Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

słyszalem ze HB dalej wali pr przed HI , po pol roku gry  hahaha hahaha

Shanique

proszę Cię zmień dealera... ehhh nudne to już jest...

Loluś

Jak zrobiłem pailake to moge wejsc na kame?

lempartus

Cytat: kamiil w Czerwiec 06, 2012, 03:27:14 PM

Ja słyszałem że wolisz chłopców.
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Shanique

Deric

przerd ruskimi tak, przed resztą to chyba oni palą, nawet gdy dostaliśmy baty od ruskich,  a reszta pt od nich dopisywała sobie chwałę rzuciłem mb 1v1 i jedyna pt onekinda się odezwało co zakończyło się ich porażką na dobrą sprawę bo raz przegraliśmy przez dc tanka i issa gdzie póki byli w grze nikt u nas nie padł, a potem kolejne 2potyczki wygrane może  z 1śmiercią u na, inne pt gleba po 1minucie lub pr, pt kingsize nie spotykamy nawet poza mass więc nie wiem.

co do hv to ruskie texty odkąd mają 99: hb pr, ty for crp, alarion again pr, orbis closed, pr festival,u exp on altar? itp. codziennie to samo więc dużo osób ma ich po blokowane, a gdy dostaną po dupe to nawet gf nie odpisują

i ogólnie ponoć takie ich party fajne że gdy ktoś z klanu nie może expić na o3 to wpadają i wybijają, a w wczoraj 'low' pt hi nawet nie mogło się ze spawna o3 ruszyć i glebe mieli, a ruscy nie przychodzili bo na o2 siedzieli  hahaha

Kard

Cytat: Deric w Czerwiec 06, 2012, 04:25:10 PM
przerd ruskimi tak, przed resztą to chyba oni palą, nawet gdy dostaliśmy baty od ruskich,  a reszta pt od nich dopisywała sobie chwałę rzuciłem mb 1v1 i jedyna pt onekinda się odezwało co zakończyło się ich porażką na dobrą sprawę bo raz przegraliśmy przez dc tanka i issa gdzie póki byli w grze nikt u nas nie padł, a potem kolejne 2potyczki wygrane może  z 1śmiercią u na, inne pt gleba po 1minucie lub pr, pt kingsize nie spotykamy nawet poza mass więc nie wiem.

co do hv to ruskie texty odkąd mają 99: hb pr, ty for crp, alarion again pr, orbis closed, pr festival,u exp on altar? itp. codziennie to samo więc dużo osób ma ich po blokowane, a gdy dostaną po dupe to nawet gf nie odpisują

i ogólnie ponoć takie ich party fajne że gdy ktoś z klanu nie może expić na o3 to wpadają i wybijają, a w wczoraj 'low' pt hi nawet nie mogło się ze spawna o3 ruszyć i glebe mieli, a ruscy nie przychodzili bo na o2 siedzieli  hahaha
po cholerę z randomowym trollem się dochodzić  ??
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

kamiil

CytatChar : Incertus :: Iss
Clan : HeartBreakers

STRONK

Qra

Cytat: kamiil w Czerwiec 06, 2012, 06:08:24 PM

STRONK

Ty nigdy nie miałeś swojej postaci tylko byłeś czyimś driverem. 
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Arimas

Cytat: lempartus w Czerwiec 06, 2012, 03:38:08 PM

Ja słyszałem że wolisz chłopców.
Dla lempa>

http://www.sadistic.pl/betlejem-palestynczyk-sprzedaje-wode-vt120145.htm
Polska gut, dżerman kaput :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Cytat: Qra w Czerwiec 06, 2012, 06:42:04 PM
Cytat: kamiil w Czerwiec 06, 2012, 06:08:24 PM

STRONK

Ty nigdy nie miałeś swojej postaci tylko byłeś czyimś driverem.

:(

Dyma

Cytat: Deric w Czerwiec 06, 2012, 04:25:10 PM

raczej lecieli na bocie ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Deric

dyma ależ skąd, oni grają legit przecież, sprot mi nawet niedawno pisał że filmik pvp zrobi  :D :D :D a ten ich zajebisty asyst i ciągłe patrzenie na nobla to lata praktyki ;p

kamiil

jak mają zrobic pvp filmik jak enemy wali pr albo jest to 20s materiał  :shock:

nie przypominam sobie zeby ktos od ruskich wołal, chodzcie na stadion 7v7  :o ale tak robili best pvp teamyz hb tylko

i sry deric  hahaha nasluchales sie od alarionka i powtarzasz :D

KTOS UDOWODNIŁ ZE JADĄ NA PRGRAMACH  ?? ?? ??

gdzie best frapser alarion ;o

TastyB

@kamiil

czlowieku... czy ty myslisz, ze ludzie tutaj sa inteligentni inaczej..? albo maja kisiel zamiast mozgu..? czy Ty myslisz, ze tego na frapsach nie widac..?

wez idz sprawdz czy czasami nie rozpoczal sie sezon na pomidory... albo na ogorki... tudziez na inne warzywa czy jarzywa :D :D :D
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Deric

Cytat: kamiil w Czerwiec 07, 2012, 02:26:37 AM
jak mają zrobic pvp filmik jak enemy wali pr albo jest to 20s materiał  :shock:

nie przypominam sobie zeby ktos od ruskich wołal, chodzcie na stadion 7v7  :o ale tak robili best pvp teamyz hb tylko

i sry deric  hahaha nasluchales sie od alarionka i powtarzasz :D

z 1v1 filmu nie mają co robić ale z 2-3 v 2-3 mogli by bo czasem oni czasem my wygrywamy i chętnie bym zobaczył jaki to oni refleks mają i jak na siebie i na innych z pt rzucają nobla 0,1sec po canslu, płynne wrzucają debuffów na siegu 0,5 s. po tym jak mass cleans się kończy, no i te targetowanie przez ścianę... pewnie ręcznie nicki wpisują, już nie mówiąc o ich idealnym asyście, hmm oh wait... oni targetować nie umieją jak się im summony bije :( nie brać ich na target i od razu problem z tym mają, już nie mówiąc o tym że jak na siegu gdzie są w pizdu lagi i z hide ci dagger wpierdala staba i po 0,1sec ma klatkę na sobie. kuźwa ale ogar no nie?

Sesto

no coz  kami;l zaraz ci powie ze jestes 8 liga core z uposledzeniem  refleksu  i ze nie ogarniasz zeby miec takiego skilla jak ruskie :P

Draghar

Cóż.. For sure kamil jest w 1 lidze trollingu i lizania dupska ruskim :>

TTerrorPropaganda

Wy wszyscy jesteście w jednym CP? Czy klanie? Bronicie się nawzajem jak lwy młodych... Piszecie takie brednie ze, nawet  mi się tego czytać nie chce. Poziom tego forum zawsze był żałosny, ale teraz to kompletne dno. To wygląda tak

Analion: hey Russek masz zajebiste CP, zajebistego lidera i niszczycie na pvp
Russek: Wiem , wiem dzięki twoje tez jest zajebiste i graja tam największe ogary w całym EU...
Dyma: Panowie muszę przyznać wam obu racje gracie w zajebistym CP, które stawiam na równi tylko z moim.

Tak, tak każdy z was jest w top 30 CP serwera, a to pewnie dlatego ze więcej ich nie ma

asdf1movie

Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 07, 2012, 10:27:14 AM
Piszecie takie brednie ze, nawet  mi się tego czytać nie chce.
nikt cie tu nie trzyma, ale widze ze dzien bez trolowania to dzien stracony

Alarion

Panie i panowie, przyznać się, kto znowu konia wypuścił...?

Btw kamilku, skoro skończyłeś już zbierać truskawki, to co powiesz na to:

Random party z klanu, zrobiliśmy PR'a z Baloka na Parnasusie (wysepka w poiwetrzu z 1 dużym budynkiem niemal przy krawędzi i 2 portalami przed budynkiem). Napisałem, żeby poszli poczekać na tyły budynku, bo ruskie cheaterzy weszli do środka i zaraz wyjdą, a ja poczekam, by reznąć 1 osobę, która jeszcze była w środku instancji.

I teraz co się dzieje? Ruskie walą PR'a, pantery od razu na mnei biegną, choć cała reszta stoi na doczycie (wiadomo, true skill), daje resa i walę PR'a. 5 sekund później słyszę na TS od Doomcia i Rapida: "lol, pantery tu przybiegły"

Reasumując, typki stały przed budynkiem, reszta party za budynkiem. Po tym jak dałem PR'a, pantery pobiegły z automatu do nich, ale z racji dużego dystansu biegały tylko od targetu do targetu, nie atakując nikogo. Dopiero 10-15 sekund później przybiegli właściciele, czyli kardi i reszta.

Jakie mamy fizycznie możliwości:
1) /target mogło chwycić jak najbardziej, ale ... oh w8... Trzeba jeszcze wiedzieć kogo wpisać po /target : x
2) lecimy sprawdzamy. Ofc, przecież każdy leci zawsze na tł budynku sprawdzić czy ktoś tam nei stoi, a pantery nawet wyczuwają węchem przeciwników!
3) in programs we trust!

Wydałem już kilkanascie frpasów a ruskie wydały ich... oh w8...  Głupio programy było pokazywać...?  : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dzondzy

Nie mów że ta banda kretynów, lata ciągle z włączonym /auto-targetem z zR... HAAHAHAHA.

Widze że chłopaki nawet z radarem failują... Jak mają nieogar na PVP, to może im podeśle jakies skrypty.

Alarion

Cytat: Dzondzy w Czerwiec 07, 2012, 11:48:31 AM
Nie mów że ta banda kretynów, lata ciągle z włączonym /auto-targetem z zR... HAAHAHAHA.

no cóż, a kamilek im ciągle kibicuje, bo przecież są leg0t i są fajni ; D
Cytat: Dzondzy w Czerwiec 07, 2012, 11:48:31 AM
Widze że chłopaki nawet z radarem failują... Jak mają nieogar na PVP, to może im podeśle jakies skrypty.

może coś się przyda im...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

lempartus

omg dajecie sie trollować

Słuchać opinii na temat Pvp z ust Kamiila to tak jakby na poważnie brać rady na temat najlepszych technik seksualnych od eunucha
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .