L2Evoke [IL OFF] Lowrate (5x) - Launching soon!

Zaczęty przez L2Evoke, Październik 06, 2013, 05:13:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szeol

Cytat: Fazik w Kwiecień 08, 2014, 05:57:06 PM
Troche ubogo, zniechcil mnie tak niski online ;P
Nie wiem czego sie spodziewałeś po ponad 5 miesięcznym serverze w dzisiejszych czasach. 90% byłaby martwa a to IL na którym high lvlowych spotów jest tyle co kot napłakał :P

Fazik

Przeciez najlepsza gra nie jest na samym poczatku serwera -_- nie rozumiem tych dzisiejszych ludzi...
Jednak sprobujemy :P do zobaczenia w grze, jak ktos ma ochote pograc (ale ktos, kto ma zycie - nie interesuja nas osoby co siedza po 12h+ i beda plakac, ze nie poswiecamy tyle czasu na gry co one ;P)
Cytat: RazielIII w Październik 17, 2010, 09:58:23 PM
to ja tu jestem worst bd@over l2 servers
finally...
Cytat: hades48 w Październik 30, 2010, 09:50:27 PM
jest sobota i normalni ludzie dzisiaj sie bawia (pija) tak jak ja i jak czytam te twoje wytlumaczenia to z kumplami nie mozemy wytrzymac ze smiechu
ROTFL
Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 11:32:26 PM
nawet nie wiem kim jestes randomie a piszesz do mnie jakbysmy sie znali od lat, ogarnij morde
Factor z wratha :DDDDD

Szeol

Cytat: Fazik w Kwiecień 08, 2014, 08:52:48 PM
Przeciez najlepsza gra nie jest na samym poczatku serwera -_- nie rozumiem tych dzisiejszych ludzi...
Jednak sprobujemy :P do zobaczenia w grze, jak ktos ma ochote pograc (ale ktos, kto ma zycie - nie interesuja nas osoby co siedza po 12h+ i beda plakac, ze nie poswiecamy tyle czasu na gry co one ;P)
Żeby nie było ja tam nikogo nie zaganiam. Na temat gry w end game mnie mówić nie trzeba. Tylko pvp/epiki/Oly :)

kHRYSTAL

granie na 5 miesięcznym interlude przy online 800 musi być taaaaaaaaaakie interesujące.. prędzej bym się zabił z nudów

NightCrawler

Wspominacie tu o online 900+, a tydzień wcześniej rozmawiałem z jednym z hero na evoke i mowil 1200+.
Moje pytanie czy ma ktoś wiarygodne info czy to są liczby wyssane z palca.

1200+ (ktos mowił o 1.5k  :o) bez off shopow można przeżyć ale 900+? Z taką frekwencją siege to max  2 pt v 2 pt w porywach 4 v 4.

/lf potwierdzone info

Szeol

Cytat: kHRYSTAL w Kwiecień 08, 2014, 11:49:56 PM
granie na 5 miesięcznym interlude przy online 800 musi być taaaaaaaaaakie interesujące.. prędzej bym się zabił z nudów
Pewnie typ gościa któremu trzeba dać info, że jest 8k przy online 1k, wtedy wydaje sie mu że jest dużo albo pomylił IL z H5 :D
Cytat: NightCrawler w Kwiecień 09, 2014, 09:08:35 AM
Wspominacie tu o online 900+, a tydzień wcześniej rozmawiałem z jednym z hero na evoke i mowil 1200+.
Moje pytanie czy ma ktoś wiarygodne info czy to są liczby wyssane z palca.

1200+ (ktos mowił o 1.5k  :o) bez off shopow można przeżyć ale 900+? Z taką frekwencją siege to max  2 pt v 2 pt w porywach 4 v 4.

/lf potwierdzone info
czyli 300 online więcej to od razu daje Bóg wie jakie masówki? Bo nie rozumiem. Ilości ludzi na mass pvp zależą od bardziej od tego jakie comminuty gra a nie ile.

Fazik

A ktoś może się jeszcze wypowiedzieć odnośnie serwera? jak wrażenia etc
Cytat: RazielIII w Październik 17, 2010, 09:58:23 PM
to ja tu jestem worst bd@over l2 servers
finally...
Cytat: hades48 w Październik 30, 2010, 09:50:27 PM
jest sobota i normalni ludzie dzisiaj sie bawia (pija) tak jak ja i jak czytam te twoje wytlumaczenia to z kumplami nie mozemy wytrzymac ze smiechu
ROTFL
Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 11:32:26 PM
nawet nie wiem kim jestes randomie a piszesz do mnie jakbysmy sie znali od lat, ogarnij morde
Factor z wratha :DDDDD

Spokojnie

Szeol

raissa

Jeden z lepszych serwerow IMO. Brak lagów, dziwnych disconnectow. Calkiem niezly ruch na rynku w Giran. Można zacząć od zera i sprzedajac np. materialy zarobic na swoj byt, przynajmniej na poczatku gry. To, co mnie przekonało to zupelnie inna atmosfera niz na dragonie (Tarantula), gdzie trudno bylo o klan 4fun i bez ciśnień. Na pytanie: "-Kim grasz?" "-Spoilerem." nie bylo juz dalszej rozmowy :D  Tu na Evoke sa co najmniej 2  PL klany 4 fun ktore przyjma kazdego chętnego gracza. Ja gram w NoStress i jest TheBest ;)  /MaleCos - Spoiler

Spokojnie

Nie zauważyłem  :pp

odpowiadam na pytanie : "A ktoś może się jeszcze wypowiedzieć odnośnie serwera? jak wrażenia etc"

serwer jest naprawdę fajny,  na spotach do 70 lvl  widać caly czas nowych ludzi
(choć może to tylko  robią nowe postacie  starzy gracze  :P)
mam  72 lvl (po przerwie gram tam znów jakies 2 tygodnie)

do 65-70 lvl expi się fajnie ale  na spoty 70 i 70 + przylatyją debile  hight lvl zaczepiają  i często pekują
(pytałem o nik  bo  wielu polaków tak robi :PP)

jakieś 3 dni temu SPS 77-78 lvl latał po BS  i PK-owal potem stal na spawnie  i dalej pkowal jak poloczylem  zrobil około 20+ PK że gram bez klanu sam  (z dualami) to pisalem do hero online  ale  jakoś nie było chętnych by przyjść i go skasować po jakichś 20-25 min przyszedł jakiś hight lvl  i tamten zrobił bsoe  do CH :P

jest tam taki śmieszny polski klan Legends jak przychodzą w pt to zaczepiają pojedyncze osoby  a jak są sami to jakoś nie zaczepiają  :P
(lub przylatuje  gość 77+ i zaczepia na spotach 65-70 lvl a jak napisałem  to pknij - bo ja mam 70 lvl a ty 77+ sie nie oflaguje to odpowiedział że nie  bo ma dużo pk a szuka pvp  :PP), dziwne to dla mnie  bo ja zawsze szukałem pvp z wojna  albo na swoich lvlach a nie  za  low lub cale pt  na 1-go :P

p.s.  szukam klanu polskiego nie nastawionego na nie wiadomo co (nie mam za dużo czasu na granie  :( ),
ważna dobra atmosfera i pvp  :)

p.s.s Impli to polak ?

Aggr3ss1ve/Voth

Voth : Old member Just4FuN

Murtag

Cytat: Fazik w Kwiecień 08, 2014, 05:57:06 PM
Troche ubogo, zniechcil mnie tak niski online ;P
Konia z rzędem temu, kto wskaże europejski, lowratowy server C6, który egzystował na przestrzeni kilku ostatnich lat i po tygodniu od startu miał większy online niż L2Evoke po 5 miesiącach.

Według tego co podaje GM, przeciętny online utrzymuje się na poziomie 800-1000, w porywach do 1200, co w zupełności wystarczy żeby czerpać radość z gry na Interlude. Myślę, że każda osoba grająca na L2Evoke może potwierdzić, że jest to stan zbliżony do rzeczywistego. Warto jeszcze dodać, że gracze pochodzą z różnych stref czasowych, także ludzi można spotkać praktycznie o każdej porze dnia i nocy, chociaż oczywiście popołudniami frekwencja jest największa.
Większa część community grająca obecnie na serverze, zaczęła swoją przygodę na długo po starcie, dlatego raczej nie uświadczy się tłumów na endgamowych spotach. Podczas gdy mniejsze klaniki formują sojusze i nadrabiają różnice w sprzęcie i levelu, niedobitki z topowych klanów toczą swoje wojny, zergując server czterdziestoosobowymi armiami.

Czy  warto zaczynać? Jak najbardziej! Na chwilę obecną więcej mamy graczy nowych niż starych, a na każdego quitera przypada świeży zawodnik spragniony L2. Poza tym server jest stabilny, z dobrze rozwiniętą ekonomią, śladową ilością botów i drobną dawką zdrowego flamu na forum, podtrzymującego rywalizację i nadającego całości odrobiny smaczku, niczym wisienka na torcie.

kubiw

Bump :) Server godny polecenia , mimo paru miesięcy na karku wiele klanów oferuje pomoc dla nowych graczy.Zapraszam :)

Avangarda

Jaki mają online teraz ? szukamy z przyjaciółmi jakiegoś low rate serva

Murtag

kubiw

kacyyk

SIEMKA, MAM PHANTOM SUMMONERA 48,  MOGE DOJSC DO JAKIEGOS KLANU. MOGE ZMIENIC POSTAC I DOLACZYC DO JAKIEGOS CP
PM W GRZE ALBO TUTAJ. NICK "GRACE

wlador

Zapraszam na serwer, jest bardzo dużo nowych graczy więc każdy ma szanse jakoś się wyexpić i ubrać.

Jestem obecnie vCL klanu Legends, który jest jedynym polskim klanem który znaczy coś na serwerze, więc zapraszam do nas, oferujemy pomoc w wyekspieniu i ubraniu postaci dla wszystkich aktywnych graczy z TS3. Jeżeli nie używasz TS3 to też jakoś damy radę ale jest ciężej się porozumieć. Obecnie jesteśmy na 6 miejscu w top clan i 9 w top pvp, mamy zamek gludio, 7 level i wszystkie skille klanowe z 7 levelu. Jest sporo nowych osób jak i stara ekipa która ciągnie klan do przodu.

Jakbyście mieli jakieś pytania to walcie do mnie w grze, mój nick to Draconus.

Jeszcze raz zapraszam www.l2evoke.com

Szeol

Z całym szacunkiem ale żeby "coś znaczyć na servie" nie wystarczy zrobić 2 hero na low competitive klasach :)
Na dzień dzisiejszy "coś znaczą" tylko AcheroNN, Tempest i GGG.

kubiw

Co racja to racja :) , ale jest pare dobrze rozwijających sie klanów które juz nie długo mogą coś ugrac:) np Incursion

wlador

Nie oszukujmy się ale Incrusion już praktycznie nie istnieje, a z typowo Polskich klanów my jako jedyni mamy porządne ally, zamek i jesteśmy w stanie zrobić 3 party na siege. Nigdzie nie napisałem że jesteśmy w czołówce serwera, ale staramy się rozwijać i cały czas rekrutujemy nowych graczy.

Szeol

Incursion "dobrze rozwija" się już z 3 miesiące i co z tego jak Krusnik jest skończonym retardem, nigdy nie oddał i nie odda wojny a kto sie wyfarmi ucieka z tego klanu bo ileż można farmić moby. Jedyne z czego ten gość zasłynął jest wielkie zdziwienie że deska pali sie przed walką Oly, wbijanie w plecy na "trzeciego" bez wara, i płakanie że impli ma itemy kupione na ebayu bo on nie potrafi przez 3 miesiące zrobić draco seta :)
Nie będę się spierał nad znaczeniem stwierdzenia "coś znaczyć", dodam tylko, że zamek z polskich klanów ma również NoStress a porządne ally jest Wam potrzebne dokładnie do niczego nim nie zaczniecie pokazywać się na epikach :)

Szeol

double post ><