w w powstaniu warszawskim sanitariuszka :P
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

CytatNajpierw piszesz o 5 vs 7, gdzie jak fraps wyjdzie, to dokładnie będzie widać 7 walczących u was postaci, a teraz bredzisz o windzie w broni Deliosa, gdzie na każdym frapsie widać, jak leje z earth : )

omg mowilem ci 5v7, to ze 7 charow walczy nei znaczy ze jest 7 ludzi ktorzy nimi grają   :noob:

jutro wyjdzie fraps queema to zobaczysz co to pvp ;)

Clovery

^

to nie alariona wina, że masz ujowe party <3

Rapid

Cytat: tytusDeZoo w Marzec 29, 2012, 01:38:45 AM
Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 12:42:34 AM
alarion chodzi ze wasi magowie mają rangera i przerywają skille a nie ty  :( wiec mozesz frapsowac dalej

Dzieki podejrzenie ze gram na rangerze (cokolwiek to daje) to dla mnie duzy komplement.
:D

Btw Ja nie daje frapsow bo mnie wkurza jak mi cokolwiek muli kompa , Delios takie frapsy dawal a Rap1d jest naabem i wszystkie skille klika z myszki  :P takze wiesz ...

przyznaj sie lepiej ze grasz na kodach z cd-action ...

kamiil

Cytat: Clovery w Marzec 29, 2012, 01:51:11 AM
^

szlismy na spota i nas zgangowali a moje party to top  servera :)

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 01:53:41 AM

szlismy na spota i nas zgangowali a moje party to top  servera :)

Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 01:48:19 AM

omg mowilem ci 5v7, to ze 7 charow walczy nei znaczy ze jest 7 ludzi ktorzy nimi grają   :noob:

w00t?
Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 01:53:41 AM

jutro wyjdzie fraps queema to zobaczysz co to pvp ;)

przecież pisałeś, że nie odmawiacie PvP, bo Fanto nie ma, no to jak to?

Kamilku, strasznie tu ściemniasz.

Tak btw co z tym windem?? Bo nie odpisałeś, a aż ci linka podałem (((

Cat Drama Maker

Dyma

kurde człowiek myślał, że już nic go przyjemnego nie spotka przed snem a tu takie komplementy słyszy ;)

Kolego, który specjalnie dla tych wpisów założyłeś konto na forum - jeśli możesz napisz gdzie dokładnie się spotkaliśmy, z jakiego klanu jesteście itp bo sorry, ale nikt z nas nawet nie kojarzy tej sytuacji. Domyślam sie, że spotkaliśmy sie na SoA. Nie chce nikogo obrażać ale biorąc pod uwagę nasz sprzęt i lvl oraz sprzet i lvl ludzi expiacych w SoA to podczas daily bijemy się jakby byli mobkami. Sorry, ale czasem 1 aoe od naszego nukera zabija całe pt. Wiem, że kilka z tych pt w przyszłości moze być nawet topką, ale jak było wiele razy mówione lvl i sprzet robią swoje. I Wiesz jak tam widzimy flagę to nikt specjalnie nie martwi sie o marki targety itp tylko każdy napiernicza co widzi, nawet healerzy biją bo chcą fraga nabić ;p Mówisz, ze ja "przeleciałem" przez Wasze pt i zaraz agro. Pewnie Wasz MEDYK pierwszy mi sie doczytał, a że było wiadomo że tam sporo ludzi jest to kto miał target od razu go markował i tyle.

A tak w ogóle mówisz/mówicie, że na frapsach gramy bez softu. Tylko tak z kim sie biliśmy na frapsach np.? - pt Tazmana, pt Screama, wcześniej pt Arqq razem z kilkoma innymi pt z frapsów były to jedne z najlepszych pt z Core. To skoro bez programów jedziemy najlepsze pt to do jakiej ... nędzy potrzebne nam programy?

btw kamil troszke dzis głupot popisałeś ;p podobnie zresztą jak Alarion wystrzelił z tymi bsoe ;D
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

no ja próbuję jak krowie na granicy do Kamilka przetłumaczyć jakoś (nawet z dokładnymi linkami), ale coś chłopak nie może nic konstruktywnie odpisać i jeszcze jakieś głupoty o 5 vs 7 pisze, kiedy na frapasie widzę wyraźnie, jak walczy 7 postaci i jeszcze po PvP z Wilde gadałem : >

Cat Drama Maker

Arimas

^

Ah ty trollu :*

Dyma: won spać :D

Alarion

^

to party jest magiczne, z jednej strony mówią, że PvP nei robią bo Fanto nie ma 2 miesiące, a teraz będzie nagle fraps Queema z PvP
: D 

Just amazing happens everyday

Kamilku, to jak to z tym Windem jest w końcu?

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 01:59:35 AM
no ja próbuję jak krowie na granicy do Kamilka przetłumaczyć jakoś (nawet z dokładnymi linkami), ale coś chłopak nie może nic konstruktywnie odpisać i jeszcze jakieś głupoty o 5 vs 7 pisze, kiedy na frapasie widzę wyraźnie, jak walczy 7 postaci i jeszcze po PvP z Wilde gadałem : >

nie kumasz ze 2 osoby byly na boxie ??i co widzisz na tym frapsie ze jak fanto zabiliscie to juz sie nie podnosił nawet

mowilem ze nie robimy ustawek 7v7  z wami dopóki fanto nei wroci , bo chyba chcesz 7v7 z moim cp, a nie dobieranymi random osobami 

AsmWalker