Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Soneo

:beksa: i tak nie ogarnia qpa

http://www.youtube.com/watch?v=Gm9RzQZpmdc  stare dobre czasy :beksa:
Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Itherus

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Horken

Już jest płacz ^^

btw:

Cytat: CaptainMoebius
Cytat: Pr0t0n
What about Dimensional Sieges, will they be implemented from the start?
No, because now we have only one server. But there is a possibility they will be implemented when Lindvior is installed on the Polish server.

To może być lolowne :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Alarion

Cytat: montezuma w Czerwiec 03, 2013, 02:57:48 PM
Cytat: Neural w Czerwiec 03, 2013, 02:40:13 PM
Jutro Livindor :))))

będzie płacz z powodu zmian.

1) wracamy do czasów DD 1 shotujacych prawie wszystko. PvP nie powinno trwać zbyt długo, chyba nawet do drugiego rhapso nie dotrwa się zazwyczaj ; p
2) mało adeny na spotach, uderzenie w legit graczy. ci co u was mająbot trainy dalej będą zarabiać, legit będą płakać
3) niektóre bossy są przegięte (orfen np.)
4) powrót do 34 klas to może i plusik dla nostalgicznych osób, ale powoduje ogromny dysbalans w rozgrywce

i to chyba tyle z poważniejszych wad, prawda?

Bo ogólnie nareszcie będzię dym o wszystko codziennie. Będzie można carpetować OOC i sindey4kę ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Qra

34 na dwie duże zalety.

1. Łatwiej o hero, niekoniecznie może być tylko jeden kiedy dobrych graczy jest mniej więcej 4-5 w danej klasie.
2. Lepsza drama na HV xDDDD
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

montezuma

Cytat: Alarion w Czerwiec 03, 2013, 03:25:19 PM
1) wracamy do czasów DD 1 shotujacych prawie wszystko. PvP nie powinno trwać zbyt długo, chyba nawet do drugiego rhapso nie dotrwa się zazwyczaj ; p
2) mało adeny na spotach, uderzenie w legit graczy. ci co u was mająbot trainy dalej będą zarabiać, legit będą płakać
3) niektóre bossy są przegięte (orfen np.)
4) powrót do 34 klas to może i plusik dla nostalgicznych osób, ale powoduje ogromny dysbalans w rozgrywce

i to chyba tyle z poważniejszych wad, prawda?

Bo ogólnie nareszcie będzię dym o wszystko codziennie. Będzie można carpetować OOC i sindey4kę ^^

1) to najgorsze, 2 DD cie stargetuje i jesteś martwy, wczoraj na siege top enemy nuker bił mnie po 33k dmg crityc kiedy miałem 8.2k m def....
2) dont care
3)aq zaliczony, baium zaliczony, orfen niezaliczony :P, dzisiaj sprawdzamy antka.
4. Większej różnicy jak na razie nie widzę, ale czas pokaże.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

JamesDoakes

Cytat: Horken w Czerwiec 03, 2013, 03:11:35 PM
No, because now we have only one server. But there is a possibility they will be implemented when Lindvior is installed on the Polish server.

źródło pls ;p

Horken

Ja się zastanawiam czy czas się znajdzie żeby robić te wszystkie insty i walczyć o epiki :S
QA z Orfenem na zmianę o ile Orfena uda się upierdolić. Masakra.

Cytat: kornes w Czerwiec 03, 2013, 03:39:34 PM
Cytat: Horken w Czerwiec 03, 2013, 03:11:35 PM

źródło pls ;p

https://4gameforum.com/showthread.php?t=16943
R.I.P. Ciapu

Alarion

Cytat: montezuma w Czerwiec 03, 2013, 03:39:08 PM

1) to najgorsze, 2 DD cie stargetuje i jesteś martwy, wczoraj na siege top enemy nuker bił mnie po 33k dmg crityc kiedy miałem 8.2k m def....

weź też pod uwagę, jak wasz serwer jest skonstruowany z systemem pay2win i olbrzymią, chorąwręcz ilością adeny, jaką obracają CP, co mają kilka bot trainów w topowych miejscach do farmy. Dla przykłądu skoro moje pt zarobiło na karkiach w ciągu całego miesiąca około 25kkk (dzielone na 8 osób) grając legit, to nie chce sobie wyobrażać, ile hajsu wyciąga tam party, które ma bot traian 24h/7...  Efekt jest taki, że bronie +15 to żadne wyzwanie dla topowych naia party, a u nas takich broni nie ma i raczej nie będzie.

Horken:
lolowe pt będą sobie szły na spicule i baylora i spać, reszta będzie się tłukła o epiki.

Cat Drama Maker

Horken

Ty ale ja chce doexpić subę i nadal pstrykać Istiny/Octavisy. Obawiam się po prostu, że teraz będzie tego tak nasrane włącznie z Tauti i epickimi formami czegokolwiek, że po prostu grafik wydaje mi się przepełniać ^^
R.I.P. Ciapu

Alarion

z czegoś zatem zrezygnujecie... Expić można też na innych daily, które możesz robić w innych godzinach i po mału subę dociągnąć do zachcianego lvla.

Dla pocieszenia dodam, że dzięki zwiększonemu DPS-owi i nowym debuffom, wszystkie te bossy będą padać sporo szybciej, info od kumpla z LAncera:

Blessed istina, blessed octavis + Tauti = 1,5h including breaks for smoke etc. To dobry rezultat. 

A zwykłą istina i octavis, skoro my potrafimy zwykłego octavisa zrobić w 1 party obecnie w godzinę, to terz pewnei zajmie on nam 40 min. W 2 pt to będzie 20-30 min.  IStina w 2 pt to 10 min albo mniej.

Cat Drama Maker

Horken

No na razie też te instancje robimy na jedno party.
Chuj z zabijaniem epika - regroupy są najgorsze :S jeden reboota robi, drugi idzie srać, trzeci na ceremonie zapierdala, a jeszcze inny laguje się po drodze ^^
R.I.P. Ciapu

Alarion

no to jak wam czasu braknie, to zaczniecie robić w 2 pt + zaczniecie się lepiej ogarniać na regropuach, simple as that : D

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: Alarion w Czerwiec 03, 2013, 03:55:58 PM
Dla pocieszenia dodam, że dzięki zwiększonemu DPS-owi i nowym debuffom, wszystkie te bossy będą padać sporo szybciej, info od kumpla z LAncera:

Blessed istina, blessed octavis + Tauti = 1,5h including breaks for smoke etc. To dobry rezultat. 

A zwykłą istina i octavis, skoro my potrafimy zwykłego octavisa zrobić w 1 party obecnie w godzinę, to terz pewnei zajmie on nam 40 min. W 2 pt to będzie 20-30 min.  IStina w 2 pt to 10 min albo mniej.

wtf, my robiliśmy blesed istina w ok 30min, octavis ok 1godziny, tauti ok 1godziny. Teraz ma byc niby lepiej?
Naia - oficjalny server

Alarion

te 1,5h to pisalem jak bedzie teraz wygladac. w glory days dla naszego cc (ktoremu daleko do top cc) to 40 min na tauti, 1h na epic octa, 10 min na epic istina. w livindorze ten zestaw dla mocnego cc bedzie schodzil wlasnie w te 1,5 h

Cat Drama Maker

montezuma

nowy eliksir :P

PS: nowy antek jest interesujący, szczególnie jak czas się kończy i wchodź z berserk mode :P, wtedy każdy dostaje ostry DoT, który można osunąć ale on to castuje nonstop :)
Naia - oficjalny server

roli

Dziwne, że nie połączą z ru offem tych dimensionali. Na polaczkowie jeszcze przez jakiś czas nie będzie tej korniki, tym bardziej ludzi, z którymi będzie można powalczyć.

kamil101

A co z Niemcami? Czy Niemiecki l2 to tylko tlumaczenie klienta/dead server?
Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

driki

Ktoś ma info jak sprawuje się summoner w linvdorze ale na oly? jeśli zwiekszyli dps już nie mówie o samym cd markach(2-5 sec), z tego co testowałem na becie wiekszość postaci ma prze okrutny dmg, na live tez to tak wygląda?

musztarda

Cytat: driki w Czerwiec 05, 2013, 02:01:26 AM
Ktoś ma info jak sprawuje się summoner w linvdorze ale na oly? jeśli zwiekszyli dps już nie mówie o samym cd markach(2-5 sec), z tego co testowałem na becie wiekszość postaci ma prze okrutny dmg, na live tez to tak wygląda?

summoner masakruje olimpiade na livindorze, zreszta nie tylko olimpiade, marki z krotkim reusem robia robote.

driki

ES>PS na oly? ciagle stackuje się gift na reuse od konia z buffami issa? czy jakieś zmiany były w tej sprawie?

endriuu

Ubil ktos juz orfena na tej nowej kronice? on ma taki duzy pdef czy trzeba cos innego jeszcze przy okazji zrobic zeby go zabic.? :P