Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

ja grając na rpg na starym kompie miałem mniej fps niżteraz na godzie gd, a gram bez ssd...

eido kreuje się na specjalistę w każdej dziedzinie i aby to udowodnić zaprzecza

kamil to jest już nudne, a dajesz się trolować alarionowi lepiej niż on kiedyś tobie lolz

kamiil

Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 03:46:08 PM
Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 03:38:20 PM
alarion sam grasz z zranger boyami w klanie i sie cieszysz  :D

zmyślaj dalej, zastanawiam się, kiedy twoja fantazja się skończy ^^

Cytatidź zmieniać znowu serwer, perma SE hero z over 900000, podobno na polaczkowie zrobisz hero też i będzie perma? : >
nie powinno cie to nawet zastanawiac ze tak bedzie ;)

tak samo jak na RPG, z którego na GoD'a miałes już nigdy nie wracać nikomu za frajer postaci expić?  :oops:

na rpg hero se nie byl w planach
planowalismy es hero, na razie udaje sie zdobyc tylko top2 , ale sam wiesz ze rpg to troche inna liga l2 graczy

Deric

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 04:02:23 PM

Cytatidź zmieniać znowu serwer, perma SE hero z over 900000, podobno na polaczkowie zrobisz hero też i będzie perma? : >

tak samo jak na RPG, z którego na GoD'a miałes już nigdy nie wracać nikomu za frajer postaci expić?  :oops:

planowalismy es hero, na razie udaje sie zdobyc tylko top2 , ale sam wiesz ze rpg to troche inna liga l2 graczy
o to mój wyimaginowany wykres  :D gry 3 rodzajów graczy l2 lub 'lig'

zgadnij którym kolorem oznaczyłem twoją ligę

Dyma

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 01:44:30 PM
sry dyma ale jak koles pisze ze wygrałby z ruskimi ,ale sproot uzywał caly czas bresow,

alarion to taki człowiek ze na każda porażkę musi mieć wytłumaczenie,a jak wygrywa to wygrywa przez swojego skilla , nie pierwszy taki typ którego spotkałem w l2 ;)
Tak jak pisałem było to wyciągnięte z kontekstu. Chodziło o to, że ruskie, pomimo dużej wtedy przewagi lvlowej i sprzętowej, potrzebowali ostro tyłek ratować naprawdę dużą iloscia bresów. Przepaść lvlowa i sprzętowa była tak duża, że mozan to porównać do pvp Twojego "pro" pt z pt randomów o 5 lvl niżej, gdzie jak wiemy, nawet Wy potrafiliście takie pvp wygrać bez problemu. Tekst o bresach nie był usprawiedliwieniem przegranej, tylko wyśmianiem ruskich. Każdy, kto wtedy grał i znał sytuacje na serwerze zrozumial tekst, a że Ty i kilku hejterów mieliscie nowe pole do popisu to inna sprawa.
I jakos jak każdy wytyka Alarionowi usprawiedliwianie przegranej to zapomina jak to sam pisał, że ludzie w pt mieli lagi czy mało fps, ktoś był afk, ktoś na boxie czy inne uje muje.
A co do wygrywanie to jak mi wiadomo w uczciwych warunkach to wygrywa lepszy - mający większe umiejętności, będący szybszym, silniejszym itp. Oczywiście czasem jakieś usprawiedliwiania były naciagane, z mojej strony czasem też, ale w przypadku Alariona te teorie o usprawiedliwianiu wzięły sie  stąd, że jakieś zerowe pt czasem wpadło na nas jak mieliśmy 2 roomy mobów na sobie albo pół pt dostało dc( kto grał z nami wiedział, że kilka osób miało z tym częste problemy) i potem była podjarka na necie to Alarion po prostu odpisywał co sie stało. Przecież wielokrotnie nawet frapsy dawał, gdzie był dźwięk z tsa i było widać jak ludzie odlatywali. Ale znajac życie to specjalnie się trudził, żeby zrobić "fotomontaż" bo przecież "on nigdy nie przegrywa".
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Shen

kamiil

przepraszam dyma ze nie sluchalem pikniec z tsa  hahaha  :D

zaraz walniesz tekst ze mimo przewagi lvlowej i spreztowej ruscy uzywali soulshotow ;)

Alarion

zabawne w tym, że mimo takiej przewagi lvlowej musieli jeszcze z rangera pełną parą używać, żeby coś wygrać : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

olprax

Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 04:51:06 PM
zabawne w tym, że mimo takiej przewagi lvlowej musieli jeszcze z rangera pełną parą używać, żeby coś wygrać : D
To już się tak nudne zrobiło że szok, przestań ciągle gadać o zranger. Chcesz grać gdzie nie ma rangera zmień gre albo żyj z tym i nie płacz wszędzie o programy.

Deric

kilka miechów temu się śmialiście że koło trolingu dużo osób nie może przejść obojętnie, alarion wam spami ciągle o tym samym a wy piszecie jak takie noobki właśnie

Dyma

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 04:34:57 PM

zaraz walniesz tekst ze mimo przewagi lvlowej i spreztowej ruscy uzywali soulshotow ;)
no i właśnie taka to jest "rozmowa", albo "cool story bro".
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Kard

Cytat: Dyma w Styczeń 11, 2013, 05:27:52 PM

nie wie co napisać to wali smuty
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

kamiil

CytatTekst o bresach nie był usprawiedliwieniem przegranej, tylko wyśmianiem ruskich

jak mozna wysmiewac kogos kto uzywa resow na pvp ?? 

kodeks alariona zakazywal  uzywania resow czy byly za drogie dla was ??

Shen

Cytat: Dyma w Styczeń 11, 2013, 05:27:52 PM

co masz do cool story bro? to ulubiony tekst grubego

Deric

jak można pisać przez 10miesięcy o tym samym.... interesujące to strasznie, nie masz nic ciekawego do powiedzenia to odgrzewasz kotlety, dzięki ale taki stary jest niesmaczny

kamiil

Cytat: Deric w Styczeń 11, 2013, 04:22:11 PM

deric tutaj nawet nie chodzi o kroplowke, ruscy mają inną mentalnosc gry, russ party mialo online 6h tylko ze oni nie pierdolili glupot tylko wbijali na spota i tam siedzieli 6h, a jedyne przerwy to relog lotusa co godzine zeby nie mial lagow
a np queem potrafi siedziec 30h na jednym spocie i bic te same moby praktycznie bez przerwy  :shock: 

takie rpg gdzie klany typu roa albo tribunal mają po 40 party na starcie z czego 50% to zranger i hui wie co jeszcze
samo EX party zaczynali z 10 driverami , a na kazde pvp mają op tanka arbe i inspektora i juz wyobrazam sobie alariona "wysmiewanie" bo mają cos extra czego ja nie mam

TTerrorPropaganda

I weź się tu spróbuj człowieku dowiedzieć jakie party rządzi na serwie...Wszyscy by wskazali swoje i wyśmiali każdego innego który by stawiał na własne?. Bo rozumiem ze ruskie zrezygnowali z grania? wiec kto po nich przejął miano "najlepszego"?

AsmWalker

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 06:25:18 PM
Cytat: Deric w Styczeń 11, 2013, 04:22:11 PM

deric tutaj nawet nie chodzi o kroplowke, ruscy mają inną mentalnosc gry, russ party mialo online 6h tylko ze oni nie pierdolili glupot tylko wbijali na spota i tam siedzieli 6h, a jedyne przerwy to relog lotusa co godzine zeby nie mial lagow
a np queem potrafi siedziec 30h na jednym spocie i bic te same moby praktycznie bez przerwy  :shock: 

takie rpg gdzie klany typu roa albo tribunal mają po 40 party na starcie z czego 50% to zranger i hui wie co jeszcze
samo EX party zaczynali z 10 driverami , a na kazde pvp mają op tanka arbe i inspektora i juz wyobrazam sobie alariona "wysmiewanie" bo mają cos extra czego ja nie mam
Ruscy ogólnie w każdej grze to twarde bezkompromisowe community  :D Jakby to mój znajomy powiedział "nie pier... się w tańcu" jak grają to na 100 % .  Ja bym nie miał zdrowia tyle klepać mobów i to mnie zawsze muliło w tej grze .

Alarion

Cytat: olprax w Styczeń 11, 2013, 05:19:19 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 04:51:06 PM
To już się tak nudne zrobiło że szok, przestań ciągle gadać o zranger. Chcesz grać gdzie nie ma rangera zmień gre albo żyj z tym i nie płacz wszędzie o programy.

Nie gram na NCsofcie z broniami +16, pay2win i kto ma lepsze scrypty, ani RPG bo u nas osoby korzystające z z rangera można było policzyć na palcach 2 rąk, a u was? : )

Także ty skończ : D

Cat Drama Maker

xRelapse

Słodki chomiczałkę w sygnie stare knuty?  8)

blacktyger

Generalnie rozumiem obie strony konfliktu (zawsze staram się rozumieć, dlatego nie umiem hejtować) "ruski style" vs legit, ale kurde Alarion i spółka - doskonale wiecie w jaką grę gracie. To nie jest C1 żeby kogoś zrangery, l2towery i nolife'y zaskakiwały, znacie L2 od podszewki i od wielu wielu wielu lat jest tak samo.

Czy ktoś kto ma samochód od 10 lat wciąż rano wstaje i narzeka, że musi tankować? Pewnie są tacy, tylko kurwa czego oni się spodziewają? Lineage to gra dla zwycięzców, nie liczy się sposób czy środki, liczy się tylko rezultat - być najlepszym. Najlepszym znaczy wygrywać, brak skilla nie ma żadnego znaczenia dopóki można zastąpić go czymś innym - pieniędzmi, czasem, oszustwem. Szukasz skillowej gry, gdzie pieniądze i sam czas spędzony w grze się nie liczy? Zapraszam do Q3 lub innych klasyków. Jeśli grasz w L2 i chcesz czerpać z tego przyjemność, musisz zaakceptować, że każdy sposób na osiągnięcie celu jest dobry.

Takie tam pierdu pierdu od randoma.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Qra

A mówi ci coś hasło "Fair play" We wszystkich grach a także w sporcie oszustów traktuje się tak samo czyli JAK GÓWNO !

Jeżeli nagle oszukiwanie w L2 jest dla ciebie czymś akceptowalnym bo liczy się by być najlepszym to ostro Cie popierdoliło.

Q3 to zły przykład bo tam oszustów tępi się jeszcze bardziej niż w innych grach.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

blacktyger

Cytat: Qra w Styczeń 11, 2013, 07:53:40 PM
A mówi ci coś hasło "Fair play" We wszystkich grach a także w sporcie oszustów traktuje się tak samo czyli JAK GÓWNO !

Jeżeli nagle oszukiwanie w L2 jest dla ciebie czymś akceptowalnym bo liczy się by być najlepszym to ostro Cie popierdoliło.

Q3 to zły przykład bo tam oszustów tępi się jeszcze bardziej niż w innych grach.

Nie jest akceptowalne dla mnie, ale ogólnie dla community jak widać tak. Tak jak mówisz (i nie jest to oznaką złego przykładu), w grach takich jak Q3 nikt już nawet nie próbuje, bo to się zwyczajnie nie opłaca. Co z tego, że chwilowo masz skilla online, jak na LANie wszystko wychodzi.

Jeśli ludziom się opłaca pisanie takich programów/skryptów (dla mnie jako laika zaawansowanych) to znaczy, że jest popyt. A jak myślisz, kto tworzy popyt?

Nie musisz się unośić wiem co to jest fair play, ale w walce o najwyższe cele ma raczej małe zastosowanie.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Alarion

Qra ma całkowitą rację. Ja rozumiem, że jak się gra na serwerze gdzie każdy prawie boci lub używa programów do pvp to w pewnym momencie człowiek myśli "po co mam być jedynym frajerem co gra legit, jak każdy wokół cheatuje, ale to nadal słaba wymówka. Fakt faktem, sam się na niej opierałem gdy grałem na Franz, ale chyba nie umiałem sobie uświadomić, że dużo większa frajda jest gdy wiesz, że 99% gra legit i wiesz że bijesz się z człowiekiem, a nie skryptami.

Cat Drama Maker

Kard

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 08:43:27 PM
https://forum.4game.com/pl/showthread.php?t=43

hahaha
lol przez 5 min sprawdzałem czy to na poważnie czy ktoś sobie żarty robi, czasem ludzie mnie przerażają...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans