T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

To chyba jestem ślepy, sprawdzałem w lumbertown i jeszcze tej wiosce obok cmentarza.

haran

A faktycznie nie ma,myślałem, że ten do Veliki to zwykły chyba.
Unstuck power

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

alite

a gdzie ressy można kupić bo nigdzie nie widze :o

HellSign

I jak populacja(spodziewaliście się większej?) interesuje mnie ta z anglojęzycznych serwerów.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Obsess

Cytat: Shen w Kwiecień 29, 2012, 11:00:24 AM
To chyba jestem ślepy, sprawdzałem w lumbertown i jeszcze tej wiosce obok cmentarza.

Co 30 min można użyć unstuck :>

haran

Smutno tak samemu się biega, szczególnie jak są bossy do bicia :(

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Mc6

haran

Nie mam! Oni są na Samaelu, a ja na Esseni, zrezygnowałem.

Mc6

aahm, jak bede zaczynal grac w tygodniu to tez nie usmiecha mi sie granie na odpowiedzniku Arii z innovy

Arimas

Cytat: HellSign w Kwiecień 29, 2012, 02:24:52 PM
I jak populacja(spodziewaliście się większej?) interesuje mnie ta z anglojęzycznych serwerów.
Serfur ded kkthxbye.

Shen: Kryształ na crit.dmg poniżej 50% hp, Elite monsters dmg i dmg on knock-down enemy i nagle sadzisz bomby po 5k

Mc6 na esseni jest sporo ludzi a nawet czasem za dużo jak człowiek chce sobie poexpić  :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Obecnie używam tych na hp i mp regen, debuff na def zabiera mi hp,klon tak samo a toggle mp, ulatwia to zycie. Pozniej bede kombinowal z zestawami pod tanka i dd.

LinC

haran

Mogliby na Esseni dodać kilka kanałów na levelach 28+, na starcie 14 z czego 8 pustcyh...

bleble12

nope

Arimas

Cytat: haran w Kwiecień 29, 2012, 07:17:13 PM
Mogliby na Esseni dodać kilka kanałów na levelach 28+, na starcie 14 z czego 8 pustcyh...
Outlaw Modo Aktiwejszyn  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Obsess

W tej chwili na Esseni jest 1k kolejka ;p

Wbiliśmy z Moirem 37 lvl ale Kiru był w domu na weekend i nie mamy lancera na instancje, a na serwerze jest wielki niedobór lancerów -.-

Delios

Cytat: Obsess w Kwiecień 29, 2012, 08:29:32 PM

Wbiliśmy z Moirem 37 lvl ale Kiru był w domu na weekend i nie mamy lancera na instancje, a na serwerze jest wielki niedobór lancerów -.-

Ja powoli giercuję ;d
ale majówka mnie dobija, mamy tu na półwyspie najazd turystów iiiiii PRACA PRACA PRACA
22 lvl dopiero :P
Archeage <3

Shen

Ja robie warriora pod tanka, ale jeszcze nie mialem okazji tankowac :p

haran

Cytat: Shen w Kwiecień 29, 2012, 08:49:17 PM
Ja robie warriora pod tanka, ale jeszcze nie mialem okazji tankowac :p
Ja miałem okazje, to jest nic w porównaniu do lancera. Aggro trzyma bardzo dobrze, ale nie da się po prostu zastawić tarczą i tyle...
Healer ma zdecydowanie więcej zabawy :)

Shen

Z tankowaniem poczekam na drugi unik, do tego z toggle warrior wyciaga wiecej defa niz lancer.  W kolejnym dodatku to tankowanie jakos maja ulatwic u warriora. Wiem ze lancerowi nie dorowna, ale w grze lancerem brakowalo mi dynamiki.

Mc6

Z tego co czytałem, z warriora w kolejnym dodatku mają zrobić dpsa

Shen

Co innego pisal koles na oficjalnym forum ktory gra na koreanskim serwerze, ale zobaczymy.  Nawet jesli nie bedzie main tankiem to w przypadku zgonu lancera zamiast na healera boss bedzie mial agro na nim.

Mc6

Nie wiem jak teraz ale na becie raczej niechętnie brali warriora do party z lancerem, tym bardziej na high lvl gdzie warrior robi mały dmg, oczywiscie jesli masz cp czy klan to co innego ;p

alite

Cytat: Obsess w Kwiecień 29, 2012, 08:29:32 PM

warrior> lancer na tej instancji :o
wtb more luck with drops kuzwa :/

haran

Też czytałem, że z warriora dps'a robią. Już pytałem, ale może po starcie ktoś się orientuje: jest jakaś gildia godna mej uwagi?