Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NotTheFakeTazman

Cytat: slon w Styczeń 29, 2013, 02:39:44 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 29, 2013, 10:42:59 AM
podział dropa nei musi być powodem do dramy, bardziej nuda na spotach, bo to w końcu PvP gra, gdzie masz ochotę iść i jakiegoś wara obić.
http://c.wrzuta.pl/wi6792/321e9d93002b0f4a5107d08e/shot00000 Jak to nie ma kogo bić? TO PRZECIEZ NIE DEAD SERVIDOR I WSZYSCY SIE WSPANIALE BAWIA :p

Screen zrobiony w godzinach w ktorych nikt nie gra, spoty byly pelne na 100%.

roli

Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 29, 2013, 04:50:50 PM
podział dropa nei musi być powodem do dramy, bardziej nuda na spotach, bo to w końcu PvP gra, gdzie masz ochotę iść i jakiegoś wara obić.
http://c.wrzuta.pl/wi6792/321e9d93002b0f4a5107d08e/shot00000 Jak to nie ma kogo bić? TO PRZECIEZ NIE DEAD SERVIDOR I WSZYSCY SIE WSPANIALE BAWIA :p

Wiadomo, że w miastach nikogo nie ma bo robią mass pvp w solo intancjach.

kamiil

cos czego naprawde brakuje na GoD to oly 3v3 ;)

Kard

Cytat: sobek w Styczeń 29, 2013, 10:24:21 AM
I PO PROSTU ZWYKŁEJ DOJRZAŁOŚCI. 
najlepszy trolling jaki tu widziałem, Sobek piszący o dojrzałości, popłakałem się ze śmiechu, naprawdę humor mi poprawiłeś, dziękuję  hahaha
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

sobek

Cytat: Kard w Styczeń 29, 2013, 08:25:34 PM
Cytat: sobek w Styczeń 29, 2013, 10:24:21 AM
I PO PROSTU ZWYKŁEJ DOJRZAŁOŚCI. 
najlepszy trolling jaki tu widziałem, Sobek piszący o dojrzałości, popłakałem się ze śmiechu, naprawdę humor mi poprawiłeś, dziękuję  hahaha

Kard tak naprawdę smutne jest to że ty nigdy nic nie zrozumiesz, po prostu pewny typ ludzi nigdy się nie ogarnie :P

Quentim

Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 29, 2013, 04:50:50 PM

Kamil!, truskawiki!, tazman!, rpg!, over 9000!!, ruskie!, boty!, brezy i hero sklle!! zerg! agrrrrrrrrrrrr

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Deric

kamiil

NotTheFakeTazman

akurat ah to prawdopodobnie najlepsza zmiana w god.

kamiil

najlepsze to meile i podglad debuffow, a AH zabilo rynek co bylo nieodzowna czescia l2

Shen

Rynek mial swoj urok, na handlu mozna bylo sie dorobic. Najlepsza zmiana w god to zrobienie jednego buffera, issa.

Deric

btw nie ma to jak screen pod wejściem do insty...

Cytat: kamiil w Styczeń 29, 2013, 11:07:29 PM
najlepsze to meile i podglad debuffow, a AH zabilo rynek co bylo nieodzowna czescia l2
niby w jaki sposób? bo już nie tracisz godzin na szukaniu po aden giran rune goddart itemów, spisywania cen itd i wszystko masz w jednym miejscu? na siłę próbujesz coś udowodnić czy co?

jedyne czego w tej grze brakuje to spotów na których byłoby warto farmic jak np hellbound a nie dodanie ah czy boundów

Shanique

może mu chodziło o to, że w AH nie da się scamować ludzi... bo nie sprzeda nikomu gemów zamiast SOP itp...

Qra

No i jeszcze AH to -5000 do online servera bo boxy sklepowe nie są już potrzebne.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

blacktyger

AH jest wygodne dla tych, którzy kupowanie i rynek w l2 traktowali jako zło konieczne. Dla ludzi, którzy wystawiali się w odpowiednich miejscach, robili odpowiednie opisy - jednym słowem bawili się w marketing jest to duża strata na jakości grania. Kiedyś postawienie dorfa w odpowiednim miejscu mogło Cię nieźle wzbogacić, nie mówiąc już o scammowaniu.

Wielu ludzi logowało się do L2 i dłużej ogarniało rynek niż expilo, także rozwiązanie jest wygodne, ale czegoś tam gry znowu pozbawiło.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Horken

W dalszym ciągu można w ten sposób zarabiać tylko trzeba liczyć się z konkurencją, a nie z tym, że konkurencja znikała w tłumie i nikomu się nigdy szukać nie chciało.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

tytusDeZoo

Na AH tez scamuja wykorzystujac podobne schematy co wczesniej. Wszystko opiera sie na nierozgarnieciu kupujacego a to sie nie zmienilo po wprowadzeniu AH.  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Shanique

no tak, ale masz możliwość wpisania rzeczy, której szukasz i posortowania według ceny... wiadomo, że nadal znajdą się "parapety", które kupią atrybut stona za 200kk zamiast 200k, ale powiedzmy, że będzie ich mniej :P

tytusDeZoo

Wlasnie to szeregowanie na ah tak ludzi pograza 2 klikniecia zamiast jednego chwila nieuwagi i po kasie :p
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Redbox

Cytat: tytusDeZoo w Styczeń 30, 2013, 09:39:33 AM
Wlasnie to szeregowanie na ah tak ludzi pograza 2 klikniecia zamiast jednego chwila nieuwagi i po kasie :p
znam takich co kupowali shoty za 100kk 123 shotów

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Horken

Wydaje mi się, że Wasaby więcej nascamował niż to całe AH razem wzięte ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Prokrastynator

Cytat: Qra w Styczeń 30, 2013, 08:13:01 AM
No i jeszcze AH to -5000 do online servera bo boxy sklepowe nie są już potrzebne.

tak 5000 off shopow w miastach LOL
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker