Official Flame topic

Zaczęty przez Sepharim, Luty 02, 2012, 12:18:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Suprem

No troche szeol juz schodzi na rzucenie tego nalogu ;d A ty buls co porabiasz?;d

www.l2god.fora.pl

BuIIs

Aa od tego tygodnia  Sesje porabiam :P

SmartAlex

Teraz to połowa serwera chyba się sesją zajęła :D

janek1337

Szukam polskiego klanu, kontakt GG 1168759 lub pm IG:  BaczeK

zakrecona

a jak tam online?wracam po dluzszej przerwie do l2 i z sentymentu szukam serwera Interlude ;) rokuje Nostalgia dobrze?

Suprem

Ta ;d niejest zle. Mimo uplywu czasu i graczy ciagle sa fajne pvp. Duzo osob odchodzi ale sporo wraca i co lepsze czesto wracaja ci co skonczyli np ja ;d

www.l2god.fora.pl

BuIIs

Suprem , odblokuj mi konto Sterimar na forum godsow :P

draconix1

mam pytanie... jest jakiś drop calculator do nostalgii?? gdzie można dropnąć lub kupić spellbooki: Huricane, wampiric claw, silence?? i inne do SH?? drugie pytanie ile kosztuje hom + acu i karmian set, bo się wcale w cenach obecnie nie orientuję :)

phant0m

jakich profek tam brakuje? bo chyba zaczne tam grac ;>

songus

Mam zamiar zacząć grać na jakims low rate interlude i mam pytanko czy w ogole oplaca sie tam zaczynać . Serwer juz ma 3 miechy , jak tam online itp proszę o szybką odpowiedź

phant0m

to jest interlude, nie jest trudno dogonić czołówkę. Wydaje mi się, że jest to jak na razie jedyny serwer interlude, na którym można się zatrzymać na jakiś czas :)

Suprem

Cytat: songus w Czerwiec 30, 2012, 03:20:35 PM
Mam zamiar zacząć grać na jakims low rate interlude i mam pytanko czy w ogole oplaca sie tam zaczynać . Serwer juz ma 3 miechy , jak tam online itp proszę o szybką odpowiedź

Spokojnie jest co robic na serwie, 2side ciagle sa wiec jest i pvp. Innych serwerow Low IL niema ;p

www.l2god.fora.pl

songus

chodzi mi głównie o online

Dexter69

Ktoś zainteresowany moim systemem?

http://i.imgur.com/r16Qd.jpg

-Wallhack
-Zoomhack
-Colored system
-Mob level
-Aggro indicator
-Fast scroll
-Graphic Ram at Max (256MB - połowa świata l2 się mieści)
-Titles/Mobs/Players visible from max distance
-disabled obscene dat
-more

Whisky

Witam!
Jak sytuacja na serwerze? :D Opłaca się jeszcze zaczynać?