Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

asdf1movie

do 80 to wg mnie mozna bota ustawic bez zadnych problemow bo gra solo tez jest mozliwa i malo kogo spotkasz jak sie skampisz na jakims zadupiu miejscowki.
po 85 (efektywnie) pozostaje tylko gra w party wiec chyba raczej sie nie da ustawic bot party;p

Alarion

Cytat: Deric w Kwiecień 18, 2012, 06:59:45 PM

-ponoć tylko alarion i ruskie bota używają  :D

Z rangery, l2elpy i wszystkie cuda jakich nawet sam Martelex nie widział. Potrafię też robić fontomontaż frapsów, że na frapsie widać kursor myszki! ; o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Evander

Cytat: TastyB w Kwiecień 18, 2012, 07:42:59 AM
doczytanie prawie 60 stron bylo niezlym wyzwaniem  :D

Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 03:28:14 PM
no i później znajduje się w klanie taki koleś z Aurory o nicku Xplo, którego wystarczy raz zabić i z klanu wychodzi
Xplo to koles ktory zaczal grac na Core w moim klanie. Wzial sie z "powietrza", namieszal moim ludziom w glowach (z wiekszoscia znalismy sie pare lat) i namowil ich do buntu  hahaha Jak mu powiedzialam, ze wole sie pozegnac z nimi wszystkimi (a jako jedyni byli w klanie przebudzeni) niz pozwolic im robic w klanie co im sie zywnie podoba to byl zszokowany  :) Ja bylam konsekwentna a oni odeszli do naszego ally (graty Evander za ich przyjecie).
W Aurorze mial mega pretensje do healera, ze ma klopoty zdrowotne i farmic nie moze... CP im sie posypalo z tego co wiem, zreszta niema chyba czemu sie dziwic. Przez caly czas pobytu u Evandera dazyl do wara z nami bo chyba przebolec pewnych rzeczy nie potrafi... No i w koncu...

Cytat: Evander w Kwiecień 14, 2012, 10:28:04 AM(...) oddałeś temu jednemu pt fort żeby przypadkiem nie przegrać wara  hahaha Reji ja nie dbam o to czy wygrywam wary czy nie dla mnie liczy się dobra zabawa (...)

pewnie dlatego wypowiedziales mi wojne majac ponad 10 CP, jak i nie lepiej, przeciwko moim 10 ludziom przebudzonym grajacym czysto 4fun bez napinki na farme, procenty i granie w stalych skladach  hahaha
A ten Twoj niby "powod", ze zle sie o Tobie/Aurorze wypowiadamy i spamujemy Wam pmy obrazajac wsadz sobie w buty - bedziesz wyzszy o pare cm... Albo nie, lepiej dalej wciskaj ten chlam swoim ludziom oszukujac ich bezczelnie "w oczy" tak samo jak wmowiles im, ze kupilam wara w OOC (nie dalej jak wczoraj rozmawialam z Judaszem o tym)...

Tak wiec przestan chrzanic o dobrej zabawie bo uprawiasz hipokryzje czlowieku... Moja sytuacja wara z Toba byla dokladnie taka sama jak sytuacja wara pomiedzy Aurora a OOC. Roznica polegala na tym, ze Ty wara poddales a moi ludzie mi na to nie pozwolili pomimo, ze mieli swiadomosc ze ja przegraja i moga miec problemy z expieniem - zwyczajnie stwierdzili, ze liczy sie dobra zabawa i cieszyli sie za kazdym razem jak Was polozyli  8) Ich poczucie dumy i honor na to nie pozwalal a dla Ciebie licza sie tylko cyferki...

Na koniec chcialabym Ci podziekowac za uznanie jakim mnie darzysz - set R95 na +6 to nie byle co jako nagroda za moja glowe  8)

Pozdrawiam
sorry too long didn't read
Aurora Clan Leader - retired
sQam sQuad Member
Evander - 1st Tyrr Warrior TRUE HERO on Core

Deric

roli

Chciał być cool a wyszło jak wyszło ^__________^

Arimas

Jak już chcesz być kool to piszesz tl;dr  :oops:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

TastyB

Cytat: Deric w Kwiecień 18, 2012, 07:57:18 PM
Cytat: Evander w Kwiecień 18, 2012, 07:52:31 PM
sorry too long didn't read
akurat w tym przypadku... żałosne...

akurat to mnie nie zdziwilo... brak argumentow...  :)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Dzondzy

Russe

Cytat: Deric w Kwiecień 18, 2012, 06:59:45 PM
-lagi mają niektórzy musisz sam zobaczyć jak u ciebie będzie
-ludzi do 70 stosunkowo mało ale potem spoty pełne
-ponoć tylko alarion i ruskie bota używają  :D
Bota nie stawiamy bo i tak farmimy po 14h na dobę :D
L2 elpiego mam bo zajebiście pomaga w pvp i na oly ^^ dlatego mam tylko 20 pkt xD
A na serio to po chuj komu bot do 80lvl ??
Jak ktoś nie umie dobić sam 85 to niech zapomni o grze bo grindu do 99 jest tysiąc razy więcej niż do przebudzenia.
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

Cytat: Dzondzy w Kwiecień 18, 2012, 09:16:13 PM
Arimaseq obyty w slangach. :p
coś ci się "eq" przypadkiem dopisało ;d i po coś jest urbandictionary :DDD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Evander

brak argumentów ? no dobrze zacznijmy
Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 03:28:14 PM
no i później znajduje się w klanie taki koleś z Aurory o nicku Xplo, którego wystarczy raz zabić i z klanu wychodzi
Xplo to koles ktory zaczal grac na Core w moim klanie. Wzial sie z "powietrza", namieszal moim ludziom w glowach (z wiekszoscia znalismy sie pare lat) i namowil ich do buntu  hahaha Jak mu powiedzialam, ze wole sie pozegnac z nimi wszystkimi (a jako jedyni byli w klanie przebudzeni) niz pozwolic im robic w klanie co im sie zywnie podoba to byl zszokowany  :) Ja bylam konsekwentna a oni odeszli do naszego ally (graty Evander za ich przyjecie).
nie będę bronił czy atakował xplo zostawie to jemu
W Aurorze mial mega pretensje do healera, ze ma klopoty zdrowotne i farmic nie moze... CP im sie posypalo z tego co wiem, zreszta niema chyba czemu sie dziwic. Przez caly czas pobytu u Evandera dazyl do wara z nami bo chyba przebolec pewnych rzeczy nie potrafi... No i w koncu...
tak nagini( ich healer) miała kłopoty zdrowotne razem z cp czekali na nią duuużo czasu zanim stwierdziła że definitywnie kończy z grą więc proszę cię nie pisz że ktokolwiek miał do niej pretensje czy dążył do wara z wami czy też nie ... nie wnikam jego sprawa ale fakt faktem ewidentnie was nie lubił

Cytat: Evander w Kwiecień 14, 2012, 10:28:04 AM(...) oddałeś temu jednemu pt fort żeby przypadkiem nie przegrać wara  hahaha Reji ja nie dbam o to czy wygrywam wary czy nie dla mnie liczy się dobra zabawa (...)

pewnie dlatego wypowiedziales mi wojne majac ponad 10 CP, jak i nie lepiej, przeciwko moim 10 ludziom przebudzonym grajacym czysto 4fun bez napinki na farme, procenty i granie w stalych skladach  hahaha
nie mam i nigdy nie miałem 10 cp w klanie coś ci się pomyliło :/

A ten Twoj niby "powod", ze zle sie o Tobie/Aurorze wypowiadamy i spamujemy Wam pmy obrazajac wsadz sobie w buty - bedziesz wyzszy o pare cm... Albo nie, lepiej dalej wciskaj ten chlam swoim ludziom oszukujac ich bezczelnie "w oczy" tak samo jak wmowiles im, ze kupilam wara w OOC (nie dalej jak wczoraj rozmawialam z Judaszem o tym)...
dobra mój błąd przyznaje pmy były fake ...
jednak jeśli już wywlekamy brudy to przypomnij mi naszą ostatnią rozmowę na tsie i kto straszył mnie że zacytuję " jeśli nie uspokoisz xplo <...> ZAPŁACĘ takim klanom jak bmf hb vv ooc za wara z wami"
my nie negocjujemy z terrorystami !  hahaha
żeby było śmiesznie nie interesuje mnie czy faktycznie zapłaciłaś za tego wara czy nie

Tak wiec przestan chrzanic o dobrej zabawie bo uprawiasz hipokryzje czlowieku... Moja sytuacja wara z Toba byla dokladnie taka sama jak sytuacja wara pomiedzy Aurora a OOC. Roznica polegala na tym, ze Ty wara poddales a moi ludzie mi na to nie pozwolili pomimo, ze mieli swiadomosc ze ja przegraja i moga miec problemy z expieniem - zwyczajnie stwierdzili, ze liczy sie dobra zabawa i cieszyli sie za kazdym razem jak Was polozyli  8) Ich poczucie dumy i honor na to nie pozwalal a dla Ciebie licza sie tylko cyferki...
tak poddałem wara z ooc  :beksa:
też poddaliście pod koniec  :beksa: nie przypominam sobie też żebyśmy jakoś bardzo gineli ... albo w ogóle :beksa:
mam gdzieś cyferki

Na koniec chcialabym Ci podziekowac za uznanie jakim mnie darzysz - set R95 na +6 to nie byle co jako nagroda za moja glowe  8)
tak nawet 2 ! hahaha

Pozdrawiam
sQam sQuad Member

Russe

/popcorn :)
Dobrze, że drama się kręci nawet bez kamiilka. Ciekawe co u niego, ktoś wie ??
Dziś nawet quema widziałem bez klanu, też pewnie już jakiś inny koleś na nim śmiga.
A może by wrócić na oficjal :)

carck3r

Cytat: asdf1movie w Kwiecień 18, 2012, 07:15:30 PM
do 80 to wg mnie mozna bota ustawic bez zadnych problemow bo gra solo tez jest mozliwa i malo kogo spotkasz jak sie skampisz na jakims zadupiu miejscowki.
po 85 (efektywnie) pozostaje tylko gra w party wiec chyba raczej sie nie da ustawic bot party;p
Z tego co widzę, to wszyscy bocą. Nie gram w tę grę w ogóle. Szkoda czasu :). Żegnajcie.

Horken

Nie no kiepy nie ma chociaż swoją drogą dziwie się typkom HI.
Wczoraj na soa była akcja: 3 party death match i oni akurat szli na pierwszy ogień.
Mocne postacie, goście trzymają się długo, u nas 2 padło, w sąsiednim party, BlackSwansy chyba to były, też nie obyło się bez strat, a tu nagle PR. Nikt nie padł, zaczęła jedna osoba padać i dali dyla. Mogliby spokojnie tam nas rozpykać ale strachliwi z nich chłopcy jacyś.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Arimas

Deric

Cytat: carck3r w Kwiecień 18, 2012, 09:49:34 PM
Cytat: asdf1movie w Kwiecień 18, 2012, 07:15:30 PM
Z tego co widzę, to wszyscy bocą. Nie gram w tę grę w ogóle. Szkoda czasu :). Żegnajcie.
nie wszyscy ja nie spotkałem bota tutaj już bardzo długi czas  :) chyba ze klikacza za bota też uznajesz  :(

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Arimas

AyGo

Cytat: Horken w Kwiecień 18, 2012, 10:32:51 PM
Sookie się zepsuł...?

Tak:) Sprzedajemy summon poza arcan:)

Aurora widze na topie ostatnio:D GJ Evander, cos Cie na soa nie widac za nami :(
AyGo

Evander

bo "95"lvle nie maja nic lepszego do roboty tylko ganiać za pr masters  hahaha
sQam sQuad Member

Arimas

Cytat: Evander w Kwiecień 18, 2012, 11:58:53 PM
bo "95"lvle nie maja nic lepszego do roboty tylko ganiać za pr masters  hahaha

Srsly

TastyB

co do Xplo to pisalam do lempa wiec nie oczekiwalam od Ciebie zadnego komentarza na ten temat  :)

Cytat: Evander w Kwiecień 18, 2012, 09:34:31 PM
(...) tak nagini( ich healer) miała kłopoty zdrowotne razem z cp czekali na nią duuużo czasu zanim stwierdziła że definitywnie kończy z grą więc proszę cię nie pisz że ktokolwiek miał do niej pretensje (...)
jak niewiesz czegos na pewno to sie nie wypowiadaj... Rozmawialam z nia telefonicznie jak byla w szpitalu i miala dosc tych ciaglych pretensji dlatego wolala dac sobie definitywnie spokoj z L2 - nie dziwie sie...

(...) nie mam i nigdy nie miałem 10 cp w klanie coś ci się pomyliło :/ (...)
Ty chyba zapomniales, ze dodales mi bota do swojego klanu zebym mogla sprawdzac czy Xplo rzeczywiscie ma kare za swoje zachowanie wzgledem moich klanowiczy  hahaha Myslisz, ze nie sprawdzilam sobie ile ludzi masz i na jakich lvlach?  :D

(...) dobra mój błąd przyznaje pmy były fake... (...)
dziekuje, ze sie przyznales do tego... Tylko teraz mi jeszcze wyjasnij dlaczego wypowiedziales mi wara - przeciez tak mnie zapewniales o lojalnosci i o przyjazni pomiedzy klanami... Ciagle Ci podsylalam pelne CP do przyjecia do klanu bo u mnie nie preferuje takiej struktury (nawet dzien przed wypowiedzeniem wara przyjeles pelne CP ode mnie). Tak wg ciebie wyglada lojalnosc i przyjazn?  :shock: Niezle  :P

(...)jednak jeśli już wywlekamy brudy to przypomnij mi naszą ostatnią rozmowę na tsie i kto straszył mnie że zacytuję " jeśli nie uspokoisz xplo <...> ZAPŁACĘ takim klanom jak bmf hb vv ooc za wara z wami"
my nie negocjujemy z terrorystami !  hahaha
żeby było śmiesznie nie interesuje mnie czy faktycznie zapłaciłaś za tego wara czy nie  (...)
jak kto jest doprowadzony do furii to mowi rozne rzeczy i faktycznie wspomnialam ze postaram sie wszelkimi sposobami o wara dla Ciebie ale byla mowa tylko o BMF i dobrze o tym wiesz (podalam Ci tez przyczyne dlaczego o nich mowie) a jak Ciebie nie interesuje czy faktycznie zaplacilam czy nie to przestan glupio pierdolic swoim klanowiczom bo oni Tobie uwierzyli... Zastanow sie choc trochu w jakim swietle postawiles lidera i klan OOC... Jestes az tak glupi..?

(...) tak poddałem wara z ooc  :beksa:
też poddaliście pod koniec  :beksa: nie przypominam sobie też żebyśmy jakoś bardzo gineli ... albo w ogóle :beksa:
mam gdzieś cyferki (...)
NIE PODDALAM WARA Z TOBA - niech Ci sie to zakoduje porzadnie w glowie. Nikt u mnie w klanie (poza mna) nie ma dostepu do tej opcji a mnie wowczas nie bylo 3dni w grze  :)

tak nawet 2 ! hahaha
te... to Twoi klanowicze pisali do mnie gdzie jestem i co robie bo oni chca mnie pozabijac i to od nich mam to info... Nawet sie zastanawialam z klanem jak to zrobic zeby Ci wcisnac kogos ode mnie zeby ten konkurs wygral i zebym mogla Tobie potem tego seta shiftnac ale doszlismy do wniosku, ze pewnie sie z obietnic nie wywiazesz wiec szkoda zachodu  hahaha

Mam tylko nadzieje, ze Twoi klanowicze czytaja ten temat i sie dowiedza jakiego wspanialego maja lidera (tylko po to z Toba dyskutuje teraz)

Pozdrawiam
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Deric

kurde to ooc takie straszne?? a no tak w nim sami źli noliferzy z tego co się dowiaduję na low lv spotach  :D

Arimas

Alarion

i nawet na Seal of Shilen się zdarza ; o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker