Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Misf

Cytat: Deric w Czerwiec 25, 2013, 01:38:05 AM
co do mergu ooc i rg to Eleroni przyjmie sindeyke do siebie  :D ??

qra może i jakoś wybitnie nie gra ale nie trzyma pick upa na f4 jak mel ani nie klika z myszki f2 jak ifrid... (a może patri na ifridzie teraz gra i frapsuje Oo?) po za tym co to za logika w ogóle nie umiesz lepiej to nie mów jak powinno się to robić?? kogoś krytyka za bardzo boli i trzeba byle dobilstwem się podeprzeć

to sa jakies frapsy ifrida? :o

Itherus

Gz smoka ! nie spodziewałem sie ze tak łatwo pójdzie :D

epik poleciał?

Neural

Cytat: Qra w Czerwiec 25, 2013, 06:36:37 AM
Cytat: Senshi w Czerwiec 24, 2013, 11:11:21 PM
Qurą powiedz mi jak to jest... twardo jedziesz po Melu za to że nie używa enter chatu a sam palisz brilliant jeden z najważniejszych skili na twojej klasie z myszki  hahaha

Tak się składa że o takich skilla jak mass cleans informujemy się na tSie. Trudno jest trzymać alt + nacisnąć 9 nie przestając spamować f5 czyli panic healea.

Jak widać gram w ten sposób bo ma to swój cel i logiczne wyjaśnienie.

Qra aby nie wciskać alta to ja mam ustawione voice activation więc nie ma problemu.
Co do smoków   a przede wszystkim aq orfena i traskena to ta kronika to śmiech na sali idziesz jebniesz 1 hit u win :D trasken to już w ogóle jest epicki można do niego wejść zanim się jeszcze zrespi. Mogli by zrobić mrówce i orfenowi dać  99 lvl aby było normalne pvp o te epici, najlepszą zmianą jest to że wreszcie można farmić kase mainami a nie kolejnymi boxami.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Qra

Cytat: Neural w Czerwiec 25, 2013, 08:20:11 AM
Cytat: Qra w Czerwiec 25, 2013, 06:36:37 AM
Cytat: Senshi w Czerwiec 24, 2013, 11:11:21 PM
Qurą powiedz mi jak to jest... twardo jedziesz po Melu za to że nie używa enter chatu a sam palisz brilliant jeden z najważniejszych skili na twojej klasie z myszki  hahaha

Tak się składa że o takich skilla jak mass cleans informujemy się na tSie. Trudno jest trzymać alt + nacisnąć 9 nie przestając spamować f5 czyli panic healea.

Jak widać gram w ten sposób bo ma to swój cel i logiczne wyjaśnienie.

Qra aby nie wciskać alta to ja mam ustawione voice activation więc nie ma problemu.

Voice activation u mnie by nie przeszło. Dosyć dużo mówię kiedy gram na dodatek mikrofon jest podpięty do inne karty dźwiękowej niż głośniki przez co wszystkie  noise cancelling i inne nie mają prawa bytu. Można by było spróbować opcji że na klawiszu ustawiam mute/unmute ale to wymaga chwili przyzwyczajenia.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Senshi

To że ty masz z tym problem to nie znaczy że jest to niewykonalne...

Daric a co do twojej wypowiedzi to tak umiem lepiej bo sam prowadziłem całą defensywę w party wydając polecenia na TS i nie miałem problemu ze skillami i hp potami  :)

A co do jego pick upa to już od dawna nie ma go na pasku...
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Qra

Widzę że jesteś za głupi więc napisze to prościej.

Kiedy ja wciskam skill z paska nie przerywam spamowania leczenia dzięki czemu nie tracę czasu. Mass cleans poleci pomiędzy 2 panic healeami. Mel używa tylko 3 skilli a całą resztę klika z paska w tym czasie stojąc jak kołek.

Wyobraźcie sobie teraz hilera który używa tylko 3 skill xd
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Senshi

Cytat: Qra w Czerwiec 25, 2013, 09:23:06 AM

Kiedy ja wciskam skill z paska nie przerywam spamowania leczenia dzięki czemu nie tracę czasu. Mass cleans poleci pomiędzy 2 panic healeami.

No widzisz dalej nie rozumiem bo Ja, DrEnd, Hax czy Alarion(nie widziałem innych healerów w akcji) nie mamy z tym problemu... 

Cytat: Qra w Czerwiec 25, 2013, 09:23:06 AMMel używa tylko 3 skilli a całą resztę klika z paska w tym czasie stojąc jak kołek.

tak kojarzysz DrQueena :D
jest dla mnie mistrzem
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Mel

Cytat: Qra w Czerwiec 24, 2013, 09:49:31 AM
Jakaś cisza na forum, OOC dalej bije Antka ?

Nie, zabily go randomy bez klanu

Cytat: Qra w Czerwiec 24, 2013, 03:37:48 PM
Najbardziej lolowate nooby typu Jednoręki Mel siedzą cichutko by powrócić z filmikiem jak to zabijają 2 pt bijące RB.

Najbardziej lolowate typy dalej nie zauwazyly ze 1 pvp trwalo 30 sec
Najbardziej lolowate typy dalej nie zauwazyly ze cale 2 pvp RB sa tankowane przez OOC
Najbardziej lolowate typy nie zauwazyly tez ze na ostatnim w ogole nie ma rb
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

Cytat: montezuma w Czerwiec 25, 2013, 09:34:37 AM
macie problem z ubiciem antka?

nie, ooc ma problem z pvp, woli stać i  dawać się carpetować pod sercem, licząc, że untaged postacią klikną wejście do środka szybciej niż nasz CC, a że w obydwu CC jest po +150 osób na tym dead servidorze, to wchodzi tylko 1 CC do środka.

I jeszcze jaki kebab boy był "proud", że szybko klika, powód do dumy jak ho ho : D

anyway fajna drama na 4 game forum :  https://4gameforum.com/showthread.php?t=17530  : DDD

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dyma

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Deric

Cytat: Misf w Czerwiec 25, 2013, 07:23:18 AM

qra może i jakoś wybitnie nie gra ale nie trzyma pick upa na f4 jak mel ani nie klika z myszki f2 jak ifrid... (a może patri na ifridzie teraz gra i frapsuje Oo?) po za tym co to za logika w ogóle nie umiesz lepiej to nie mów jak powinno się to robić?? kogoś krytyka za bardzo boli i trzeba byle dobilstwem się podeprzeć

http://www.youtube.com/watch?v=zpnA2yC7pUI  :o

Misf

Cytat: Deric w Czerwiec 25, 2013, 01:41:42 PM

dzieki

Dyma

rozumie, że ktoś może klikać część skilli z myszki, ale kurde nawet "1", "2" ?? bez jaj

btw o co chodzi z tym Dolanem?
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

Cytat: Dyma w Czerwiec 25, 2013, 01:57:42 PM

rozumie, że ktoś może klikać część skilli z myszki, ale kurde nawet "1", "2" ?? bez jaj

No ifrid mógłby rywalizować z jednorękim bandytą w tym kto jest lepszy mouse clickerem na pvp. Jako juri tego konkursu, maiłbym nie lada zagwozdkę...

No to powiedzcie chłopaki, jak to jest mieć rozje*** klan w niecały miesiąc po dołączeniu kingsize'a i zrobieniu przez niego tikoo jako jego peta? : D 

Naprawdę odwalili za nas kawał dobrej roboty, myślę, że w RG też im dobrze pójdzie, choć piłowanie elronii będzie trochę bardziej czasochłonne. Ale spokojnie, haxito, kebab boy + princesi4ka sindey4ka są mistrzami i rozwalą każdy klan. Zobaczmy tylko ile czasu to potrwa ; >>

Fajnie się czyta, jak takie frapsy wypływają na światło dziennie, jak każdy może popatrzeć jak ich lider robił ich w ch** i zmarnował kilka miesięcy prowadzenia klanu przez Melody ))))))

Cat Drama Maker

endriuu

Cytat: Neural w Czerwiec 25, 2013, 08:20:11 AM

Co do smoków   a przede wszystkim aq orfena i traskena to ta kronika to śmiech na sali idziesz jebniesz 1 hit u win :D trasken to już w ogóle jest epicki można do niego wejść zanim się jeszcze zrespi. Mogli by zrobić mrówce i orfenowi dać  99 lvl aby było normalne pvp o te epici, najlepszą zmianą jest to że wreszcie można farmić kase mainami a nie kolejnymi boxami.
Neural gdzie to sie farmi kasę mainami bo sobie chce znowu pograć i nie wiem gdzie zarobić coś, poza tym to co to jest cros coś tam?

Neural

Crossroads :) Rune -> Gainak vilage (nie wiem jak się to pisze) potem czeba szukać merchantów ale samemu to bardzo zgono prawdopobne :) wręcz pewne :) lepiej jakieś party może być mały :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Draghar

Cytat: Alarion w Czerwiec 25, 2013, 02:35:25 PM
No to powiedzcie chłopaki, jak to jest mieć rozje*** klan w niecały miesiąc po dołączeniu kingsize'a i zrobieniu przez niego tikoo jako jego peta? : D 

Naprawdę odwalili za nas kawał dobrej roboty, myślę, że w RG też im dobrze pójdzie, choć piłowanie elronii będzie trochę bardziej czasochłonne. Ale spokojnie, haxito, kebab boy + princesi4ka sindey4ka są mistrzami i rozwalą każdy klan. Zobaczmy tylko ile czasu to potrwa ; >>

You Sir, know exactly shit ;)

Alarion

na temat OOC wiem trochę, co do RG, masz rację, niewiele. Poza waszym CP nie było w RG nic ciekawego niestety, żeby siętym klanem interesować...

Cat Drama Maker

Horken

E no już tak Galerianowi nie gadaj bo się napuszy jeszcze jak paw i nie będzie chciał z nikim spoza szlachty rozmawiać   >:-[
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Draghar

To atm mogę Cię zapewnić że Hax z resztą będą musieli sobie trochę poczekać na swoją kolej do epickow , a jeżeli coś miałoby się w tej kwestii zmienić, to będziemy pierwszym CP które wyjdzie z RG ;)

A na tyle co znam shiniego (albo jak wolisz Elronię) to prędzej Wy weźmiecie Gravediggera do BSów niż on złamie dane słowo

Alarion

oczywiście życzę wam, by wasz lider w tym apsekcie okazał się na tyle niezależny co my, kiedy haxito probowal roznych sposobow by wywrzec presje i ze swoim CP wprowadzic swoje chore pojmowanie dystrybucji dropa na zasadzie "wszystko do 1 pt bo to party farmi oly i w ogole jest cool".

Zakonczylo sie, ze 2 x dostal kicka, za 2 razem perma kicka. W OOC jak widac robili sobie co chcieli i tak o to ponad pol roku budowania w miare niezlego w sumie klanu szlag trafil w neicaly miesiac przez ludkow z przerosnietym ego i rumunska cyganka na pokladzie.  Btw udanej zabawy z Sindeyka w 1 klanie, bedziecie miec zabawnie ))))

a skoro juz tanka macie, to spodziewam sie pvp w niedlugim czasie ^^ z wami przynajmneij kulturka, nie to co z szczekajacym na lewo i prawo jednorekim ^^

Cat Drama Maker

Qra

Cytat: Senshi w Czerwiec 25, 2013, 09:36:20 AM

Cytat: Qra w Czerwiec 25, 2013, 09:23:06 AM

Kiedy ja wciskam skill z paska nie przerywam spamowania leczenia dzięki czemu nie tracę czasu. Mass cleans poleci pomiędzy 2 panic healeami.

No widzisz dalej nie rozumiem bo Ja, DrEnd, Hax czy Alarion(nie widziałem innych healerów w akcji) nie mamy z tym problemu... 

Cytat: Qra w Czerwiec 25, 2013, 09:23:06 AMMel używa tylko 3 skilli a całą resztę klika z paska w tym czasie stojąc jak kołek.

tak kojarzysz DrQueena :D
jest dla mnie mistrzem

No widać na frapsie jak przestajesz spamować skilla bo szukasz klawisza 8. Hile masz pod f4 ?
BS - prawdziwa historia.

Senshi

nie bardzo wiem o co ci chodzi... na frapsie widać ułożenie skilli na klawiaturze
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Soneo

Alarion ty jeszcze żyjesz w normalnym świecie czy tylko sapiesz w l2  hahaha
Skelth Lineage 2 CLASSIC EU