Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dickert

Nie liczyłbym nawet na zbliżenie się do topki bez pokaźnego $$$, ale mi chodzi, żeby zacząć już z ustaloną ekipą, a nie solo i szukać cp ingame.

Alarion

nie do końca prawda, bo naprawdę dużo osób przeniosło się z lilith do nas i grają od początku, tak jak i wiele osób z NCwest. Napływ świeżej krwi jest duży i naprawdę max 20% wspomaga się jakimś znaczącym $$ backupem. Reszta gra po prostu od 0, ew kilka kk od jakiś kumpli czy pożyczy jakiegoś issa 85 do buffa etc.

Dodatkowo zwróć uwagę na fakt, że może już od tego wtorku, a jak nie to maxymalnie od następnego, wchodzi do nas wielki event związany z 10-tą rocznicą l2 i będzie to naprawdę fajne źródło dorobienia się trochę hajsu i szybszego expa. Na rusku ten event trwać będzie ponad miesiąc więc i u nas tyle potrwa. Naprawdę świetny handicup dla nowych graczy ))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dickert

rzuć linkiem jak dadzą ogłoszenie. ty

Dzondzy

Cytat: Dickert w Maj 18, 2014, 05:04:34 PM
Nie liczyłbym nawet na zbliżenie się do topki bez pokaźnego $$$, ale mi chodzi, żeby zacząć już z ustaloną ekipą, a nie solo i szukać cp ingame.

Czy Ja wiem... Po półtora roku wróciłem na Core i już po 2 dniach biegałem w full epikach, blessed r99 łukiem i r99 setem bez nakładu finansowego : DD

Alarion

Taki cwany xDDD

PS.

ściąga 100 mb patch'a, więc możliwe, że event incoming... Oo

Cat Drama Maker

darkmelody

"We are working on a big patch and event being installed and unfortunately there are technical difficulties but we hope to finish by the time indicated above. Stay tuned! "

Tru

MastJedi

Cytat: Dzondzy w Maj 20, 2014, 10:48:19 AM
(...)Po półtora roku wróciłem na Core i już po 2 dniach biegałem w full epikach, blessed r99 łukiem i r99 setem bez nakładu finansowego : DD

cheater/Scamer...

:P

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Shanique

bula

MastJedi

Najlepsze z tego wszystkiego są Dragon Weapon :)
Są bez grade. Uzywają szotów Non-Grade ze sklepu.
Robisz nowa postać, bierzesz dragon weapon (TYLKO łuk dla kazdego melee i oczywiscie laska dla mystic) i idziesz farmic wszystko na 1 - 2 hity az do S grade :P Potem aniołki na 2-3 hity.

To tak dla tych co to ostatnio narzekają, że ciężko wystartować...

Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

darkmelody

Alarion

zaczac mozna wczesniej, te bronie sa dobre na kazdym lvlu + teraz masz fajny event jeszcze. mysle, ze da sie zarobic nizle na start

Cat Drama Maker

darkmelody

Ja tam zaczynać nie muszę, mam już 92 lvl Yula  :afro: :afro: Trochę słabo lecą te itemy, a dużo ich trzeba na cokolwiek  :P

Cezary93

CytatW trakcie wczytywania strony wystąpił błąd 713
Zwróć się do Wsparcia Technicznego
WTF? Na każdej przeglądarce...

EDIT
NVM poradziłem sobie.
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

darkmelody

Też to mam po updacie. Mi pomaga wyłączenie procesu 4 game i refresh strony

Dickert

Sporo butelek macie na AH :D Słabo...

darkmelody

GG boterzy już mają po 8k+ event itemów, zaniżają ceny na rynku za te itemy które sprzedają gracze grający legit chcący coś na tym zarobić, GG innova

bula

GG NIE MA EVENTU JEST CHUJOWO

GG JEST EVENT TEZ JEST CHUJOWO

GG JESTESMY W POLSCE

darkmelody

GG niech zrobią coś z botami bo się robi NCWest i jest chujowo  :oops:

suranel

Cytat: darkmelody w Maj 22, 2014, 11:19:30 PM
zmien gre

bula

grales na ncwescie czy z opowiesci masz porownanie?

darkmelody

Poema

loled

MastJedi

Cytat: darkmelody w Maj 22, 2014, 10:19:31 PM
GG boterzy już mają po 8k+ event itemów, zaniżają ceny na rynku za te itemy które sprzedają gracze grający legit chcący coś na tym zarobić, GG innova
A może po prostu macie je również w sklepiku, jak było i u nas? Paczki po 5k itemów.

Pozdrawiam