Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

haran

Cytat: WiLdEcaRd w Kwiecień 25, 2013, 07:54:34 PM
ale ludzi dośc sporo,nie to co było na core starcie ale całkiem niezle.Server ma zadatki na bardzo fainy,ludzie nad wyraz spoko jak na PL realia a noob truchło pada jak zawsze.55 TH going strong jutro od rana zamykam TOI 1 !

Ludzie całkiem spoko? Mi się już bluzgi na nich skończyły!

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

xRelapse

Cam3ll

Też muszę przyznać, że ludzie aż za mili jak na PL serwer :D
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Lunar

Dokladnie, jestem zdziwiony ale nie ma tak dużo plebsu, duzo newbie ale gówna i betonów jest naprawde malutko:)

Xaxunio

Dla mnie na lov lvlowych spotach (patrzyłem na 26-38 potem się w ct zaszyłem) zachowują się jak armia botów. Piszesz coś kompletny ignor albo lecą bluzgi. Aż zacząłem buffować tych co mi odpowiedzieli.
I też nie ogarniam czemu dekle party nie chcą, armia solo graczy, no ale...

Chce ktoś nuubs spoila do klanu? ^^
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

Sesto

no spodziewalem sie naprawde  pogromu intelektualnego  a tu mila niespodzianka wszyscy  sobie dziekuja przeraszaja o co sie nei zapytasz po 2 3 odpowiedzi   sam miod:p ,kultura wieksza niz na core  na starcie

wczoraj jeden typ  na iss bufie kozaczyl pod cruma co to on nie ejst to  mu nawet nikt nie odpisywal a sprowokowac sie nei dal zaden 

jaki z tego wniosek ???? podmienili  w nocy przed startem polakow na kosmitow  co to nei znaja trolingu  podpuszczania  i hejtingu
!

Cam3ll

Cytat: Xaxunio
I też nie ogarniam czemu dekle party nie chcą, armia solo graczy, no ale...

Cytat: Xaxunio
Chce ktoś nuubs spoila do klanu? ^^
Może dlatego :D
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Fabienne

Fakt :P też zdziwiłam się uprzejmością na spotach, ludzie przepraszają za ks, piszą kiedy zwolnią :P ale myślę ze z czasem pojawiania się międzyklanowych dram to się zmieni:)

Arimas

Cytat: Fabienne w Kwiecień 26, 2013, 03:36:01 PM
Fakt :P też zdziwiłam się uprzejmością na spotach, ludzie przepraszają za ks, piszą kiedy zwolnią :P ale myślę ze z czasem pojawiania się międzyklanowych dram to się zmieni:)
Może cała gimbaza siedzi jeszcze w terze, z tego co mówili to można było się dowiedzieć ciekawych rzeczy o swojej rodzinie 3 pokolenia wstecz  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kamal

Cytat: Sesto w Kwiecień 26, 2013, 10:54:20 AM
podmienili  w nocy przed startem polakow na kosmitow  co to nei znaja trolingu  podpuszczania  i hejtingu
!

Widać nie biegałeś na Mówiącej wyspie z fioletowym nickiem krzycząc "PK!! PK!! PK!"

widmo25

DredziQ

Wrzucę później parę screenów, bo teraz kiedy mam odpalone l2 to mój komp wybucha przy przeglądaniu ich. :)

haran

Wracaj do kampienia RB! Jeszcze go zabiją, gdy przeglądasz forum.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Gandam

BMF i Euphoria ida na rowni, ciekawy war moze byc.
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

kamiil

DredziQ

kamiil

Dyma

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Dzondzy

HEHSY

Neefrete

Moźe ktoś wie jaka srednia ilość gra na serwie  ludzi?

asdf1movie

napewno wiecej niz 100 ale mniej niz 10 000

likas

Można równocześnie grać i na Core i na Lilith (oba konta bez PA)?

W moim wypadku jest przez sekundę ta grafika ładowania, znika i tyle. Żadnego komunikatu typu "kij ci w oko, mimo, że są to 2 różne serwery, to możesz grać tylko na jednym"...

blacktyger

likas litości... Jeden Ci nie starcza? : )
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

likas

nie, jestem zachłanny i lubię się wgryźć w fabułę Lineage'a  hahaha hahaha