T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Ja tam jestem od zadawania bólu i ogólnego mordu  :D bubi i sylvan to dzifki :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

haran

Delios ty się lepiej schowaj z tym swoim low armorkiem, ja mam kreację prosto od Jacykowa :o

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

alite

siriusli jesli ktos twierdzi ze pedalskie jest granie babką w grze to co powiedziec na castanika male! czysta gejoza :d!

Arimas

Cytat: haran w Maj 01, 2012, 11:09:00 PM

Delios ty się lepiej schowaj z tym swoim low armorkiem, ja mam kreację prosto od Jacykowa :o
Delios haz IC set> Your argument is invalid  :D

Cytat: alite w Maj 01, 2012, 11:43:52 PM
siriusli jesli ktos twierdzi ze pedalskie jest granie babką w grze to co powiedziec na castanika male! czysta gejoza :d!
To jest six-pack do przyciągania kobiet :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Mc6

Castanic male jak i female to odpowiednik d.elfów (z l2 ofc), kobietki fajne z wszystkich stron a faceci jak ci z l2, goła klata i gejoza na maxa, nie wiem dlaczego określenie na gejową rasę przywykło do zwykłych elfów w l2, moim zdaniem d.efly były w tym "lepsze", nie pomijając nawet opcji różowych włosów w opcji u elfów male.

Shen

Dark elfy w l2 przeciez zajebiscie sie prezentuja, szczegolnie w heavy setach jak doom czy dc.

bleble12

Cytat: Delios w Maj 01, 2012, 09:13:23 PM

Me in my IC set near
PEGI12 FOUNTAIN OF BLOOD AND MY SLUTTY WHORES

...
Idę spać,, na 5 do roboty..

Tą klatę robiłeś na siłce ?

Chce już wbić wyższy lvl, gdzie ten Piątek :)
nope

alite

jak dobrze ze ten hedstart się skończył to robienie CR+powtarzalnych q nudne na maxa : p
a tak btw co moge zrobić żeby zwiększyć cryt rate  glovesy+7 crit+ krysztalek na kryty i jest jeszcze coś?
a i dawno mnie nic tak nie rozbawiło jak ten temat http://teraonline.info.pl/teraforum/viewtopic.php?f=50&t=2717

bleble12

Cytat: alite w Maj 02, 2012, 10:39:42 AM
jak dobrze ze ten hedstart się skończył to robienie CR+powtarzalnych q nudne na maxa : p
a tak btw co moge zrobić żeby zwiększyć cryt rate  glovesy+7 crit+ krysztalek na kryty i jest jeszcze coś?
a i dawno mnie nic tak nie rozbawiło jak ten temat http://teraonline.info.pl/teraforum/viewtopic.php?f=50&t=2717

Nie ma to jak spinka przez internet  8)
nope

impos89

Czy ktoś testował nostromo na Terze? Jak się sprawdza, bo zamierzam kupić. Czy może jest jakiś inny gamepad, który lepiej się będzie nadawać? Moja klawiatura nie nadaje się do skomplikowanych combosów :)
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Shen

Ustawisz sobie przeciez chain skille i glownie spacje walisz. Kumpel testowal i mowil ze na padzie slabo sie gra, ja moze pozniej podlacze pada od ps3 i sprawdze, bo podobno dziala z tera.

Mc6

Nage używam do tery i jest ok, zreszta do wszystkich mmorpg jest ok ;p

alite

Cytat: Mc6 w Maj 02, 2012, 02:19:19 PM
taaa tylko ta cena

Arimas

Cytat: impos89 w Maj 02, 2012, 01:13:46 PM
Czy ktoś testował nostromo na Terze? Jak się sprawdza, bo zamierzam kupić. Czy może jest jakiś inny gamepad, który lepiej się będzie nadawać? Moja klawiatura nie nadaje się do skomplikowanych combosów :)
Delios ma i używam jak wróci z roboty to może coś napisze.

Alite: scrolle na crit.rate, robi się je z alchemii

Mc6

Cytat: alite w Maj 02, 2012, 03:33:04 PM
Cytat: Mc6 w Maj 02, 2012, 02:19:19 PM
taaa tylko ta cena
rzeczywiście, kiedyś były tańsze ;p

wszyscy sie wkurwiaja na elin dance squad z samaela ;p http://www.youtube.com/watch?v=YlclpSBIE5I

Xevz

nie chce mi sie wszystkiego czytac so, na ktory servidor zmierza polaczkowo  :P?

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

bleble12

Najwięcej Polaków gra na Essenii PVP server.
nope

Solar

Cytat: alite w Maj 02, 2012, 10:39:42 AM
To mi przypomina dawne czasy w l2 wary pod bramami, wielkie oburzenie za używanie cppotów na pvp no i bsoe XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

haran

89min na Essenię w kolejce trzeba siedzieć :(

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

bleble12

Cytat: haran w Maj 03, 2012, 07:57:53 PM
89min na Essenię w kolejce trzeba siedzieć :(

Ja chyba od dzisiaj nie wyłączam kompa, kolejki są masakryczne np teraz 73 minuty  :beksa:
nope

Obsess

Trochę screenów z dzisiaj :>

Kozacka lokacja:

Sety z 44 lvlu (robe,heavy,light):

+ robe w innym kolorze :P

LinC

dzieki, teraz wiem jak wyglada ta lokacja na wyzszych detalach niz 1 :D

bleble12

Cytat: LinC w Maj 04, 2012, 09:17:53 AM
dzieki, teraz wiem jak wyglada ta lokacja na wyzszych detalach niz 1 :D

Owned  :)
nope

haran

Gra ktoś na Samaelu? Zastanawia mnie jak tam wygląda kolejka i walka o moby.

impos89

Ja gram. Nie zaobserwowałem żadnych problemów. Logowanie bez czekania :)
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea