Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

asdf1movie

mam 98 level paladyna wiec wiem co to PVP DZI(ec)KO!

TTerrorPropaganda

Cytat: Deric w Lipiec 10, 2012, 06:32:57 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 10, 2012, 05:47:42 PM
Panowie i panie to jest właśnie to o czym pisałem skąd tyle agresji w was? chyba gry komputerowe jednak maja zły wpływ na ludzi. Ja w żadnym wypadku nikogo nie chciałem celowo zdenerwować, a już na pewno nie mojego drogiego przyjaciela analiona. Jeśli napisałem coś nie tak to bardzo, ale to bardzo przepraszam...

A teraz na poważnie tylko kretyn mógłby pomyśleć, że ten topik ma cokolwiek wspólnego z jakąkolwiek grą...
CytatLineage2.com.pl - Forum »Lineage 2 - serwery oficjalne »Serwery EU »Core (EU)»Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
z tej wypowiedzi wnioskuję że nazwałeś mnie kretynem, a więc mnie obraziłeś, a wiec proszę o warna dla ciebie  :P

i tak btw to idziesz przed czy po napisaniu posta do zamrażalki żeby ochłonąć? po jakim czasie krew ci zaczyna wrzeć jak zapomnisz tego zrobić? no i jak tam długo siedzisz? macie w cyrku zamrażalkę?( to są całkowicie poważne pytania niemające na celu urażenia nikogo)

Cytat: kamiil w Lipiec 10, 2012, 06:24:41 PM
jak to jest  :? bijecie sie miedzy sobą, a potem skarzycie i płaczecie do alariona ??  hahaha
dokładnie tak 8)

Faktycznie , to co piszesz ma sens i wszystko jest na temat gry!!!!! Przepraszam....

lempartus

nie zwykłem spraw klanowych  omawiać na forach publicznych. Nie miałem wy..bane, i raczej to co ustalalismy było realizowane.
Wracam w piatek  do kraka i jak bedziesz miał ochote możemy pogadać
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Deric

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 10, 2012, 09:12:13 PM
Cytat: Deric w Lipiec 10, 2012, 06:32:57 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 10, 2012, 05:47:42 PM
Panowie i panie to jest właśnie to o czym pisałem skąd tyle agresji w was? chyba gry komputerowe jednak maja zły wpływ na ludzi. Ja w żadnym wypadku nikogo nie chciałem celowo zdenerwować, a już na pewno nie mojego drogiego przyjaciela analiona. Jeśli napisałem coś nie tak to bardzo, ale to bardzo przepraszam...

A teraz na poważnie tylko kretyn mógłby pomyśleć, że ten topik ma cokolwiek wspólnego z jakąkolwiek grą...
CytatLineage2.com.pl - Forum »Lineage 2 - serwery oficjalne »Serwery EU »Core (EU)»Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
z tej wypowiedzi wnioskuję że nazwałeś mnie kretynem, a więc mnie obraziłeś, a wiec proszę o warna dla ciebie  :P

i tak btw to idziesz przed czy po napisaniu posta do zamrażalki żeby ochłonąć? po jakim czasie krew ci zaczyna wrzeć jak zapomnisz tego zrobić? no i jak tam długo siedzisz? macie w cyrku zamrażalkę?( to są całkowicie poważne pytania niemające na celu urażenia nikogo)

Cytat: kamiil w Lipiec 10, 2012, 06:24:41 PM
jak to jest  :? bijecie sie miedzy sobą, a potem skarzycie i płaczecie do alariona ??  hahaha
dokładnie tak 8)

Faktycznie , to co piszesz ma sens i wszystko jest na temat gry!!!!! Przepraszam....
od tej psychologicznej zabawy psychika ci siada... cyrk i stajnia to słabe miejsca, poproś swoejgo farmera czy kogo tam masz aby cie do psychiatry wysłał  :D

Russe

Deric Epicka sygna z cytatem  :P
Co do graczy :) Gdyby osoby które nie grają nie wchodziły na forum to ten portal i forum by już dawno nie istniały :)
A może by wrócić na oficjal :)

Alarion

za szalejącym koniem nikt by nei tęsknił ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

Judasz

Cytat: Vraghor w Lipiec 10, 2012, 08:00:40 PM
chodza sluchy ze woody cp > alarion cp , czyzby alariony za dlugo w orbisie siedzialy ze tak slabo poszlo?
/flame on!
:D

">" czy "<" na razie ciezko powiedziec, chociaz wczoraj wygralismy 2/2 razy :P W planach sa kolejne ustawki wiec niedlugo bedzie mozna powiedziec cos wiecej ;) Tutaj pierwsza runda ze wczoraj http://www.youtube.com/watch?v=oQfzfEpGXdc&fmt=22 jest to prawie surowy fragment z wiekszej produkcji, ktora jeszcze nie jest gotowa, wiec nie czepiac sie jakosci i aspektow technicznych :D (W00dy mnie zabije, ze wstawilem to bez jego wiedzy :D:D)

Fatality

Cytat: Arimas w Lipiec 10, 2012, 06:12:03 PM
Fatal, mogę Ci odsprzedać tanio konto  :P

No no, takiej dramy to dawno nie było /popcorn
Ale trochę lol powód na wyjście z klanu xD
a co masz i na jakim serverze?:>
Transakcje na targowisku albo PM :)
//Russe
P.S.
Kamiil wiesz, że cię lubię ale spam/flame nie na temat będzie kasowany.

kamiil

dead serwer i russe to  :noob: 

nie kasuj spamu  !! teamt dobrze sobie zyje bez modów  :)

Arimas

Spam? jaki spam, ja tu żadnego spamu nie widziałem.  :afro:

http://youtu.be/PqRhJm9y6N8

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Russe

Cytat: Arimas w Lipiec 11, 2012, 01:06:59 AM

Ze mną, tylko spam nt Core  :P
Hmm, faktycznie zapowiada się na OOC reaktywacja :D
A może by wrócić na oficjal :)

kamiil

Cytat: Russe w Lipiec 11, 2012, 01:14:41 AM

to na core gra aż tyle ludzi :shock:  :D

Arimas

Cytat: Russe w Lipiec 11, 2012, 01:14:41 AM

To nawijaj co i jak  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Ahh. To uczucie wstawać z gleby i nie patrzeć na expo :D
Mogliby dać brak tracenia XP na PvP no bez kitu:|
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Smolensk

Cytat: Judasz w Lipiec 10, 2012, 11:40:26 PM
chodza sluchy ze woody cp > alarion cp , czyzby alariony za dlugo w orbisie siedzialy ze tak slabo poszlo?
/flame on!

">" czy "<" na razie ciezko powiedziec, chociaz wczoraj wygralismy 2/2 razy :P W planach sa kolejne ustawki wiec niedlugo bedzie mozna powiedziec cos wiecej ;) Tutaj pierwsza runda ze wczoraj http://www.youtube.com/watch?v=oQfzfEpGXdc&fmt=22 jest to prawie surowy fragment z wiekszej produkcji, ktora jeszcze nie jest gotowa, wiec nie czepiac sie jakosci i aspektow technicznych :D (W00dy mnie zabije, ze wstawilem to bez jego wiedzy :D:D)

evandery zaraz zdominują server

zaczynam się bać  :o

alarion będzie musiał wołać grave na pvp  :oops:
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

TTerrorPropaganda

/flame on!

"Mocni tylko na forum"... Wygraliście tylko dlatego ze jedziecie na programach!!! innej opcji na pokonanie analiona nie ma....

Alarion

Cytat: Smolensk w Lipiec 11, 2012, 08:46:14 AM
/flame on!

Jak tam, kiedy ooc dominuje?

-----

Zagraliśmy zupełnie źle, całkowite GF dla chłopaków, do zobaczenia mam nadzieję za kilka dni ponownie ; )

chyba ty, ohh w8 miesiąc z nim robiłeś epic octavisa i epic istinę i podkreślałeś, że świetnie się dogadujecie, po czym walisz faila w ciągu zaledwie jednego wieczora : )

Cat Drama Maker

Smolensk

Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 10:04:13 AM
/flame on!

Jak tam, kiedy ooc dominuje?

-----

Zagraliśmy zupełnie źle, całkowite GF dla chłopaków, do zobaczenia mam nadzieję za kilka dni ponownie ; )

chyba ty, ohh w8 miesiąc z nim robiłeś epic octavisa i epic istinę i podkreślałeś, że świetnie się dogadujecie, po czym walisz faila w ciągu zaledwie jednego wieczora : )

ja zrobiłem faila ? coś Ci się pokickało.

Btw epic octavius dead 1 pt beat that sh1t.

Alarion

no cóż, będzie ciekawiej na spotach i więcej pvp, prawda? : )

Cat Drama Maker

ugh

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Alarion

dołącz do fanboyów konia, idealnie pasujesz ; )

Cat Drama Maker

Smolensk

Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 10:27:47 AM
no cóż, będzie ciekawiej na spotach i więcej pvp, prawda? : )

z tego co wiem na dniach zapewne poleci war do BS i HI

dla zabawy bez żadnych wyższych celów.

Dyma

to kto teraz ooc dowodzi? dobo wrócił?
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D