Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: Obsess w Lipiec 20, 2012, 09:03:32 PM
Jak dla mnie to możesz kasować wszystkie posty starsze niż 3 dni i tak już ich nikt nie przeczyta tak samo jak ścian tekstu Alariona, więc kogo obchodzi co się z tym stanie. Nie sądzę jednak, że Russe miał rację kasując rozmowę na temat filmu (która zajmowała całe 3 posty O_ o). Jeśli w spam topicu nie można na chwilę zmienić tematu z gry na film, żeby usłyszeć opinie od ludzi, z którymi się gra bądź grało to jaki jest cel tego forum?
Popieram.

Albo sztywne zasady których każdy się trzyma albo tylko pilnowanie porządku aka żeby się ludzie nie pozabijali słowami  :)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sebal

Za każdym razem było pisane o co Nam chodzi. Spam na temat serwera jak najbardziej dozwolony, a Nam chodzi tylko o porządek. : )

To jak macie jakieś ciekawe frapsy?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Arimas

Cytat: Sebal w Lipiec 20, 2012, 09:21:57 PM
Za każdym razem było pisane o co Nam chodzi. Spam na temat serwera jak najbardziej dozwolony, a Nam chodzi tylko o porządek. : )

To jak macie jakieś ciekawe frapsy?
Aha, czyli teraz spam stricte l2/server related.

Rozumiem, że wszystkie posty nie mające nic wspólnego z tym topiciem będą kasowane i nagradzane warnami?

Filmiki/zdjęcia/pytania/dyskusje nie związane z L2 = out

Źle się wyraziłem. Spam dotyczący serwera i L2
/Sebal

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

RazielIII

Cytat: Alarion w Lipiec 20, 2012, 08:06:32 PM
po części się muszę zgodzić, bo jak chcecie gadać o filmach i innych hobby / rozrywkach to po prostu macie tematy w offtopicu tego forum. ; s

unbelievable ale zgadzam sie z Alarionem, i eot w temacie usuwania postów.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Arimas

Cytat: RazielIII w Lipiec 20, 2012, 09:40:33 PM
po części się muszę zgodzić, bo jak chcecie gadać o filmach i innych hobby / rozrywkach to po prostu macie tematy w offtopicu tego forum. ; s

Spoko.

Russe

Cytat: Arimas w Lipiec 20, 2012, 09:45:17 PM
Cytat: RazielIII w Lipiec 20, 2012, 09:40:33 PM

Spoko.
No i miłość wróciła na forum :D
Trzeba coś pofarmić bo piwo się kończy.
A może by wrócić na oficjal :)

Shanique

pis end lof na serwie...

btw Russe, czamu mnie dziś pukałeś na TS? xD
Chciałem pogadać ale gdy ty wróciłaś to poszedłem na piwo a gdy wróciłem to CB już nie było :P
//Russe

Draghar

Cytat: Shanique w Lipiec 20, 2012, 10:56:58 PM
btw Russe, czamu mnie dziś pukałeś na TS? xD

OMG to nie ma nic wspólnego z L2 i serwerem tylko jakieś załatwianie prywatnych spraw na publicznym forum. +5% jak nic (troll)

Anyway.

ja rozumiem usuwanie spamu który jest kompletnie nie związany z tematem (de facto idąc tym tropem 3/4 postów na linii Alarion - kamil/banda konii/etc powinna być wywalona) ale usuwanie postu który w 1 swojej części dotyczy L2, a dopiero w 2giej jest nawiązanie do filmu i wstawianie za niego 5%? SKANDAL i HAŃBA! [troll also]

Smolensk

trzeba tutaj rewolucje przeprowadzić.

-> pw Soulern, Acid
Raziel

//Soulern: Well, hi there! =]
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Arimas

Cytat: Smolensk w Lipiec 20, 2012, 11:32:31 PM
trzeba tutaj rewolucje przeprowadzić.

-> pw Soulern, Acid
Raziel

//Soulern: Well, hi there! =]
Widzę cała moderacja tego forum czyta ten dział  :o

true, true
Sebal

Ty się sebal nie popisuj bo jeszcze apocaliptik doda od siebie....

Ale rozśmieszyło mnie to jak zobaczyłem podpis Soulerna :)

Dzondzy

Ded serfur?

Wilde nawiązując do filmu, wyraź opinie proszę.

Horken

No jest to poniekąd przestroga żebyście się zbytnio nie produkowali pisząc coś niezwiązanego z tematem będącego jakąś pierdołą ^^

btw: macie jakieś typy na TRUE HERO z Festivalu?  :afro:
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

kamiil

ludzie pozwoce temu topicowi zyc własnym zyciem , rozumiem koles na 5x stronie dostał bana bo walną wall teksta z miesem ok !! ale to co odstawiacie teraz to  hahaha

chyba zapomnieliscie ze ten topic to luźna gadka ludzi którzy grali/graja na core  i nie zawsze na temat serwera !!

i co ?? kasowac spam to norma  !! ale jak alarion łamie 4 punkt regulaminu to zadnego moderatora nie ma ??

Alarion

Cytat: Horken w Lipiec 21, 2012, 01:53:29 AM

btw: macie jakieś typy na TRUE HERO z Festivalu?  :afro:

prawdopodobnie któreś z ruskich, bo wieczorami mogą się skupić tylko na festivalu, gdy całe cp ma już dawno 99, podczas gdy ty masz wybór:  porobić jakieś daily / poexpić lub nie zdobywać lvla i farmić festival.

Cytat: kamiil w Lipiec 21, 2012, 02:02:36 AM
ludzie pozwoce temu topicowi zyc własnym zyciem , rozumiem koles na 5x stronie dostał bana bo walną wall teksta z miesem ok !! ale to co odstawiacie teraz to  hahaha

chyba zapomnieliscie ze ten topic to luźna gadka ludzi którzy grali/graja na core  i nie zawsze na temat serwera !!

do filmów i tego typu hobby są inne topici. rozmowa sporadycznie schodzi  na inny teamt, ale w 90% oscyluje wokół l2 (i gdzieś w 70% wokół core)
Cytat: kamiil w Lipiec 21, 2012, 02:02:36 AM
i co ?? kasowac spam to norma  !! ale jak alarion łamie 4 punkt regulaminu to zadnego moderatora nie ma ??

jakie obrażanie? Sama prawda. Przejrzyj na oczy kamilku i neich dotrze do ciebie wreszcie. Pisz sobie co chcesz na tym forum, ale każdy wie jakie 0 prezentowałeś na pvp, a o dziwo dalej śmiesz walić swoje troll historyjki na temat innych (grających 10000000x lepiej od ciebie)   : )

keep going cry more ; >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Khav

Cytat: kamiil w Lipiec 20, 2012, 08:12:05 PM
punkt 4 regulaminu
4. Nie piszemy tekstów obraźliwych, opryskliwych, nie karmimy trolli.
Alarion, Kamilek ma rację. Łamiesz regulamin pisząc do kamilka. Tylko nie chodzi o pierwszą część punktu regulaminu. chodzi o trzy ostatnie słowa;D Niestety ja też recydywa..

Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Smolensk

te nowe octaviusy walą kupsztalem

btw : tauti dead  :oops: ~ your pve team.

kamiil

HAHA alarion ty dalej swoje, zmień płyte   hahaha
jakbys nei wiedzial to nei gram od połowy marca  8)

jak tam na core gra 1k w prime czy wiecej  ??

Smolensk

Cytat: kamiil w Lipiec 21, 2012, 12:45:51 PM
HAHA alarion ty dalej swoje, zmień płyte   hahaha
jakbys nei wiedzial to nei gram od połowy marca  8)

jak tam na core gra 1k w prime czy wiecej  ??

gra więcej niż 1k w prime.

asdf1movie

AsmWalker

Prawda jest taka, że w wakacje dużo ludzi odpuszcza gre bo nie ma się czasu być w cp timie . Zobaczymy co po wakacjach będzie ja sam teraz zrezgygnowałem z szukania cp i gry wbijam tylko zobaczyć co słychać . Po wakacjach zapewne wróce. Po wakacjach będzie można ocenić kondycje servera bo teraz pustki się zrobiły rzeczywiście ale nie dziwie się oby po wakacjach sie poprawiło

Deric

ja nie wiem o co wam chodzi z tym online. jest tyle ludzi że jest grywalnie, spokojnie można znaleźć pt zacząwszy od soa/harnak/trajan poprzez spezion kończąc na orbis/soh/gilotynki. Ja tam nawet się ciesze że nie ma już 10osób do moba no ale ok jak dla was to znaczy grywalnie to poczekajcie na tego rpga jeszcze trochę :]

Domcio jaki drop?

TTerrorPropaganda

Widzę ze jednak bez zmian w świecie l2, graczy ubywa, a inni się pocieszają i udają ze to nawet fajnie...Analion dalej udaje najlepszego gracza we wszechświecie, a kto z nim wygra to nie jest człowiekiem...Arimas dalej kocha koniki, a Russ podrywa przez neta. Moderatorzy by pokazać ze jednak istnieją czepiają się dupereli, niby w obronie regulaminu który jest łamany tu praktycznie w każdym poście , a mimo to istnieje ponad 500 stron

Arimas

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 21, 2012, 03:05:00 PM
Widzę ze jednak bez zmian w świecie l2, graczy ubywa, a inni się pocieszają i udają ze to nawet fajnie...Analion dalej udaje najlepszego gracza we wszechświecie, a kto z nim wygra to nie jest człowiekiem...Arimas dalej kocha koniki, a Russ podrywa przez neta. Moderatorzy by pokazać ze jednak istnieją czepiają się dupereli, niby w obronie regulaminu który jest łamany tu praktycznie w każdym poście , a mimo to istnieje ponad 500 stron
Kucyki, Pegazy, Jednorożce i Alicorny  :D

Według ludzi to wszystkie gry są martwe bo takie gadanie tyczy się D3, TERA, WoW..[insert dowolny tytuł gry].. a nawet GW2 które jeszcze nie wyszło, ba Blade&Soul też.

No ale trzeba narzekać jak się nie ma nic do powiedzenia nie  :D

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Lipiec 21, 2012, 03:06:23 PM
ja pierdzielę, kto znowu konia wypuścił? może pilnujcie go bardziej trochę...?

Ciekawe czy doczekam się dnia, w którym wykażesz się odrobina inwencji i w końcu wymyślisz jakiś nowy flame sam i w dodatku zabawny. Postarał byś się jakoś bardziej!!! bo powoli zamiast się wyśmiewać z ciebie, ogarnia mnie smutek i litość jak cie czytam.

Ps. to ja napisze za ciebie żebyś się już nie musiał wysilać w następnych postach w moja stronę i do kamilka
"Kamilek jesteś 0 na pvp, idź robić pve z ruskimi i zbierać truskawki" "O mój Boze to koń , on się znowu ze mnie śmieje, kto go wypuścił. To koń, koń!!!!

Deric

jak może być coś martwe póki jest żywe.. wróćcie do podstawówki jeżeli nie umiecie logicznie myśleć