Official Flame topic

Zaczęty przez Sepharim, Luty 02, 2012, 12:18:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Cytat: kazuPwNz w Kwiecień 05, 2012, 11:58:11 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 05, 2012, 11:55:22 PM
Cytat: HellSign w Kwiecień 05, 2012, 11:49:03 PM
Cytat: kazuPwNz w Kwiecień 05, 2012, 10:49:04 PM
miou farmił oly co ty robiłeś po za driverowaniem ? btw. nie ma to jak -_-'ć nazwę klanu w którym się nawet nie było :)
Czyli, jak gralem na Lovelessie, ktorego mail nalezal tylko do mnie jak i master account to bylem driverem :Dhahaha

u mad bro?

Tak czy siak twoja sygna fail bo u ciebie niema żadnego nawet średniego party a co dopiero best :x . Zresztą za miesiąc i tak będziesz na innym privie .
kto to loveless nigdy takiej osoby nie widziałem w ll..

Nie grałeś na l2 ws ?:P

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

TheCzaso

jakis chuj co opierdolil maemiego pt, cos kiedys wspominali na ts ze jakis przypierdol

HellSign

HATERS !!!! moar plz
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

TheCzaso

spoko, moze znajde nagranie z ts jak zajebales aq to podesle :>

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Rickert

Cytat: TheCzaso w Kwiecień 06, 2012, 12:29:01 AM
spoko, moze znajde nagranie z ts jak -_-' aq to podesle :>
Kazdy je widzial, luz. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

TheCzaso

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

pant

szczerze to mnie hellsign jeszce bardziej zadziwiłeś, na x15 ruskim? chce Ci się tą cyrylicę znosić? ^^

Homie00

Skąd wziąć c grade sety np. karmiana?

pant

Cytat: Homie00 w Kwiecień 06, 2012, 09:31:28 AM
Skąd wziąć c grade sety np. karmiana?

set karmiana możemy uzyskać z trzech części armoru Karmian - klatka,spodnie - te możemy dostać wzamian za kryształy D i C grade (do nabycia na rynku) i rękawiczki (trzeba je scrafcić) jeżeli masz jakiś problem wytlumacze Ci wszystko krok po kroku

kazuPwNz

Cytat: HellSign w Kwiecień 06, 2012, 12:16:33 AM
HATERS !!!! moar plz
nikt cie nie hejtuje człowieku chcemy Ci uświadomić, że tylkowyobrażasz sobie iż jesteś kimś a w rzeczywistości każdy ma Cie w dupie i nikt o Tobie nie słyszał  :D a już ten klan ll to selfowned totalny
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

TheCzaso

Cytat: kazuPwNz w Kwiecień 06, 2012, 11:05:59 AM
Cytat: HellSign w Kwiecień 06, 2012, 12:16:33 AM
HATERS !!!! moar plz
nikt cie nie hejtuje człowieku chcemy Ci uświadomić, że tylkowyobrażasz sobie iż jesteś kimś a w rzeczywistości każdy ma Cie w dupie i nikt o Tobie nie słyszał  :D a już ten klan ll to selfowned totalny

lol damian, wkurwiasz mnei ale w tym wypadku musze przyznac Ci racje :D

GladiuszC

Cytat: pant w Kwiecień 06, 2012, 04:00:48 AM
szczerze to mnie hellsign jeszce bardziej zadziwiłeś, na x15 ruskim? chce Ci się tą cyrylicę znosić? ^^
Jeżeli chodzi o online i ogar adminów to ten server jest wyje. Ale ja bym się na x15 nie odważył pójść :D . Lepiej x50 albo testowy x300 :)
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy i dopiero potem wyślij.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.
I CZYTAJ KURWA ZE ZROZUMIENIEM!

GladiuszC

Btw dla tych, którzy jeszcze się nie zdecydowali, warto dodać, że w giran/dion siedzi wielu bufferów 52+ którzy buffują za śmieszne pieniądze, a niektórzy potrafią zrobić to samo za zwykłą rekomendację, więc teraz zaczyna się grę na serverze bardzo łatwo. I naprawdę (przynajmniej póki co) warto.
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.

pant

bawiło mnie wczoraj gdy przez 3h nie mialem co robić i siedzialem w miescie, spamowalem ''need buff??, come to giran church, wc 65 buff u only for REC'' tym samym +120 rec4me  :)

najśmieszniejsze było to jak paru nabsów pytało '' what kind of recipes do u want?''

WlodzimierzSzaranowicz

Cytat: pant w Kwiecień 06, 2012, 06:21:02 PM
bawiło mnie wczoraj gdy przez 3h nie mialem co robić i siedzialem w miescie, spamowalem ''need buff??, come to giran church, wc 65 buff u only for REC'' tym samym +120 rec4me  :)

najśmieszniejsze było to jak paru nabsów pytało '' what kind of recipes do u want?''

Get a life xD

GladiuszC

Dzisiaj też siedziałeś :D . Dzięki za bufka :P
Drogi użytkowniku:

SmartAlex

Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi ??

Staram sie zalogować i podczas wpisywania passów wyskakuje mi :
"access failed. Please try again later. Also make sure that you running the game using launcher.exe"

TheCzaso

a odpalasz gre przez ich updatera?  jesli tak to obczaj jeszcze http://forum.lineage.ro/index.php?topic=1439

pant

Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 06, 2012, 06:45:58 PM

Get a life xD

Szaranowicz musze Ci przyznać ten Dex mnie strasznie pochłonął ale nie moge powiedzieć że jestem no-lifem ^^ czasem każdemu się po prostu nudzi nawet na tej grze.

śmieszne są te skupy CLki za 110k, nieźle dają zarobić ^^

RanD

Ja powiem wam,że bardzo mi sie przyjemnie gra, w 3 dni wbiłem z 56 na 67 na Ancient Battleground,gram EE,kazdy mob na hita i non stop leca herby z mana,a przy tym wydropiłem tam 4 klaty Blue Wolf Lighta,ktore skrystalizowalem i obchnolem na rynku za 70k sztuka LOL(te ceny smieszne sa) i wlasnie teraz mam 150kk :D

Nayana

Cytat: SmartAlex w Kwiecień 06, 2012, 09:42:14 PM

"access failed. Please try again later. Also make sure that you running the game using launcher.exe"

Ban

HellSign

Cytat: Nayana w Kwiecień 07, 2012, 02:05:53 AM
Cytat: SmartAlex w Kwiecień 06, 2012, 09:42:14 PM

Ban

Widze kolega juz doswiadczony w tych sprawach:D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Stannis

nie ban tylko wyłącz antyvira/firewall zanim odpalisz updatera