Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Blad3PL

Arii, poleć jakieś fajne anime, bo mi się nudzi! :<

Alarion

Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 02:09:47 AM
Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 01:59:35 AM
no ja próbuję jak krowie na granicy do Kamilka przetłumaczyć jakoś (nawet z dokładnymi linkami), ale coś chłopak nie może nic konstruktywnie odpisać i jeszcze jakieś głupoty o 5 vs 7 pisze, kiedy na frapasie widzę wyraźnie, jak walczy 7 postaci i jeszcze po PvP z Wilde gadałem : >

nie kumasz ze 2 osoby byly na boxie ??i co widzisz na tym frapsie ze jak fanto zabiliscie to juz sie nie podnosił nawet

kurde, to ja chyba faktycznie jakiś fotomontaż nakręciłem, bo na tym frapsie widzę wyraźnie, jak Fanto biła, padła, wstała i padła od razu ponownie (chyba nawet bez buffa, bo na hita), tak samo jak bili wszyscy pozostali z twojego CP : O

Zresztą, żeby nie było, że gołosłowny, jak router się nie -_-' teraz w nocy, to jutro download link będzie, ale jeszcze Delios będzie musiał na YouTube wrzucić.

Kamilku, ktoś tu dziś naprawdę ostrą ściemę wali, jutro lub pojutrze się przekonamy tylko kto.

Cały czas czekam, jak to z tym windem, odpiszesz łaskawie? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Blad3PL w Marzec 29, 2012, 02:15:01 AM
Arii, poleć jakieś fajne anime, bo mi się nudzi! :<
Mirai Nikki

Idę w kimę

http://www.youtube.com/watch?v=gzHfPN2SC1I

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 02:16:00 AM
Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 02:09:47 AM
Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 01:59:35 AM
no ja próbuję jak krowie na granicy do Kamilka przetłumaczyć jakoś (nawet z dokładnymi linkami), ale coś chłopak nie może nic konstruktywnie odpisać i jeszcze jakieś głupoty o 5 vs 7 pisze, kiedy na frapasie widzę wyraźnie, jak walczy 7 postaci i jeszcze po PvP z Wilde gadałem : >

nie kumasz ze 2 osoby byly na boxie ??i co widzisz na tym frapsie ze jak fanto zabiliscie to juz sie nie podnosił nawet

kurde, to ja chyba faktycznie jakiś fotomontaż nakręciłem, bo na tym frapsie widzę wyraźnie, jak Fanto biła, padła, wstała i padła od razu ponownie (chyba nawet bez buffa, bo na hita), tak samo jak bili wszyscy pozostali z twojego CP : O

Zresztą, żeby nie było, że gołosłowny, jak router się nie -_-' teraz w nocy, to jutro download link będzie, ale jeszcze Delios będzie musiał na YouTube wrzucić.

Kamilku, ktoś tu dziś naprawdę ostrą ściemę wali, jutro lub pojutrze się przekonamy tylko kto.

Cały czas czekam, jak to z tym windem, odpiszesz łaskawie? : )

przzeciez bylem na tym pvp to wiem, pokonaliscie box party gz, oby wiecej takich sukcesów w HB ;)

co z windem ?? 

Dyma

kamil chwile wcześniej jak Was zjechaliśmy pisałeś że byliście na 1 healera, chwile później spotykamy Was z 2gim healerem i nagle zrobiło sie 5 osób active w pt. Dodatkowo Wilde potem pisze, że delikatnie mówiąc dostaliście ostre wciry.
jak już fantomiza "wróci" to nie wiem czy nie szkoda będzie naszego czasu na ustawkę, ale w przerwie pomiędzy periodami będziemy mogli skoczyc do Was, ostatnio 2 min to było nawet zbyt dużo czasu.

Co z windem?
odwracasz teraz kota ogonem czy co? kolejny fail i teraz głupiego udajesz ;p

@Ari
tak ide już spać ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

Cytat: Dyma w Marzec 29, 2012, 02:41:24 AM
kamil chwile wcześniej jak Was zjechaliśmy pisałeś że byliście na 1 healera, chwile później spotykamy Was z 2gim healerem i nagle zrobiło sie 5 osób active w pt. Dodatkowo Wilde potem pisze, że delikatnie mówiąc dostaliście ostre wciry.
jak już fantomiza "wróci" to nie wiem czy nie szkoda będzie naszego czasu na ustawkę, ale w przerwie pomiędzy periodami będziemy mogli skoczyc do Was, ostatnio 2 min to było nawet zbyt dużo czasu.

Co z windem?
odwracasz teraz kota ogonem czy co? kolejny fail i teraz głupiego udajesz ;p

@Ari
tak ide już spać ;p

mi szkoda czasu na ustawke z wami od poczatku servera  :D

ale o co z tym windem chodzi że delios uzywa earth ??

Clovery

Nie dość, że tylko driverujesz to jeszcze masz box pt... weź idź bo żal :(

Alarion

Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 02:44:32 AM

ale o co z tym windem chodzi że delios uzywa earth ??

o to krętaczu : )  :

Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 12:42:34 AM
alarion chodzi ze wasi magowie mają rangera i przerywają skille a nie ty  :( wiec mozesz frapsowac dalej

Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 12:44:45 AM
tak, Magowie do tej pory używający earth w broni odpychają ziemią. Cool story Kamilku, dawaj dalej
: D

Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 01:14:01 AM
alarion nobie delios ma wind elemental  !!

to jak Kamilku, która w końca wersja twojego excuse jest prawdziwa, bo ciągle piszesz coś innego i już się pogubiłem...?

Co do ustawki, ok Kamil, mam lepszą propozycję dla ciebie. Jak fantomitza wróci za 2423423423432 miesięcy i będziecie mieć tego hero (pamiętaj, by nie iść na PvP bez re use hero skilli!) to zróbmy inną ustawkę:

7 vs 7 i wytrzymajcie z nami dłużej niż 5 minut. Bo na razie wasz poziom PvP jest jednym z niższych, jaki widziałem na PvP. Dla was byłby to wielki sukces i pewnie materiał na frapsa.

PS. Uciekanie przez 5 min się nie liczy, od razu mówię : )

Cat Drama Maker

Redbox

alarion przegrywasz kazda ustawke na forum, proste. On troluje robi z siebie debila a Ty dalej mu tlumacz ze on ma eartha ze bylo 7na 7 i sie denerwuj. Napisales swoje, wrzuc frapsa zobaczymy ocenimy. Juz pisalem ostatnio z martlexem, ma rzucic okiem na frapsa czy masz dobre skrypty. Jak beda slabe to moze je udoskonalic. Tak mowil. Wiec nie deneruj sie, tu sie wyklepie tam sie sprejem popsika.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Ok Redziu, dzieki, ze napisales, chcialem go ostatnio prosic o pomoc w uzywaniu L2elphy. Podobno duzo lepsze od Z rangera :?

Ja wiem, ze kamilek robi z siebie debila i troluje, ale trolowac trzeba na poziomie, a nie co 15 min na forum zmieniac wersje wydarzen ^^

To jak to Kamilku z tymi cytatami co ci wkleilem, na jakiej wersji staniemy ostatecznie? : D

Bo ze bylo niby 5 vs 7 to juz wiem, z twoim cytatem bedzie fajna beka na forum : )

Cat Drama Maker

Sesto

czy ty nie potrafisz sie po prostu czasem zamknac ? kiedy nie spojrzysz na forum 3 linijki  kamilka  50 twoich wywodow ktore i tak notabene sa -_-' warte

moze jakis dzien bez alariona na forum albo cos  daj ludziom odpoczac  od swojej filozofi  i tlumaczen

kamiil

delios uzywa roslinnego elementala jednak  !!

skrzydlaty

Cytat: Sesto w Marzec 29, 2012, 10:14:11 AM
czy ty nie potrafisz sie po prostu czasem zamknac ? kiedy nie spojrzysz na forum 3 linijki  kamilka  50 twoich wywodow ktore i tak notabene sa -_-' warte

moze jakis dzien bez alariona na forum albo cos  daj ludziom odpoczac  od swojej filozofi  i tlumaczen

on jest zamknięty w realu wiec pozwól mu chociaż w virtualu sie produkować
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Shen

chodzcie na 7v7 blablabla, 50 bresow blablabla kamilku, blabla zranger blablablaba

TTerrorPropaganda

Ktoś 7 vs 7 bo się trzeba dowartościować? hmm ktoś, ktokolwiek? Nawet zwrócę za b rezy shoty, strzały i co się tam jeszcze używa.
Bo stracę szacunek na wiosce jak nie wygram jakiegoś 7 vs 7

Jaffeveyda

Ja z checia,ale nie teraz bo nie ten lvl,nie ten sprzet,nie mam hero skili,i musze kupic troche b rez i ludzi a afk pobudzic.

kamiil

Cytat: Jaffeveyda w Marzec 29, 2012, 10:57:27 AM
Ja z checia,ale nie teraz bo nie ten lvl,nie ten sprzet,nie mam hero skili,i musze kupic troche b rez i ludzi a afk pobudzic.

lol nie wiesz ze nie mozna uzywac hero skilli w pvp  ?? alarion cie nei uczył ??

asdf1movie

mowiłem juz wczesniej kiedys.
na jedno twoje pierdnięcie zaraz sie zjawia mafia alariona i hejtują cie jak burą suke a potem uzwazają sie za najlepszych ;p

Shen

są najlepsi bo nie używają w pvp hero skilli [ bo nie mają ] i bresów [bo ich nie stac]  :)

asdf1movie

kamiil

Cytat: Shen w Marzec 29, 2012, 11:06:27 AM
są najlepsi bo nie używają w pvp hero skilli [ bo nie mają ] i bresów [bo ich nie stac]  :)

hahah :D:D

Jaffeveyda

Ja tam do zadnej mafi nie naleze podsumowalem tylko excusy ktore wyczytalem podczas tych kilku kilkunastu stron.
Niektore smieszne inne wrecz dziecinne ale co zrobic.
Chociaz jestem z priv servera to nigdy nie widzialem takich glupot wypisywaneych na forum.
A byl to server pvp.Ale pewnie OFF to inna bajka, szczegolnie w gronie polakow.

TTerrorPropaganda

Mama przy obiedzie analionowi zawsze powtarza " pamiętaj synu w 7 vs 7 tylko leszcze i naaby używają hero skilli, b rezow, shotow i robia Pr-a. A my synu jesteśmy inni, bo należymy do rodu PRO, dlatego nie rób niczego przez co starlibyśmy szacunek wśród sąsiadów. A teraz jak zjadłeś to biegnij się pobawić lalkami siostry, tylko krotko bo trzeba dziś przyfarmic. Dzień bez expa co najmniej 6h to dzień stracony, inni by cie przegonili i znowu dzieci na podwórku by się z ciebie smiały..."

Grande

Cytat: TTerrorPropaganda w Marzec 29, 2012, 11:19:35 AM
Mama przy obiedzie analionowi zawsze powtarza " pamiętaj synu w 7 vs 7 tylko leszcze i naaby używają hero skilli, b rezow, shotow i robia Pr-a. A my synu jesteśmy inni, bo należymy do rodu PRO, dlatego nie rób niczego przez co starlibyśmy szacunek wśród sąsiadów. A teraz jak zjadłeś to biegnij się pobawić lalkami siostry, tylko krotko bo trzeba dziś przyfarmic. Dzień bez expa co najmniej 6h to dzień stracony, inni by cie przegonili i znowu dzieci na podwórku by się z ciebie smiały..."
Hehe dobre ale prawdziwe