T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dsfa5

odznacz w opcjach na launcherze  p2p sharing/wylacz/.bo tak pobiera od innych uzytkownikow.jak wylaczysz bedzie pobierac z serwera

Polopiryn

Cytat: Quibre w Marzec 28, 2012, 07:43:33 PM
Kurna wam też teraz tak marnie idzie po 35kb?? :o W takim tempie to ba ctb nie  zagram w ten weekend   :x

Poskacz se między FTP, a Torrentem ;p. W ustawieniach możesz wybrać i zmienić ;p

Kto tam miał 20%, niech się cieszy. Ja mam chyba 5%, a mam 2 dni. Jak by szło full łączem to pff... luźno, ale ryzyk fizyk :D
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Rival

Mi tam przez większość czasu szło full prędkością ;) [net 6mb] z tym włączonym p2p. Czasem spadało do 300, nawet 150 ale rzadko. (Ściągałem kilka dni temu).

Cytat: Rival w Marzec 28, 2012, 07:17:19 PM
powiedzcie mi, płaci sie za abonament tylko, czy za samą grę też?...
w wersji elektronicznej, pudełko mi do niczego raczej nie potrzebne.

alite

Cytat: Rival w Marzec 28, 2012, 08:13:52 PM
Mi tam przez większość czasu szło full prędkością ;) [net 6mb] z tym włączonym p2p. Czasem spadało do 300, nawet 150 ale rzadko. (Ściągałem kilka dni temu).

Cytat: Rival w Marzec 28, 2012, 07:17:19 PM
powiedzcie mi, płaci sie za abonament tylko, czy za samą grę też?...
w wersji elektronicznej, pudełko mi do niczego raczej nie potrzebne.
z tego co wiem trzeba mieć grę też, za 100we widziałem na jakimś serwisie wysyłkowym...

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Sebal

Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Mc6

tak

<333
/Sebal

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Solar

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Quibre

Wam też wyskakuyją błędy typu "Reliable source serving corrupt data"?
Bo ja mam co chwila jakiś błąd

Gandam

jezeli granie ma byc na systemie takim jaki posiada WOW, czyli co jakis czas pudelko + 50zl abonamentu to odemnie .i.
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Shen

Przecież dodatki masz za darmo, a jak Cie nie stać/szkoda Ci kasy na abonament to idz gra w jakieś f2p.

Gandam

z tego co mi kumpel tlumaczyl, zrozumialem to tak ze kazdy dodatek do WOW'a trzeba dokupywac osobno [ lich king, cataclismy etc - sorry za literowki, nie lubie WOWa, nie znam go.]  by bawic sie dalej.

Jestem osoba pracujaca, pieniadze to nie problem, po prostu uwazam ze taki system to wyzyks.
Albo abonament, albo pudelko, albo F2p.

Aeore Healer 97 Lilith

Shen

Tutaj płacisz raz za grę a potem abonament. Faktycznie w wow dodatki są płatne, ale tutaj będą darmowe, co nie jest żadną łaską skoro płaci się abonament. Szczerze wolę też płacić ten abonament i grać na równi z innymi niż mieć "darmową" grę z item shopem.

Solar

Cytat: Quibre w Marzec 29, 2012, 11:04:14 AM
Wam też wyskakuyją błędy typu "Reliable source serving corrupt data"?
Bo ja mam co chwila jakiś błąd
Mi też to wyskakuje XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Gandam

rowniez wole abonament i to zdecydowanie, rozwiales moje wątpliwości. Teraz juz wszystko w rekach CB4! :>

Aeore Healer 97 Lilith

Polopiryn

13%, a dzisiaj czwartek... Fajnie..... To chyba lapka trza na noc zostawić :P

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

dsfa5

abonament ma tu rozne znaczenie.z jednej strony zle bo mniej graczy wybierze Tere z tego powodu ( szybciej wezma GW2 bo sumujac rocznie mniej ich ona wyniesie ).mniej graczy oznacza gorsza sytuacje gry i co idzie za tym rozne kombinacje pozniej typu:zamykanie/przenoszenie/laczenie serwerow i inne udziwnienia producenta.f2p z item shopem(w koncu musza jakos zarobic) oznacza wiecej graczy i lepsza pozycje do rozwoju gry pozniej.abonament:mniej graczy (placa ale przychody moga byc mniejsze niz f2p-przyklad L2) ale skutecznie niweluje on tzw "dzieci neo".gra sie w innnej kulturze troche ze tak to nazwe. szkoda ze szybko odpuscili pomysl jaki mieli na poczatku, ze jest abonament na godziny realne.wykupujesz np 300 godzin i liczy sie czas logowania.ten pomysl wtedy mi sie podobal.

Quibre

Abonament na godziny byłby dobry bo tak płacić za pudło+abonament miesięczny(niech będzie te 55 zł) to nie dla mnie,za mało czasu mam na grę.W L2 grywałem 2-3 godzinki dzienie bo praca,bo rodzina. ale tylko f2p.A jkabym miał zapłacić za godziny to miałbym pod kontrola jak gram.

Mc6

Cytat: Gandam1989 w Marzec 29, 2012, 02:11:17 PM
jezeli granie ma byc na systemie takim jaki posiada WOW, czyli co jakis czas pudelko + 50zl abonamentu to odemnie .i.
btw tera u nas startuje z trzecim dodatkiem ;p

dsfa5

Cytat: Quibre w Marzec 29, 2012, 05:10:05 PM
Abonament na godziny byłby dobry bo tak płacić za pudło+abonament miesięczny(niech będzie te 55 zł) to nie dla mnie,za mało czasu mam na grę.W L2 grywałem 2-3 godzinki dzienie bo praca,bo rodzina. ale tylko f2p.A jkabym miał zapłacić za godziny to miałbym pod kontrola jak gram.
dlatego tez mi sie podobal.tez gram po 3 godziny dziennie.praca, rodzina, dzieci, starosc. taki abonament to cos swietnego dla takich graczy jak my ;)

Suchutki

Cytat: dsfa5 w Marzec 29, 2012, 05:37:16 PM
dlatego tez mi sie podobal.tez gram po 3 godziny dziennie.praca, rodzina, dzieci, starosc. taki abonament to cos swietnego dla takich graczy jak my ;)

Kolejny dowód ze GW2>TERA :)

TapMadls! - Const pt member.

dsfa5

Cytat: Suchutki w Marzec 29, 2012, 07:57:56 PM
Cytat: dsfa5 w Marzec 29, 2012, 05:37:16 PM

Kolejny dowód ze GW2>TERA :)
eee tam ;) wiesz kasa na abonament to dla mnie zerowy problem.ale taki abonament bylby swietny.bede sie musial tylko przed zona tlumaczyc ( co mnie wqrwia) czemu wydaje kase na gre ;) zlosliwa diablica.na Core sciemnilem ze nie trzeba (choc PA mialem)a tu zaraz wylooka :) i bedzie ze zamiast jej cos kupic to ..... :) a poza tym GW2 ma dla mnie jedna wade.czytam o niej duzo i ogladam na YT jeszcze wiecej. i za ch.ja nie moge wczuc sie w ten klimat :)

Shen

Przykro mi że żona tak Cie pilnuje, do roboty ją może wyślij to będzie miała własne pieniądze żeby sobie "coś" kupić  :)