Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

a proszę cię bardzo jesteś na polaczkowie...żenua

milan9

Cytat: WiLdEcaRd w Październik 18, 2012, 07:14:30 PM
Cytat: milan9 w Październik 18, 2012, 06:28:52 PM
Cytat: WiLdEcaRd w Październik 18, 2012, 04:07:47 PM
Pozdrowienia z gw2 ale mam blast jak za c3,a tu coś dla fanów kucy "legendarna broń
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kw48VVpVVLc

troche obciachowy ten luk jak na legendary, twilight > kazda legendary bron.
tak pewnie chcieli dla dziewczynek zabawkę zrobić:),a ty jak tam l2 cały czas czy moze gw2?

gw2/far shiverpeaks

Grande

Co tak się cicho zrobiło w temacie core? Czyżby ostatni fail gracze z polski zrobili quita?

Deric

Cytat: Grande w Październik 20, 2012, 08:21:15 PM
Co tak się cicho zrobiło w temacie core? Czyżby ostatni fail gracze z polski zrobili quita?
dokładnie tak

Grande

I to jest właśnie całe l2 jechanie przed kompem po 20 godzin dziennie by byc leprzym w pikselach przez 2-3 miesiące potem quit nowy serwer i od nowa i tyle z tego jest, ja juz wolał bym jechac na kroplówce w pracy po 20 godzin przynajmniej coś tego bym miał.

tytusDeZoo

Wiekszosc co tu spamowalo to failerzy sprzed kilku miechow teraz sikaja po nogach na RPG i spamuja shoutboxa. Jesli sie za nimi steskniles to udaj sie do tamtej czesci forum.
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Arimas

A grande jak zwykle nic interesującego nie ma do napisania ale i tak napisze  hahaha

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

John100

S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Biz0n

Ostatnio jak ze swoim party wróciłem na Core to przez miesiąc mieliśmy aż 1 pvp z jakimiś randomami na SoA ( mieliśmy okolo 90 lvl), ogólnie staraliśmy się unikać instancji i zobaczyć ile da się wyrwać ze starego dobrego L2, ale się nie udało- początki na Core przyznam, że były fajne, ale teraz zdecydowana większość ludzi dobija sobie 95 odwalając kilka instancji na dzień i nara...
Zapowiadane zmiany są całkiem ciekawe, ale...:
1 mam teraz "męczyć" się na Core przez pół roku, aż może w końcu będzie fajnie?
2 Pobawić się ze starymi znajomymi na privie, który ma świetną renomę i zawitało na niego kilka liczących się klanów ( z ofa i priva) co zapowiada zaciętą rywalizacje na kronice, która jeszcze reprezentowała sobą to czym L2 było od początku i to co wszyscy tak polubiliśmy?

ps wcale nie uważam, że na Core źle się bawią osoby z postaciami 97+, ale poniżej?

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Arimas

Cytat: Biz0n w Październik 21, 2012, 03:08:23 AM
Ostatnio jak ze swoim party wróciłem na Core to przez miesiąc mieliśmy aż 1 pvp z jakimiś randomami na SoA ( mieliśmy okolo 90 lvl), ogólnie staraliśmy się unikać instancji i zobaczyć ile da się wyrwać ze starego dobrego L2, ale się nie udało- początki na Core przyznam, że były fajne, ale teraz zdecydowana większość ludzi dobija sobie 95 odwalając kilka instancji na dzień i nara...
2 Pobawić się ze starymi znajomymi na privie, który ma świetną renomę i zawitało na niego kilka liczących się klanów ( z ofa i priva) co zapowiada zaciętą rywalizacje na kronice, która jeszcze reprezentowała sobą to czym L2 było od początku i to co wszyscy tak polubiliśmy?

ps wcale nie uważam, że na Core źle się bawią osoby z postaciami 97+, ale poniżej?
Ej, nie możesz tak wchodzić w ten topic i pisać czegoś z sensem, rozrabiasz!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Deric

Cytat: Biz0n w Październik 21, 2012, 03:08:23 AM

to tak jakbyś płakał że nie masz pvp na low lv na rpg po roku...

Biz0n

Nie do końca- Ty piszesz o sytuacji, w której nikt już nie expi na moim lvl, a ja o tym, że jest sporo osób z tym lvl, ale koxajac praktytcznie nie wychodzą z miasta :/
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Shanique

za to na RPG wszyscy biegają na flagach od Lv.1
gratulacje logiki!

Tyumio

Cytat: Shanique w Październik 21, 2012, 11:02:25 AM
gratulacje logiki!

Gratuluję czytania ze zrozumieniem.

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

kamiil

Cytat: Shanique w Październik 21, 2012, 11:02:25 AM
gratulacje logiki!

expisz sobie w loa a tu ci biegnie party w ktorym jest 5 pk  :)

Shen

Cytat: Biz0n w Październik 21, 2012, 10:35:48 AM
Nie do końca- Ty piszesz o sytuacji, w której nikt już nie expi na moim lvl, a ja o tym, że jest sporo osób z tym lvl, ale koxajac praktytcznie nie wychodzą z miasta :/
ale to wina kroniki, lepiej sobie bezstresowo trajana farmić niż biegać za mobami w soa. W glory days jeszcze maja go osłabić i nie trzeba bedzie czekac 5 minut, bedzie jeszcze latwiej. Na 90-94 nie wiem czy sa jakies cp, a z randomow ciezko cos zmontowac, bo tez wola isc na speza/fortune/kartie/istine.

Deric

farmie sobie wczoraj w loa (z high lv przy sobie) a ty party lolków wpada na spota i jest 'pvp'  hahaha
zobaczymy ile full party za  rok u was w loa będzie expiło

dla mnie to żadna przyjemność grać na przeludnionym serwerze ale jak wam to odpowiada to tam grajcie

Cytat: Shen w Październik 21, 2012, 01:06:49 PM
Cytat: Biz0n w Październik 21, 2012, 10:35:48 AM
ale to wina kroniki, lepiej sobie bezstresowo trajana farmić niż biegać za mobami w soa. W glory days jeszcze maja go osłabić i nie trzeba bedzie czekac 5 minut, bedzie jeszcze latwiej. Na 90-94 nie wiem czy sa jakies cp, a z randomow ciezko cos zmontowac, bo tez wola isc na speza/fortune/kartie/istine.
widzisz wolą iść bo tam masz jakiś konkretny cel który wykonujesz i idziesz afk na 5min i czekasz do kolejnej insty... czy to jest bardziej opłacalne od normalnego expa? nie sądzę ale ludzie i tak wolą tak grać, więc to nie wina kroniki tylko ludzi...

Shanique

na ile oceniacie online na Core?
Zbierzmy kilka odpowiedzi, zróbmy z tego średnią i zapamiętajmy... po roku porównamy z onlinem na RPG i wtedy będziemy się śmiać...

pokit

ta bo online zrobisz z opinni failerow z core, napewno, ile by nie bylo jak dla mnie jest ok

marnow

Moim zdaniem problem leży w ludziach, którzy quit-ują po miesiącu czy dwóch. Jadą na kroplówkach, uzyskują przewagę a potem nie chce im się czekać na innych i twierdzą, że nie ma konkurencji. Lecą na następny serwer robić to samo. Zapewne za miesiąc czy dwa powiedzą, że nie ma z kim robić pvp i quit-ną z kolejnego serwera. Gdyby ci wszyscy pro gracze zamiast quitować pograli trochę casualowo i poczekali na tych co nie mają 12h dziennie na grę to zapewne byłoby się z kim bić. No ale do tego trzeba mieć trochę cierpliwości i przede wszystkim traktować grę jako rozrywkę a nie konkurs.

Przypomniała mi się sytuacja kiedy na 85 lewelach dostawaliśmy bęcki od 90-tych. Jeden z nas stwierdził, że jak doekspimy to im doje***y. Ja stwierdziłem, że tak nie będzie bo oni wtedy już quitną. Jakże prorocze były moje słowa.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

kamiil

Cytatfarmie sobie wczoraj w loa (z high lv przy sobie) a ty party lolków wpada na spota i jest 'pvp'  hahaha
zobaczymy ile full party za  rok u was w loa będzie expiło

dla mnie to żadna przyjemność grać na przeludnionym serwerze ale jak wam to odpowiada to tam grajcie

ale kogo z grajacych na rpg obchodzi co bedzie za rok w loa  :o

no przewalone ze trzeba pvp o kazdego spota  :(  lepiej expic w instancjach, a na pvp chodzic na arenke w giran

Shanique

kamiil

no ale jak widze ze ktos narzeka ze na serwerze gra za duzo ludzi to mnie trafia  :D

Deric

Cytat: kamiil w Październik 21, 2012, 04:42:00 PM
no ale jak widze ze ktos narzeka ze na serwerze gra za duzo ludzi to mnie trafia  :D
to że jest dużo nie znaczy że jest fajnie..
w ogóle co za argument co mnie obchodzi co będzie na rpg za rok jak teraz na core w ten sposób narzekasz.. to ja powiem tyle, co mnie obchodzą low levele ja mam 99 i pvp mi nie braknie