Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Qra

A moja to wina że gruzdigger woli zabrać kasyre na subie do PvP party jak dodać takiego pro łucznika jak ty ? W przeciwieństwie do was oni wychodzą z CH i palą perma PRa na nasz widok.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Redbox

Cytat: Mel w Maj 22, 2013, 03:23:25 PM
Cytat: Alarion w Maj 22, 2013, 11:13:11 AM
za każdym razem podejmowaliśmy walkę, a na iss cele weszliśmy ze 2 x. Dla was to już chleb powszedni + nawet często bez pvp (jak np. przedostatni antek)

Surda, zmyślaj sobie z tym PR'em dalej, może jakieś pvp? : )

ten antek na ktorego weszlismy w tej samej liczbie i w 2 min pozniej lezeliscie na glebie?
Cytat: Qra w Maj 22, 2013, 11:50:17 AM
Typowe pvp w wykonaniu OOC:
http://www.youtube.com/watch?v=knYBmzbIfRw
Rapso, jak się nie uda to PR.

Najlepsze jest że 2 min później Gruzdigger pisał że nikt z nim nie chce walczyć na PvP. 

qra wychodzi w pvp pt + jakies ninja przychodzace na spot vs ooc pt na subach, jak kasyra czy sindeya i potem chwali sie na forach hahaha

Cytat: Deric w Maj 22, 2013, 02:33:31 PM
Cytat: Mel w Maj 22, 2013, 10:43:10 AM
Cytat: musztarda w Maj 22, 2013, 09:35:45 AM
Cytat: surda w Maj 22, 2013, 09:00:33 AM
Cytat: musztarda w Maj 22, 2013, 08:29:07 AM
a ja bym wziął pod uwagę że ooc wali na mass pvp pr za pr-em jak tylko gorzej idzie a my walczymy do końca.
Wy może walczycie ale czy poprawia wam to humor później leżąc na glebie?

A jeśli masz jakies problemy z używaniem BSOE to pogadaj z Alarionem on ma wprawę wszystko ci wytłumaczy :D

to tylko gra a te liczby w war status nie robią na mnie wrażenia, bo dokładnie wiem skąd to się bierze

trudno zeby robily, ciezko jest przyznac sie ze sie ssie na pvp
no po ostatnim spotkaniu 7v7 z wami na parna to o ssaniu coś musisz wiedzić

nie wiem o czym mowisz, zwlaszcza ze od 2 mies gram bez aktywnego issa
nie mel na ostatnim antku czelakscie co do 1 sekundy z iss celka aby wejsc na niej, zamiast skoczyc 2 min wczesniej is sei bic.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Deric

co za różnica jaki iss? efekty byłby ten sam.. gleba w 1 min

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

ale się ludziom nudzi...

BTW mel b soe ci dziś brakło że tak kładłeś się często na glebie?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

endriuu

Nie kazdy Alarion podszywa sie pod Ciebie, siedem lat temu grałem na dexie z Alarionem i jak przechodził na inny serwer(ruoff) też chciał taki nick ale już był zajęty. Jednak ewidentnego podszywania sie nie rozumiem, trzeba mieć nieźle zryty baniak żeby tak robić.  :D

Alarion

nie mówię, że ten to robił, ale na polaczkowie kilku napalnecow potrzebowalo raptem kilka minut by zajac ten nick we wszelkim odmianach, co juz powinno sie ewidentnie leczyc psychicznie  ))))))

Cat Drama Maker

Itherus

Cytat: Mel w Maj 22, 2013, 03:23:25 PM
ten valdek na ktorego weszlismy w tej samej liczbie i w 2 min pozniej lezeliscie na glebie?

wtedy na valakasa weszła nas garstka jakieś 30+ osób z czego cześć klikając pojedynczo wejście. Uwierz ze w innym wypadku przyznałbym ci racje.

Alarion

mel ale dlaczego ty w ogole liczysz pvp w srodku? W srodku jest max 200 osob. Zarowno nasz i wasz klan ma sporo wiecej niz 100 o naszych ally nie wspominajac (enclave vs OB + RG). Z tego prosta matematyka, ze chocby jakims cudem weszlo 100 HB vs 100 OOC to bedzie fail, bo np. jednym razem nei wejdzie kilka naszych mocnych CP, a innym razem u was. Czasem nie wciąga pojedynczej osoby bo byla za daleko i wtedy party wchodzi w 6 czy 5 osob. O ally juz nie ma co pisac, bo jak wejdzie was np. 110-120 i do tego ze 40 enclave i reszta naszych, to co mozna zrobic?

Takze melus przestan bzdury bredzic. Liczy sie PvP kolo serca i tam byl z was piekny carpet na valdku ostatnim. Na antka to zarownego tego i poprzedniego planowaliscie nawet nei podjac walki pod sercem jak typowe lamusy, wiec zapraszam do czestszego pvp. Zreszta w Livindorze zrobia to co w L2 juz powinno byc zrobione 5 lat temu: Usuna mozliwosc chainowania FoI klanowych, wiec albo podejmiecie walke, albo bedzie dywan : )

Cat Drama Maker

Itherus

Alarion

Cat Drama Maker

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

pogłoski chodzą, że queem wraca na Core do ego hipocrysy CP?  Co tam kamilek, już wam sie znudzilo na polaczkowym, czy zostawia cię sam jedynie? A może znów na 2 serwerach? : >

a nawet noobcio-doomcio się lognął ostatnio, napisał PM-kę i od razu się wylogował. Szykuje się welki come back quiterów? : )

Cat Drama Maker

Khav

Też wracam!! A co.. tylko.. nie mam czym grać:D
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

kamiil

Cytat: Alarion w Maj 26, 2013, 11:59:47 AM
pogłoski chodzą, że queem wraca na Core do ego hipocrysy CP?  Co tam kamilek, już wam sie znudzilo na polaczkowym, czy zostawia cię sam jedynie? A może znów na 2 serwerach? : >

a nawet noobcio-doomcio się lognął ostatnio, napisał PM-kę i od razu się wylogował. Szykuje się welki come back quiterów? : )

queem jakis miesiac temu sie ozenił i z tego wzgledu na lilith pograł może z 5h, a czy idzie na core to nie wime , moze

Alarion

no cóż, najpierw ego party zrobiło zmiane nicka z Queem na Sinde, a od 2 dni znów queem. Nie ma to jak władować 2 x 10 euro po ch** : D

Cat Drama Maker

Deric

Cytat: Khav w Maj 26, 2013, 01:36:04 PM
Też wracam!! A co.. tylko.. nie mam czym grać:D
wczoraj nawet galv szwendał się po core  :)

Khav

no ta, tylko mi został tyrr 97... a tym to sobie possać mogę.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

AsmWalker

Cytat: Alarion w Maj 26, 2013, 11:59:47 AM

Powinni pokutę odmówić jeśli odważą się wrócić i pograć na core  :D Na początek myślę, że 20 kółek wokół Giran wystarczy i quest na stridera.

Horken

Cytat: Alarion w Maj 26, 2013, 02:34:01 PM
no cóż, najpierw ego party zrobiło zmiane nicka z Queem na Sinde, a od 2 dni znów queem. Nie ma to jak władować 2 x 10 euro po ch** : D

Średnio prawdziwe to się wydaje. W muzeum jako syćki PvP dmg u wynnów pokazuje i Sinde i Queema na osobnych miejscach w rankingu.
Natomiast jak na Kardim zmienili nicka to do teraz widnieje ten sam dmg w PvP tylko pod obecnym nickiem tej postaci.
R.I.P. Ciapu

Alarion

Cat Drama Maker

Horken

Zaślepia Cie nienawiść wędrowcze!  :D
R.I.P. Ciapu

Itherus

Soneo

Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.