Official Flame topic

Zaczęty przez Sepharim, Luty 02, 2012, 12:18:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Homie00

Czy opłaca sie zacząć grać na tym serwie? Bo już słyszałem że niby dead, bo ludzi mało na spotach nikogo nie ma. Czy to prawda?

Tyumio

DEAD, nie wchodź nawet nie myśl o tym, żeby na nim grać 0 ludzi, rynek pusty, ludzie w pt klikają szoty myszką, zdecydowanie NIE WARTO!

Junek

Cytat: Tyumio w Kwiecień 07, 2012, 11:14:21 AM
DEAD, nie wchodź nawet nie myśl o tym, żeby na nim grać 0 ludzi, rynek pusty, ludzie w pt klikają szoty myszką, zdecydowanie NIE WARTO!

:D

ps. warto najwięcej jest d i c grade na serwie ludzi poniżej 40 lvl jeszcze sporo
http://insomnia.org.pl było mineło ;)

Homie00

Jeśli chodzi o zapisy do cat to teraz do Duska tak?

Junek

chyba większość standardowo do Downa

Yezo

no chyba nie, skoro jest początek serwera i żaden zamek nie zajęty
League of Legends

Rickert

Jezeli jest tu jakis ogar clan to przekreci 7s w ostatnim dniu byscie nie mogli nic zlozyc. :o
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Raveline

przybić "5" ludziom zapisującym się do downa i tym którzy nie zapiszą alta tak żeby mieć dostęp samemu do mammon :)

Junek

Cytat: Raveline w Kwiecień 07, 2012, 12:52:03 PM
przybić "5" ludziom zapisującym się do downa i tym którzy nie zapiszą alta tak żeby mieć dostęp samemu do mammon :)

aaaa to mi się ładnie powaliło. SelfOwn  :noob: :noob: :noob: :noob:

pant

beznadziejnie się gra bez const/clanu, trudno też mi znaleźć każdy ma WC, w każdym klanie mówią że jest za dużo, w winter powiedzieli że nigdy nie spotkali się z takim czymś, a ten randomy już mnie dobijają ich nieumiejętność gry i brak logicznego myślenia utwierdza mnie bardziej w tym że chyba czas na L2Sublimity, chociaż jeszcze walczę.

Junek

Cytat: pant w Kwiecień 07, 2012, 02:55:43 PM
beznadziejnie się gra bez const/clanu, trudno też mi znaleźć każdy ma WC, w każdym klanie mówią że jest za dużo, w winter powiedzieli że nigdy nie spotkali się z takim czymś, a ten randomy już mnie dobijają ich nieumiejętność gry i brak logicznego myślenia utwierdza mnie bardziej w tym że chyba czas na L2Sublimity, chociaż jeszcze walczę.

Jest milion pincet innych klanów w tym Polskich. wystarczy chcieć

Apocalyptik

Imo nie zmienialbym low rate na mid/high.

We ride together, we die together.

TheCzaso

:afro:

pant

Cytat: Junek w Kwiecień 07, 2012, 03:04:08 PM
Cytat: pant w Kwiecień 07, 2012, 02:55:43 PM

Jest milion pincet innych klanów w tym Polskich. wystarczy chcieć

ziom, ja szukam czegoś co sobie jasno określiłem, z klanem chce dojść daleko a nie patrzeć się jak nie da rady ogarnąć hekatona, zakena, aq czy barakiela, nie chce mi się tracić czasu na bezsensowne padanie jak muchy płaszcząc się przed constami tempestu/tbd/wintera, dlatego też staram się cały czas o invite ^^ co nie jest wbrew pozorom takie proste, uznalem że wpierw trzeba 3 profkę wbić potem czegoś szukać, niestety FAIL CONST HELLa przysporzyło mi teraz więcej kłopotów niż korzyści, jedyny plus tej grupy to to że poznałem czwórkę bardzo fajnych ziomków :)

Junek

Jak dla mnie to oni po prostu maja więcej ludzi i no life . A co to za wyzwanie dojść do najlepszego klanu lepiej z gorszego zrobić lepszy. No, ale to każdy woli cos innego.

A co w N4A nie dało rady? Bo chyba do nich składałeś

pant

składałem ale potem, gdy doszedłem do malego klaniku pvp batmana lalismy ich troszkę i uznalem moje wczesniejsze podanie za niewazne :p

TheCzaso

GladiuszC

Możecie mi powiedzieć (napisać ?) czy granie Gladem w tej kronice ma jakiekolwiek perspektywy ? Lubię i ogarniam tą klasę, ale widzę zerowe zapotrzebowanie na niego w klanach czy CP. Wołają praktycznie o wszystko oprócz dagera i glada. Piszą tak bo chcą się szybko wyfarmić ( przypominam, ze gladek ssie podczas farmy, długo się go expi ) i zbierają tylko klasy potrzebne do tego, a nie myślą o pvp, czy rzeczywiście ta profka w C6 nie dawała rady ? Jak pamiętam, to gladek był na mpvp jak i na oly fajną i potrzebną postacią, ale zaczynam już wątpić :( .
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy i dopiero potem wyślij.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.
I CZYTAJ KURWA ZE ZROZUMIENIEM!

WlodzimierzSzaranowicz

Glad jest bardzo dobry na oly w interlude (jedna z najlepszych klas) i w pvp 1 vs 1, ale w mass pvp i do expa się nie nadaje.... destro/warlord/łucznik/każdy jeden mag, a nawet tyrant (ze względu na bizona) przyda się w farmie/expie 10 razy bardziej niż glad. Glad to jedna z silniejszych postaci na pvp/oly, ale ciezko sie go expi wiec do CP gladem bardzo ciezko sie dostac  :P

GladiuszC

Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 07, 2012, 08:11:57 PM
Glad jest bardzo dobry na oly w interlude (jedna z najlepszych klas) i w pvp 1 vs 1, ale w mass pvp i do expa się nie nadaje.... destro/warlord/łucznik/każdy jeden mag, a nawet tyrant (ze względu na bizona) przyda się w farmie/expie 10 razy bardziej niż glad. Glad to jedna z silniejszych postaci na pvp/oly, ale ciezko sie go expi wiec do CP gladem bardzo ciezko sie dostac  :P
Owszem, ale żeby żaden ogarnięty klan nie przyjmował Gladów ? Czy naprawdę każdy stawia na farmę teraz ?
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.

Rickert

Kazdy ogarniety clan ma glada do farmy oly potem, ale to nie oznacza ze potrzebuja ich rekrutowac.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

GladiuszC

A od strony mpvp jak to wyglądało? Włodek napisał wyżej, że gladek się do tego nie nadaje. Ja jak pamięcią sięgam, to gladek był i jest bardzo dobry w te klocki. Jak wspomniałem, C6 już trochę nie ogarniam, bo to jednak dawno było :D, ale czy to prawda? Słabo na mpvp będzie ?
Drogi użytkowniku:

pant

wiesz ogolnie glad na mpvp jest -_-', szczegolnie jak masz masóweczki na +++ i duale dobrze wyenchantowane

tu fajny oldschoolowy fraps glada z teona z redstormu http://www.youtube.com/watch?v=Y3yduj96I0o&feature=related

i mój ulubiony frapz ever DanielaDefo C5 http://www.youtube.com/watch?v=Pr3s6wovCfk&feature=related

a na nostalgi dwoch gladow robi sobie trainy, batman i jok3r nakurwiaja ostro

GladiuszC

Cytat: pant w Kwiecień 07, 2012, 10:18:22 PM
wiesz ogolnie glad na mpvp jest -_-', szczegolnie jak masz masóweczki na +++ i duale dobrze wyenchantowane

tu fajny oldschoolowy fraps glada z teona z redstormu http://www.youtube.com/watch?v=Y3yduj96I0o&feature=related

i mój ulubiony frapz ever DanielaDefo C5 http://www.youtube.com/watch?v=Pr3s6wovCfk&feature=related

a na nostalgi dwoch gladow robi sobie trainy, batman i jok3r -_-' ostro
Propo frapsów, no to wiesz... Jak uczyłem się grać, to oglądając niektóre frapsy, stwierdziłem, że BD jest farmerem oly. Widziałem obydwa, ale wolałem podpytać na forum na temat mpvp, bo jak PPka dobrze wyfarmisz to nim też cuda nie widy można robić, ja jestem zwolennikiem oceniania klas kiedy przychodzi im walczyć w równym stopniu wyfarmienia, bo wtedy widać, która ma większy potencjał, i z kim dana klasa daje radę, a z kim nie daje. Gladek to profka dla farmerów-pasjonatów, ale w praktyce nie jest tak kolorowo jak to wygląda na frapsie :) . Tak czy inaczej pocieszyłeś mnie, bo już mi próbują wmówić, że gladek nie daje rady na mpvp :D . Ty4info.
Btw okiem fachowca to Defo zjechał sprawę kilka razy na tym frapsie :D :D :D ale farmer z niego niezły.
Drogi użytkowniku: