T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Abruzzi

born different.

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Abruzzi w Czerwiec 01, 2012, 12:14:42 AM
To kiedy przechodzi ta fejl gra na f2p? ; P
Jak pokit zacznie regularnie oglądać anime :p

Cytat: Alarion w Czerwiec 01, 2012, 12:49:23 AM
jutro
Sio na swój ded serfur!!!!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

bleble12

Skoro już poruszasz takie kwestie, to warto wtajemniczyć innych dlaczego jest "fejl"?
nope

LinC

Gra imo failem nie jest, poprostu musza odpalic BG i pomyslec nad ENDGAME i bedzie git :)

Abruzzi

Cytat: bleble12 w Czerwiec 01, 2012, 06:44:28 AM

Skoro już poruszasz takie kwestie, to warto wtajemniczyć innych dlaczego jest "fejl"?

Wystarczy mi poczytanie narzekań ludzi w tym temacie + to co dzieje się z grą w KOR. Może się wszystko zmieni jak odpalą BG i coś zrobią z endgame tak jak napisał powyżej LinC.
born different.

bleble12

Wiesz jeden cytat walne albo to może być też potraktowane jak powiedzenie bardziej  "Ten co dużo gada, to mało robi", w każdym razie coś w tym stylu :P, nie ma co się sugerować wypowiedziami niektórych ludzi. Spróbuj sam, kup grę, trochę pograj i oceń.
nope

Arimas

OmfG sugerowanie się opiniami z KR to fail ponad faile, wystarczy popatrzeć jakie oni mają podejście do L2 w Korei.

Anyway tym całym "failem" jest ta westernizacja, w skrócie powywalali mnóstwo contentu i nie dali nic w zamian.
Najbardziej irytujący jest brak dostępu do glyphów z BG, rzadkich kryształów i engine of mischief

Serio chciał bym zadać pytaniem temu kolesiowi który to wymyślił: Po co?

Shen

Najwiekszym "failem" jest frogster, nie przypominam sobie dnia bez maintenance. Na NA juz maja nowa instancje i master glyphy.

https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=97015  info o kolejnym dodatku.

haran

Block dla warriora? No to już po evansion tanku, totalna głupota :(

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Shen

Mnie rowniez sie to nie podoba, ale jeszcze nie wiemy ile obrazen blokuje, jaki cooldown itp.

Arimas

Orientuje się ktoś gdzie idzie najtaniej kupić game-time 30d?

Bubacz

Cytat: Arimas w Czerwiec 02, 2012, 04:31:19 PM
Orientuje się ktoś gdzie idzie najtaniej kupić game-time 30d?

Poczekaj jak wprowadzą training ground, nexus i bg....

Update: server crashed, chyba zamiast gametime bedzie sie trzeba przeniesc na usa ;(

Update2: i jeszcze maintance 10.30-12.30(ew do wieczora)... nierówno pod sufitem mają czy co? ~~
---
ShiningWill - Me haz shield!

Delios

piękniutko :D
http://i48.tinypic.com/2md0y86.png

jak ktoś będzie szukał Über tanka to będę ok północy dopiero bo ciężki tydzień w pracy :P
Archeage <3

Mc6

jeszcze tylko cieni zapomniałeś włączyć ;p

haran

Ja się teraz wstydzę zalogować do gry, bo zabiłem całe moje party na pierwszym bossie w BT. Trochę wulgaryzmów poleciało w moją stronę, ale nie moja wina, że tak długo się zbierali :(

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Delios

Cytat: Mc6 w Czerwiec 04, 2012, 12:14:38 AM
jeszcze tylko cieni zapomniałeś włączyć ;p
nie lubię cieni i wyłączam je w każdej grze jak się tylko da :S
no i obciążają kompa, a po co skoro mi się nie podoba :P
Archeage <3

Mc6

W l2 fpsy makabrycznie spadały z cieniami, ale tu żadnej różnicy nie widzę.

Shen

Podobno frogster zmienia serwery i po tym chca wprowadzic bg do konca czerwca najpozniej. Nie wiem ile w tym prawdy.

bleble12

Ciekawe, tylko nigdzie o tym nie piszą, fajnie by było gdyby wprowadzili na stałe nexusy  ( które nie działają nawet na kr ).
nope

Bubacz

Cytat: bleble12 w Czerwiec 06, 2012, 08:56:51 AM
Ciekawe, tylko nigdzie o tym nie piszą, fajnie by było gdyby wprowadzili na stałe nexusy  ( które nie działają nawet na kr ).

Może się nie znam, ale dlaczego jeszcze nikt nie stworzył silnika, który byłby w stanie udźwignąć mass pvp sporych rozmiarów bez konieczności posiadania peceta z nasa? Dużo mmo pewnie rzuciłoby się na coś takiego ;p
---
ShiningWill - Me haz shield!

LinC

gra z swietnym silnikiem i walki jak w filmach troja/300/braveheart itp... :D

xXxFelekxXx

Cytat: LinC w Czerwiec 06, 2012, 07:18:23 PM
gra z swietnym silnikiem i walki jak w filmach troja/300/braveheart itp... :D

Tibia?

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Shen