Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

co do  nolifienia to na core gram ogólnie mniej niż grałem na rpg chociaż tyle że wtedy byłem niezależny od cp, robiłem to na co miałem ochotę i potrafiłem siedzieć od 12 do 5-6rano, teraz siedzę z 5h w l2 czyli znacznie mniej niż kiedyś  a w miesiąc osiągam znacznie więcej niż kiedyś przez 2-3. systematyczna gra i tyle a nie żaden no life.
A co do zarabianie w internecie na graniu to są ludzie którzy na streamach lol,wow i diablo wyciągają miesięcznie 10k$ + czyli trochę więcej niż 100zl na dzień  :D

asdf1movie

kiedys czytalem artykuł ze w chińskich czy japońskich więzieniach skazani musieli farmic walute w mmorpg i potem to sprzedawano na ebay :D

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Verkal

W niektórych rosyjskich więzieniach skazańcy muszą farmić w L2 :) Sam zresztą z takim grałem  :afro:

asdf1movie

to by wyjaśniało dlaczego party Sproota gra 24/24

Arimas

Cytat: Verkal w Czerwiec 05, 2012, 04:30:47 PM
W niektórych rosyjskich więzieniach skazańcy muszą farmić w L2 :) Sam zresztą z takim grałem  :afro:
Cytat: asdf1movie w Czerwiec 05, 2012, 05:05:58 PM
to by wyjaśniało dlaczego party Sproota gra 24/24
Good one!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Deric

ja troszkę nie rozumiem po co ta nagonka na ruskich na ich lv w sensie że to nolify... może i mają póki co najwięcej expa ale są osoby które na dobrą sprawę wydają więcej kasy na potki itd i expią szybciej, mnie to w ruskich przeszkadza tylko idiotyzm na hv który mógłbym przeboleć gdyby nie to że cisną na programach. Z drugiej strony chociaż są totalnymi idiotami to podtrzymują serwer bo bez drugiego side to szybko by padł

kamiil

a co mają pisac na HV ??
%GF alarion, see ya next time  :?

hahaha

ja wiem ze dla alarionka i spólki HV to tylko dla trade i szukania mammona   hahaha

AsmWalker

Orientuje się ktoś czy jakaś firma dostarcza internet poza Neostradą do domów nie do mieszkań w sensie ups czy coś? Freezy od neostrady <3 :o

tytusDeZoo

Netia po kablach neostrady chyba jedzie po za tym UPS (najlepsza opcja) a jak nie to mniejsze lokalne firmy poszukaj w internecie dla swojego miejsca zamieszkania
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Russe

Cytat: tytusDeZoo w Czerwiec 05, 2012, 06:08:04 PM
Netia po kablach neostrady chyba jedzie po za tym UPS (najlepsza opcja) a jak nie to mniejsze lokalne firmy poszukaj w internecie dla swojego miejsca zamieszkania
Chyba nie to UPS macie na myśli... A raczej UPC :)
A może by wrócić na oficjal :)

Kamal

Popytaj sieć osiedlową czy mają światłowód (chyba, że mieszkasz na wsi).

Netia po kablach neostrady chyba jedzie

Z tego co kojarzę, to wszyscy lecą na kablach Orange, bez wyjątku ;)

Horken

Fixneli Octavisa, że nie można go bugować czy jak?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Neural

Cytat: Horken w Czerwiec 06, 2012, 08:52:38 AM
Tak qq, wczoraj podejście bez boxów maiło się udać :D a tu biednemu zawsze wiatr w oczy...
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Russe

Cytat: Kamal w Czerwiec 05, 2012, 06:15:54 PM
Popytaj sieć osiedlową czy mają światłowód (chyba, że mieszkasz na wsi).

Netia po kablach neostrady chyba jedzie

Z tego co kojarzę, to wszyscy lecą na kablach Orange, bez wyjątku ;)
Na szczęście nie masz racji. I nie są to kable Orange tylko TP. Różnica jest niewielka przy tym powiązaniu finansowym firm ale jednak :)

Cytat: Neural w Czerwiec 06, 2012, 09:03:01 AM
Cytat: Horken w Czerwiec 06, 2012, 08:52:38 AM
Tak qq, wczoraj podejście bez boxów maiło się udać :D a tu ch*j, biednemu zawsze wiatr w oczy...
Wiatr w oczy i chuj w dupę. Jak to mówi kapitan bomba.

Shanique

taaa... też to wczoraj zauważyliśmy... octavis nie chciał się tanka słuchać i nie chciał stać w kącie >.<

tytusDeZoo

Cytat: Shanique w Czerwiec 06, 2012, 10:04:26 AM
taaa... też to wczoraj zauważyliśmy... octavis nie chciał się tanka słuchać i nie chciał stać w kącie >.<

A to swinia :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Draghar

Ogonkiem go!

Shanique

Cytat: Draghar w Czerwiec 06, 2012, 11:03:01 AM

Ogonkiem go!
nah... magia ogonka też najwyraźniej opadła... zapytaj Qry, ogonek nie działa  :oops:
geeez jaka nuda... czas się wlecze jak to przy piątku zwykle bywa... >.<

Redbox

Mam pytanie techniczne zwiaze z Battlepingiem. Prosze o nei uuwanie.
Czemu gdy klikam aby dodac srdoki przenosi mnie na strone pay pala po czym chce abym powiazal z nim karte kredytową. Nie moge od razu dodac środków.
Gdy chce powiązać karte to też nie moge bo jakiś błąd...
Szukam osoby chetnej na zasilenie mojego BP. Kase oddam.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Dyma

Cytat: Redbox w Czerwiec 06, 2012, 11:53:20 AM
Czemu gdy klikam aby dodac srdoki przenosi mnie na strone pay pala po czym chce abym powiazal z nim karte kredytową. Nie moge od razu dodac środków.
jak Cię przenosi z jakiegoś portalu do PayPala to możesz tylko dokonać transakcję. W przypadku, gdy nie masz wystarczającej ilości środków na koncie to masz możliwość dopłaty/zapłaty za pośrednictwem wcześniej powiazanej karty. Jeśli chcesz dodać środki na paypala to po prostu wchodzisz najpierw na paypala i dodajesz środki. W tej chwili jest możliwość błyskawicznego dodania środków z większości banków. Co do powiązania karty to już dokładnie nie pamiętam, ale jak sie to robiło to chyba pobierał opłatę+kaucję i nie wiem czy czasem nie należało mieć tej kwoty na koncie.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Russe

Nie ma kasy na koncie to przenosi cię do powiązania karty kredytowej. Tyle.
Kto mi subę pokoksa 79lvl ??

Shanique

Neural

Jak wrócę do domu to Ci kupię :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99