Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Itherus

chłopie relog 3 min pvp i lag. Relog kolejne 3 min znowu dc... po 20 min miałem dość. Jak tylko pojawiaja sie xx sumonerów gra wariuje...

Horken

Ile tam ludu w ogóle było? Bo jeszcze jakieś OOCki tam widzę :D

btw: to prawda, że na Glory Daysach pójdzie improvement na kartę graficzna jakiś?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Qra

Więcej efektów graficznych przez co gra będzie chodziła jeszcze wolniej.

A tak na serio to co kronikę podają że coś tam poprawili....

Dobro - wielkie HI wprowadziło pokój na serverze. Klany mogą spokojnie koxać i posiadać zamki jeżeli wielki Papa Sproot na to pozwala.

ZŁO - To klan BS !! Wpierdala się na spoty, zabije dobrych ludzi i wszędzie biega na flagach. Daje wary na lewo i prawo oraz utrudnia koxanie biednym Redguardą które co reuse muszą palić PRa. Ludzie tam zebrani swoim podstępem i oszustwem doprowadzili już do rozpadu wielu klanów które długo nie mogły się podnieść po ich zdradzie hi OOC. Na dodatek niczym SZATAN kuszą by ludzie z dobrych klanów przeszli do nich w celu czynienia zła i spustoszenia. Wszystko to za sprawą ŻŁEGO Lempartusa który przywłaszcza sobie miliony KE ! Sprzedał je na czarnym rynku i teraz za uzyskaną adene kupuje kamienie atri do swojej błyszczącej zbroi. Słyszałem że ma powiązanie z Doctorem który jest w TOI bardziej rozpoznawalny niż Baium.

P.S
Defro co noc ubiera kominiare i idzie na robotę.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Vraghor

no ciekawy wczoraj byl dzien, najpierw rozgromilismy ruskich z przydupasami na parnasusie a potem w 2 party nawet skutecznie (nie liczac lagow i dc) bilismy sie z mocno przewazajacymi silami wroga (ooc + hi , troche shadowsow tez tam sie przewinelo). A ktos mowil ze przed wejsciem na rb tauti sie czlowiek zanudzic moze i czyzby ooc musialo prosic o pomoc hi zeby wejsc do tautiego i nie zwiedzac tylko sprobowac go ubic?
retired

Itherus

Nie trolu poprostu trafili na nich podobnie jak i my.... zebraly sie 3 rózne klany i wszyscy na wszystkich. Z przewaga zabic HB :)

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Wrzesień 17, 2012, 11:38:30 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 17, 2012, 10:51:49 PM
Skoro już przytaczasz takie słowa jak dobro i zło, to poproszę o ich definicje
jedna z lepszych według mnie definicji dobra - imperatyw kategoryczny (ale myślę za trudne dla ciebie bo trzeba wyjść poza Wikipedie)

Hahaha myślisz ze jak przytoczysz regułkę zapoczątkowaną przez  filozofa(Kanta) znalezione na necie to zabłyszczysz?
Jeśli stworzysz własna definicje, to wtedy zrobisz na mnie jakiekolwiek wrażenie. A póki co 4-ka za posługiwanie się google :D

Sesto

dead server na magmelcie w ciagu pol  godziny spotkalem 3 osoby :oops:

Shen

Zaraz dostaniesz screena z pvp tych samych 30 osob co zawsze, tylko z innego ujecia zrobiony jako dowod ze serwer nie jest martwy.

Khav

Cytat: RazielIII w Wrzesień 17, 2012, 08:19:11 PM
Cytat: kamiil w Wrzesień 17, 2012, 07:31:04 PM
Cytat: Khav w Wrzesień 17, 2012, 05:33:38 PM
Najbardziej gorący wątek na forum, a tu ponad 24 h bez odpowiedzi... Dead servujur.... Dead forum;D

ty i tastyb zabiliscie wątek płaczem do moderatorów zeby ludzi banowali bo was obrażają na flame forum
Musze sie zgodzic ;p
Jeżeli  zabawa w gównie dla was jest ok, to nie dziwię się że nam to wypominacie. Jak widać administracja nie chce mieć wychodka na forum i zrobiła porządek. Ja wolę mniej postów, ale bez pomyj i syfu niż 1246576 postów dziennie z czego 2 sensowne. Administracja ma najwyraźniej podobne stanowisko.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Alarion

Cytat: Shen w Wrzesień 18, 2012, 11:52:25 AM
Zaraz dostaniesz screena z pvp tych samych 30 osob co zawsze, tylko z innego ujecia zrobiony jako dowod ze serwer nie jest martwy.

tak płaczku, zaczniemy robić więc screeny jak bijemy low lvle, żebyś miał inne osoby i inne ujęcia : )

Problem polega na tym, że nie wiem czy przekroczyłeś 90 lvl i czy uczestniczyłeś w jakimkolwiek pvp +95 : >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Quentim

Więc przeczytaj ostatnie 600 stron, z naciskiem na te posty gdzie są wjazdy na  rodziny a ruscy wyzywani od ciot albo forum lancera gdzie sam admin chwali sie ze nie reaguje na takie zachowania i pomyśl jeszcze raz nad tym co woli administracja : ]

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Khav

Cytat: Quentim w Wrzesień 18, 2012, 12:35:25 PM
Więc przeczytaj ostatnie 600 stron, z naciskiem na te posty gdzie są wjazdy na  rodziny a ruscy wyzywani od ciot albo forum lancera gdzie sam admin chwali sie ze nie reaguje na takie zachowania i pomyśl jeszcze raz nad tym co woli administracja : ]
Teraz przeczytaj sobie ostatnie posty w tym topicu adminów. Jeżeli coś Ci pomoże, w myśleniu, cytat Acida
Cytat
Tam od dłuższego czasu jest niezły burdel. Osobiście mam juz tego dość, jeśli sytuacja się nie zmieni polaczki przestaną mieć tego typu topici, a forum będzie mniej przyjazne na tzw. luźne gadki.
Więc to co było 600 stron temu nie będę oceniał. Oceniam to co jest teraz, i podejście adminów teraz. Pomyśl trochę.:D
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

Alarion

Więc przeczytaj ostatnie 600 stron, z naciskiem na te posty gdzie są wjazdy na  rodziny

To powinno być tępione od ręki i póki co nei widziałem, by administracja się nie wywiązywała jakoś.

a ruscy wyzywani od ciot albo forum lancera gdzie sam admin chwali sie ze nie reaguje na takie zachowania i pomyśl jeszcze raz nad tym co woli administracja : ]

Cheaty trzeba tępić. I tak się cieszę, że na cały serwer tylko 1 pt ich używa, bo mogło być jak NCwest, gdzie robi zdecydowana większość. Jeżeli ty popierasz programy na pvp, to twoja sprawa.

Cat Drama Maker

TTerrorPropaganda

Piękny płacz, w obronie treści i dobra tego forum...Dziwne tylko ze informacje w nim zawarte, mają i zawsze miały mało wspólnego z sama grą...

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2012, 01:15:18 PM
Więc przeczytaj ostatnie 600 stron, z naciskiem na te posty gdzie są wjazdy na  rodziny

To powinno być tępione od ręki i póki co nei widziałem, by administracja się nie wywiązywała jakoś.

a ruscy wyzywani od ciot albo forum lancera gdzie sam admin chwali sie ze nie reaguje na takie zachowania i pomyśl jeszcze raz nad tym co woli administracja : ]

Cheaty trzeba tępić. I tak się cieszę, że na cały serwer tylko 1 pt ich używa, bo mogło być jak NCwest, gdzie robi zdecydowana większość. Jeżeli ty popierasz programy na pvp, to twoja sprawa.

Mistrz wszystkich mistrzów ma dowody na to ze graja na programach? Chyba nie? bo jak by tak było, to by mieli bana, wiec skończ jęczeć jak stary moher

Quentim

No jasne ze trzeba tępić. Tylko dziwnie się czytając taki tekst napisany przez hipokrytę który sie jarał że boci i używa programów a z tych którzy tego nie robili sie wyśmiewał.

Jeżeli chcesz tępić boty to zraportuj to adminom bo wyzywanie na forum od ciot przez kogoś o twoim wyglądzie  i zachowaniu jest co najmniej komiczne i raczej typowe dla gimnazjalisty.

Poza tym chętnie bym zobaczył jak mówisz im to w twarz kozaku internetowy.

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Shanique

jeszcze ze 2 posty i zamkną w cholerę ten temat, bo po co on komu :P

Alarion

Cytat: Quentim w Wrzesień 18, 2012, 01:26:14 PM
No jasne ze trzeba tępić. Tylko dziwnie się czytając taki tekst napisany przez hipokrytę który sie jarał że boci i używa programów a z tych którzy tego nie robili sie wyśmiewał.

Tak bociłem, tak samo jak ty, uległem temu, że na NCsoft tak grało prawie całe comunity. Zauważ jednak, że nie używaliśmy za bardzo PvP programów poza tymi dot. odpalania potek / elixirów, jak i wykrywania enemy, żeby łatwiej gankować było. Nie było tam żadnych funkcji, jak auto asysta, auto używanie skila XXX gdy dzieje YYY i innych cudów, jak np. zapisywanie się na oly, tak by uniknąć konkretnych enemy itd.

Po tym jak dostałeś bana, poszedłem grać w aiona i znów ściągnąłeś mnie do l2 tym razem na ruska. Po kilku tygodniach zaczynając już PvP na najniższych lvlach, uświadomiłem sobie, jaka przepaść jest w ogarze między ludźmi, którzy wspomagają się programami, a tymi co grają legit. Od tego momentu nie tknąłem już nigdy więcej ani bota do PvE ani czegokolwiek do PvP i dobrze wie o tym każdy kto ze mną grał (Delios, Zosiek, Yami, Rapid, Rolans i cała masa innych ludzi). Czy jestem dumny, że botowałem na NCosft? nie. Czy cieszę się, że tam grałem? Z perspektywy czasu nie żałuję tylko funu, który miałem z ludźmi jak Yami, Słoń, Dante, Rasta i nawet z tobą, dopóki z dnia na dzień nei włączył ci się hate mode : ) 

Jeżeli chcesz tępić boty to zraportuj to adminom

Obawiam się, że wielkich dowodów z pozycji healera nie posiądę, musiałbym grać DD, żeby to było widać. Jednak wiesz dobrze jak jest, bo piszą tak niemal wszyscy, którzy aktywnie się przeciw nim bili. To, że taki koniu sobie wyskoczy i pohateuje na forum, mało mnei obchodzi. Pewnei zaraz napisze on, że to ja gram na programach, a ruskie są legit, tak jak papa sproot i kardi ciągle do mnie piszą.  Mi zalezy tylko, żeby ludzie wiedzieli na czym stoją. Jeżeli ktoś lubi grać z cheaterami w 1 klanie - jego wybór. 

Poza tym chętnie bym zobaczył jak mówisz im to w twarz kozaku internetowy.

Kocham te argumenty "ciekawe czy w realu byłbyś takim kozakiem". Mówisz tak wszystkim, których w L2 poznałeś? : )

Nie muszę ci odpowiadać na nic związanego w tym aspekcie, to już pozwól, że ocenią moi znajomi, z którymi mam kontakt regularnie. Ty tymczasem wracaj do hateowania, bo generalnie na nic innego cię nie stać : >

Cat Drama Maker

Quentim

poproszę streszczenie na pm cioto (w końcu tez używałeś programów).

//Obraza drugiego uzytkownika: 10%
Raziel :)

Alarion

5 zł i ci napiszę ***  (też używałeś razem ze mną)    : )

Try again 

Cat Drama Maker

Dzondzy

Prokrastynator

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 18, 2012, 01:24:49 PM
Mistrz wszystkich mistrzów ma dowody na to ze graja na programach? Chyba nie? bo jak by tak było, to by mieli bana, wiec skończ jęczeć jak stary moher

ona ma dowody ile osób używa na NCWest i wie lepiej od osób tam grających  :D
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

xRelapse

Chociaż Waszych sporów (postów na ten temat, od dawna nie czytam do końca), Quentim i Alarion, to jednak teraz pytanie:
Kto kogo pierwszy rzucił? Bo to wygląda jak niespełniona miłość jakaś, odwrócona w nienawiść jak to często bywa po nieudanych związkach :D

Khav

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 18, 2012, 01:24:49 PM
Piękny płacz, w obronie treści i dobra tego forum...Dziwne tylko ze informacje w nim zawarte, mają i zawsze miały mało wspólnego z sama grą...
Zdefiniuj "płacz".. bo widzę że to twój jedyny argument w rozmowach z ludźmi. Albo ktoś jest z tobą albo płacze.:D