Bleach

Zaczęty przez Pheonix, Październik 30, 2008, 07:57:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aeon

Bankai Kugo niezły i cały czas nie wiem o co chodzi z tymi "x" na ubraniach ?

Ryltar

Jak na razie to to leci jak gówno przy sraczce.

Shen

Ostatecznie olewam  nawet mange, szkoda czasu na tą padake.

Ryane

Jak dla mnie Bleach to i tak trzyma lepszy poziom, niz Naruto. Ale i tak oba tytuly sobie odpuscilem. Powinni brac przyklad z One Piece :)

Shen

Anime to już wszystkie odpuściłem bo szkoda mi czasu, Naruto do końca ten arc zmęcze jeśli bedzie coś dalej to też olewam. OP kupuje polskie wydanie wiec tomik na miesiąc.

Ulquiora

Bleach i Naruto ciągle to samo, zagrożenie bla bla walka Ichigo > all i tak w kółko. Polecam One Piece  jeśli mowa o tasiemcu  :)

Kamal

Za tydzień pierwszy chapter nowego, ostatniego już arc Bleacha. Chętnych poczytania co i jak zapraszam:

http://vis-ph.com/2012/02/02/the-final-bleach-arc/

mpxx24

szkoda, że już ostatni...
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Rival

Nie wiem co myśleć... pewne jest tylko że to final arc. Ale jedne strony/czasopisma podają (podobno na podstawie oficjalnych źródeł) że potrwa on do końca tego roku, inne podają że jeszcze kilka lat (tu różne też są opinie, 4-9 lat) -> jak taka rozbieżność może być na podstawie 'oficjalnych źródeł'?...
Dopiero dziś też zobaczyłem, że to ostatni odcinek anime... o-m-g. I znowu internet jest pełen spekulacji, czy to koniec czy będzie za jakiś czas nadawany w innej tv. To drugie wydaje mi się sensowne, wypadałoby ten ostatni arc pokazać... Jak tylko manga znowu trochę ucieknie z akcją do przodu.
Co sądzicie?

Kamal

Zapewne będzie tak jak z D Gray-manem i HSDisciple Kenichi, czyli manga leci, a anime zostało wstrzymane. Znając życie - i tak by nikt nie chciał potem oglądać roku albo dwóch lat fillerów.

Horken

Spoko.. teraz jeszcze powinien być Bleach Shippuuden albo Bleach Z + Bleach GT ^^

btw: w Kenichim manga leciała dłużej niż anime o wiele? :D bez kitu to anime było tak bezsensowne i ta odrażająca wstawka w przerwie na reklamy - URGH
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shen

Biorac pod uwage talent Kubo do robienia chapterow o niczym ten ostatni arc moze i 20 lat trwac.

impos89

CytatBiorac pod uwage talent Kubo do robienia chapterow o niczym ten ostatni arc moze i 20 lat trwac.
+1
Bleach ma prostacką fabułę i tyle. Dobry był tylko pierwszy arc w soul society, a potem widać wyraźnie, że to były zapychacze. Z arrancarami też jeszcze dało się co prawda obejrzeć, ale niedociągnięć jest cała masa.

W OP jestem na bieżąco z mangą i anime. ostatnio z kumplem obejrzeliśmy pierwszy arc i autor wyraźnie widać, że od początku wie co będzie rozwijać za 5,7,10 lat.

Przykład [Spoil]:

Rayleigh widniał na karcie poszukiwanych jeszcze za czasu gdy Buggy i luffy wydurniali się w mieście, którym zginął Gold D.
Dla tych co nie wiedzą, to ta sama osoba odgrywa (i zresztą odgrywała) sporo 9 lat później.
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Shen

Dziwię się że znowu wróciłem do bleach, jak ten nowy arc wystartuje w anime to może nawet obejrze, bo zapowiada się sporo walk.

Ryltar

Cytat: Shen w Czerwiec 18, 2012, 08:51:27 PM
Dziwię się że znowu wróciłem do bleach, jak ten nowy arc wystartuje w anime to może nawet obejrze, bo zapowiada się sporo walk.

Anime się skończyło została tylko manga.W sumie dobrze bo Bleach ostatnio miał zesrane pomysły i nic się nie trzymało kupy ale to ostatnio tak od 100 odcinka około.

Shen

Anime wróci jak będzie dość materiału z mangi, podobno fillery miały słabą oglądalność.

mpxx24

coraz bardziej podoba mi się ten arc

evilmg

nom, fajny jest, ale... trochę mało kenpachiego. Czyżby nie pasował? Nie można mu bankai zaiwanić więc go nie będzie tak jak w tych fillerach?

mpxx24

Cytat: evilmg w Lipiec 10, 2012, 07:53:51 PM
nom, fajny jest, ale... trochę mało kenpachiego. Czyżby nie pasował? Nie można mu bankai zaiwanić więc go nie będzie tak jak w tych fillerach?
pewnie będzie ale później, pojawi się i ubije połowę opów :D

swoją drogą, ciekawe kogo spotkał Urahara :#

evilmg

chciałbym grimmjowa znów zobaczyć ;)

Shen

Ploty jakies czytalem ze Ashido ma sie pojawic. Kozak jest wiec fajnie by bylo.

mpxx24

kilka starych postaci ma się w tym arcu pojawić, kto wie co nas czeka :D

#edit:
podobno jest spora szansa, że to Grimmjow'a spotkał Urahara
fajnie by było :D

Shen

Wreszcie akcja się rozkręca.

mpxx24

nadal nie pokazał kogo spotkał Urahara :<

Ryltar

Czytam to anime tylko dlatego że Kepachi rozwala ludzi a Byakuya nie żyję.