Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dzondzy

Arimas

Cytat: Soneo w Czerwiec 26, 2013, 12:57:47 AM
Alarion ty jeszcze żyjesz w normalnym świecie czy tylko sapiesz w l2  hahaha
Można jeszcze wrócić do:
Ile kto ma pieniędzy
Kto jest fajny bo ma pannę
Kto ma czas na granie
Etc..

:)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Itherus

Cytat: Deric w Czerwiec 25, 2013, 01:41:42 PM
http://www.youtube.com/watch?v=zpnA2yC7pUI  :o

ten gość zagina czasoprzestrzeń :D 3,5 min wytrzymałem.

Nie wiem może miał lagi...

Gandam

ja przesluchalem :P
nic dziwnego ze OOC to carpet  :beksa:
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

bula

Cytat: Gandam w Czerwiec 26, 2013, 12:10:28 PM
czy ty na prawde probujesz wpieprzyc sie w drame ktora ciebie w zadnym stopniu nie dotyczy?

twoje proby wywolania jakiegokolwiek flejmu tutaj i na polskim forum innovy sa zalosne, ale przynajmniej jakis minimalny sens maja; natomiast to co robisz w tym momencie jest tylko zalosne

AntySpam

Arimas

Cytat: Itherus w Czerwiec 26, 2013, 11:30:21 AM
Cytat: Deric w Czerwiec 25, 2013, 01:41:42 PM
http://www.youtube.com/watch?v=zpnA2yC7pUI  :o

ten gość zagina czasoprzestrzeń :D 3,5 min wytrzymałem.

Nie wiem może miał lagi...
http://www.youtube.com/watch?v=blRAS94BnRA

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Gandam

Cytat: bula w Czerwiec 26, 2013, 12:14:02 PM
Cytat: Gandam w Czerwiec 26, 2013, 12:10:28 PM
czy ty na prawde probujesz wpieprzyc sie w drame ktora ciebie w zadnym stopniu nie dotyczy?

twoje proby wywolania jakiegokolwiek flejmu tutaj i na polskim forum innovy sa zalosne, ale przynajmniej jakis minimalny sens maja; natomiast to co robisz w tym momencie jest tylko zalosne

czy na prawde zawsze musi znalesc sie jakis "dobry" ktory w piekny sposob rozpisuje sie jaki jestem zalosny?

Dla Twojej informacji, jak juz pisales nie dotyczy mnie ten spor wiec napisalem w 101% swoja opinie, to ze cie cos boli, bo pewnie ani na core, ani na Lilith nie mozesz nic ugrac jest Twoim problem

Aeore Healer 97 Lilith

JamesDoakes

Cytat: Gandam w Czerwiec 26, 2013, 02:22:21 PM
Dla Twojej informacji, jak juz pisales nie dotyczy mnie ten spor wiec napisalem w 101% swoja opinie, to ze cie cos boli, bo pewnie ani na core, ani na Lilith nie mozesz nic ugrac jest Twoim problem
różnica między nim a tobą jest taka, że on sobie pyka 3-4h casualowo, a ty próbujesz coś ugrać od core a i tak dalej jesteś zerem razem ze swoim żałosnym cp ;D

Deric

ja to się nie mogę doczekać crossa z faktorami z polaczkowego xD

Alarion

tez bym chcial, ale tazmankow i bmf juz raczej nie bedzie (((

Cat Drama Maker

bula

przeciez to tak jakby alarion wszedl do tematu lilith i napisal ze nic dziwnego ze bmf to carpet po obejrzeniu frapsa mercadiego, jak byl jeszcze w euphorii

moje osiagniecia na lilith? wybacz ze nie prosimy was o 7v7 i jedyne pvp jakie macie to na koloseum z wlasnym klanem

#lilithdeadserver
#tazmanboter
#pridenolifeexcuse
#bmftopclan

edit:
odnosnie crossa to patrzac teraz na CP na lilith, znalazloby sie 3-4 party ktore mialyby szanse cos zrobic majac equal gear/lvl, oczywiscie o ile przetrwaja w obecnym skladzie do czasu crossa

Dyma

Cytat: bula w Czerwiec 26, 2013, 04:04:33 PM
przeciez to tak jakby alarion wszedl do tematu lilith i napisal ze nic dziwnego ze bmf to carpet po obejrzeniu frapsa mercadiego, jak byl jeszcze w euphorii

akurat Alarion carpetował ich na Core więc nie musi oglądać żadnych frapsów. W ogóle przyczepiłeś sie do kolesia z dupy. Od dobrych 30 stron można czytać w tym temacie jak to OOC failuje, ilu to ma jednorękich bandytów, do tego szczekajacych głośno. Fraps jest jednym wielkim żalem i Gandam powiązał to z opiniami wygłaszanymi od dawna i napisał coś co idealnei odzwierciedla poziom frapsa i opinię większości/ pewnej części użytkowników o OOC.

A w sumie to niepotrzebnie to piszę, zapomniełem, że jesteś bula i po prostu musisz zawsze do kogoś sie dosrać...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

bula

Cytat: Dyma w Czerwiec 26, 2013, 04:42:44 PM

akurat Alarion carpetował ich na Core więc nie musi oglądać żadnych frapsów.
dobrze, w takim razie

to tak jakby alarion w temacie o lilith napisal ze PH albo Euphoria to perma carpet(to z bmf to byl tylko przyklad fyi), ich tez pewnie alarion carpetowal na core

od dobrych 30 stron mozna czytac o failach OOC i jakim to sa carpetem, racja, ale jest to opinia tylko ludzi z BS, a sa tez frapsy ludzi z OOC w ktorych wygrywaja pvp, wiec wybacz ze jestem na tyle bezstronny zeby nie uwazac zdania jednej strony za 100% prawdziwe

w sumie niepotrzebnie to pisze do typa o ktorym calkiem ciekawych rzeczy sie mozna nasluchac od ludzi ktorzy grali na core

NotTheFakeTazman

Cytat: Deric w Czerwiec 26, 2013, 03:04:05 PM

Ci faktorzy przekopali was w każdy możliwy sposób 2 lata temu, mało wam? A nawet jakbym dotrwał do czasu jak serwer będzie tak słaby że będzie wymagał merga z Core to sorry ale gra z ludźmi których jara farmienie po xx lat swoich postaci mnie nie interesuje. póki co polaczkowo ma 30-40% więcej online w każdej porze dnia więc raczej połączenie nam nie grozi.

fossil

Jemu raczej chodzi o dimensional siege, a nie merge.. Ale co tam nie znam się to się wypowiem:D
Prawda jest taka, że carpet ooc to jest już sprawa przedawniona.. ooc nie istnieje już, teraz mówmy o carpecie RG:D

NotTheFakeTazman

Cytat: fossil w Czerwiec 26, 2013, 05:25:51 PM
Jemu raczej chodzi o dimensional siege, a nie merge.. Ale co tam nie znam się to się wypowiem:D
Prawda jest taka, że carpet ooc to jest już sprawa przedawniona.. ooc nie istnieje już, teraz mówmy o carpecie RG:D

Jeżeli ktoś dopuści do dimensional siege między 2 miesięcznym serwerem a prawie 3 letnim to chyba zyska on miano największego idioty. Brawo po 2 latach doszliście do tego samego wnioskuco ja że ooc na tym serwerze nie istnieje.

Alarion

ooc to inny klan, inni ludzie. ci wielcz faktorzy z rpg to spie** dosc szybko tak samo jak ty ze swoim pt. Tak samo jak HB u nas, czyli my, to nie HB z Franza, bo ci wszyscy faktorzy z ncwest albo quitneli, albo wrocili botowac na ncwest, jak np. Sun40.

Cat Drama Maker

Deric

Cytat: NotTheFakeTazman w Czerwiec 26, 2013, 05:19:48 PM
Cytat: Deric w Czerwiec 26, 2013, 03:04:05 PM

Ci faktorzy przekopali was w każdy możliwy sposób 2 lata temu, mało wam? A nawet jakbym dotrwał do czasu jak serwer będzie tak słaby że będzie wymagał merga z Core to sorry ale gra z ludźmi których jara farmienie po xx lat swoich postaci mnie nie interesuje. póki co polaczkowo ma 30-40% więcej online w każdej porze dnia więc raczej połączenie nam nie grozi.
ci faktorzy to quitowali kiedy ja miałem 85lv i grałem bez cp.

swoją drogą trochę ponad 1,5roku to nie 3 ale taki tam szczegół...

Dyma

Cytat: bula w Czerwiec 26, 2013, 04:53:18 PM
Cytat: Dyma w Czerwiec 26, 2013, 04:42:44 PM

akurat Alarion carpetował ich na Core więc nie musi oglądać żadnych frapsów.
dobrze, w takim razie

to tak jakby alarion w temacie o lilith napisal ze PH albo Euphoria to perma carpet(to z bmf to byl tylko przyklad fyi), ich tez pewnie alarion carpetowal na core
jesli byłaby powszechne opinia, że te klany takie są, fraps by w tym utwierdzał to dlaczego nie mógłby tak napisać. Nie musiałaby to być prawda, ale mógłby tak napisać bo na to by wyglądało.
od dobrych 30 stron mozna czytac o failach OOC i jakim to sa carpetem, racja, ale jest to opinia tylko ludzi z BS, a sa tez frapsy ludzi z OOC w ktorych wygrywaja pvp, wiec wybacz ze jestem na tyle bezstronny zeby nie uwazac zdania jednej strony za 100% prawdziwe
fraps właśnie pokazał jakich prosów ma ooc w klanie....

w sumie niepotrzebnie to pisze do typa o ktorym calkiem ciekawych rzeczy sie mozna nasluchac od ludzi ktorzy grali na core
żałosna prowokacja...

btw nie musisz łapać mnie za słówka bo nie będę więcej odpisywał, nie gadam z trolami.

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

bula

1. witamy dyme w swiecie l2, nikt nie robi frapsow zeby pokazac jak dostaje wpierdol, dziwne ze nikt ci tego jeszcze nie uswiadomil

2. widzialem frapsy "prosow" z BS, czyli to znaczy ze BS to gowno klan, dzieki za potwierdzenie

3. zadna prowokacja, true story

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

Gandam

hipokryzja polega na tym ze gdybym to o HB napiasl, broniliby mnie pewine inni ludzie :) Zlosliwosci za wiele w tym nie mialem, a tekst w strone buli byl odnosnie mojego zalosnego flamu na ktory taka "inteligentna" osoba nie powinien reagowac, ale coz?
Marege serwerow nie bedzie zadnym wyznacznikiem tego kto lepiej ogarnia. A ludzi to moze i mamy wiece, ale ilu na poziomie casualu? o PVP nie jest tak latwo niestety, co lepsze PT sie posypaly, albo quity polecialy, takie VC czy ET maja duzo wiecej zabawy niz pride.

btw
on gra 4h my gramy 5h. OP!

Aeore Healer 97 Lilith