World of tanks

Zaczęty przez Azella, Listopad 16, 2010, 01:40:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DIO

tak , czytaj newsy jak odpalasz launchera  :P

JasnyElf

Beta testy powoli sie kończą, pod koniec marca gra powinna wystartować, po rekordzie 11 zjedzonych tanków na suce-85 wiem juz czym będę grał  :D

Ryane

Na stronce jest wersja 0.6.5 to dalej beta czy gra juz wystartowala na dobre?

DIO

juz wystartowala 2 lub 3 miesiace temu.

Ryane

A jest mozliwosc przeniesienia konta z serwera US na EU? Dzisiaj sie dowiedzialem, ze sciagnalem zla instalke i dlatego mam wysoki ping.

Kamal

Górnik, bo ze śląska  :oops:

Od niedawna zacząłem pykać i stwierdzam, że bez golda gra się nieciekawie - najmniejsze pierdoły nie obejdą się bez opłat (zmiana imienia i nazwiska czołgisty - wtf?), farmienie jest dłuugie i mozolne. Grając artylerią w ratio 4 dead i 5 uszkodzonych i 2 wykrytych przyszło... ~300XP? Najwięcej na M3 Stuart-cie 600+ za załatwienie arty, stłuczenie kilku low-tierowych tanków, wykrycie 8 czołgów, 64% capture i strzelca pancernego.
Za kasę można kupić: maskowanie, szkolenie załogi do 100% (trwa to cholernie długo), wyposażenie, wymienić doświadczenie, wymienić gold na silver, usunąć wybraną umiejętność czołgisty, OP pociski (tyle dobrze, że mało kto ich używa). Z automatu dostajemy zwiększone otrzymywane pieniądze i doświadczenie, dostęp do premium czołgów, możliwość zakładania kompanii

Najbardziej kuleje system team-matchingu - ile razy II tierowym tank destroyerem lądowałem z Tiger P i GW pantherami...

Koniec emo cry, ide pwnić tier VII moim SU-26 :D

Gandam

gram w WOT 3 dni i sie zgodze z Toba :D Co prawda mam premium, ale mnie -_- strzela z tym farmieniem ... Party Matching jest nie do konca poprawny, czasem jest tak ze 2 Tier i 4 maja Odddzial ze soba, to tez laduja na 6+ :) Planuje pyknac KW-3 przed update 7.3 i wyluzowac z farma, bo mine -_- strzela... a niewdzialne sciany nie raz wkopaly mnie  :beksa: na Tierach 9/10 nie da sie farmic bez premium, a najlepiej miec premium czolg, ktory statami nie odbiega, ale ma tansze pociski oraz naprawe, dzieki czemu ten zwraca sie, czego nie da sie powiedziec o reszcie ...
I wedlug mnie, system celowania pozostawia tez wiele do życzenia.
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Ryane

Czyli níc sie nie zmienilo z party matchingiem od czasu bety. Mi sie zawsze fajnie farmilo destroyerami.

Kamal

Ja nie idę powyżej ISa - dostanie załogę ze stuarta i tyle. arty Ruska jest słabsza od fryców, ale za to Su-26 daje mnóstwo frajdy - nie jest wolny, szybki aim, przyzwoity dmg. z kamuflażem na podbiegunowych gość przejechał parę razy tuż obok i nie znalazł :D

Aktualnie męczę się ze zrobieniem KW - nie wiem czy zdążę wyfarmić 14k XP

Gandam

w KW zrob wierzyczke model KW-2, dostaniesz 6 Tier KW2 :D

Aeore Healer 97 Lilith

Kamal

Jestem ciekaw kto jest szczęśliwcem posiadającym wszystkie zmieniane czołgi (KW, KW3, IS4). Ja czekam tylko na TD i arty francuskie - mogą być ciekawe.

Gandam

znajomy z Tenebrae, ktory naciagnal mnie na ta gre posiada te cuda wlasnie :D ja do KW-3 lekko dobije

Aeore Healer 97 Lilith

Naito

Cytat: Kamal w Kwiecień 22, 2012, 11:23:00 AM
Jestem ciekaw kto jest szczęśliwcem posiadającym wszystkie zmieniane czołgi (KW, KW3, IS4). Ja czekam tylko na TD i arty francuskie - mogą być ciekawe.

Ja mam wszystkie te czołgi :)
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Kamal

:bump:

Update 7.3 = KW-1 > lowe, tiger. Czy to su-26, czy su-5, ani razu nie rąbnęły mocniej niż 5%, większość to burki w stylu 0-2%.Wczorajsza sytuacja: Mój team wytłukł w pień niemal wszystkich poza KW-1. W 4 czołgi (z czego dwa tier VI + TD + ja na arcie) zbiliśmy ~27% - dwóch nie przeżyło, jeden poleciał na cap.

Koszałek Opałek

Dobijam powoli do normalnych VIII   :P
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

Kamal

:bump: Wkrótce wchodzi aktualizacja 7.4 a w niej przede wszystkim:
- nowe tryby gry: capture the base (jest jedna baza na środku) oraz defensywa (bronimy własnego capa)
- TD i arty francuskie (nareszcie :))
- zmiana w umiejętnościach załogi - gdy np. dowódca jest również radiowym, może rozwijać obydwa drzewka
- zmiana działania ładunków HE
- dwie nowe mapy, na niektórych zmieniono spawny

Gandam

a jakies istotne zmainy w czolgach ?:P do czegos darzyc szybko by mniec up o 5 tierow?:P

Aeore Healer 97 Lilith

Ryane

Czas na powrot do WoTa. Jak sie sprawuja francuskie ciezkie czolgi? Dopiero tier 3, ale szybko sie rozkrecam :)
I dlaczego lekki czolg D1 jedzie jak kombajn?

Kamal

Heavy francuzy zaczynają się robić fajne od VI tieru, wcześniej jest to droga przez mękę... D1 to pikuś - poczekaj na B1 z działem bez penetracji i weak pointami prawie wszędzie ;) Już lepiej zrobić sobie amx 40 z osłoną przeciwodłamkową i walić na pałę na enemy cap ;)

Zaczynam teraz robić na głównym koncie amx 12t ,gdyż on i jego następcy idą o oczko w górę + bat dostaje nowe działo :) Ale czy dojdzie do tego w 7.4 - nie wiadomo

"syndarinn

Ryane

Mam teraz tego B1 i nawet fajnie mi tym idzie. Pomijam fakt, ze w 90% grach jest w TOP5 w tej tabelce podczas ładowania gry.
Na becie gralem destroyerami, wiec bajer z ruchoma wieza przypadl mi baaardzo do gustu ;]

Ryane

Znacie jakas stronke gdzie sa zaznaczone weak pointy czolgow od tier 4 w gore? Skiny mnie nie interesuja.

Kamal

Cytat: Ryane w Czerwiec 12, 2012, 04:24:54 PM
Mam teraz tego B1 i nawet fajnie mi tym idzie. Pomijam fakt, ze w 90% grach jest w TOP5 w tej tabelce podczas ładowania gry.
Na becie gralem destroyerami, wiec bajer z ruchoma wieza przypadl mi baaardzo do gustu ;]

lf platoon ;)

Ryane

Da sie utworzyc pluton bez premium? ;]

Kamal jaki tier masz? :)

Kamal

aktualnie cisnę amxem 40, z osłoną odłamkową miażdży system :D Mogę też wskoczyć na arty

Ryane

To wbijaj do gry. Wykupie premium na 1 dzien i zrobi sie pluton ;]