Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mel

nie ma hero, nie ma zamku, czas na quita

masz juz jakis poradnik na Archeage napisany?
Core - 9xMS hero
BlackAngels

JamesDoakes

Alarion

Cytat: Mel w Lipiec 15, 2014, 01:05:17 AM
nie ma hero,

psie, mam hero, takie ścierwo jak bugaimer grający blair póki chciałoby mi się grać nigdy by mi hero nie zabrał, bez względu na to ile ten typ jeszcze tysięcy euro wyda na l2store, więc śnij sobie dalej ))
nie ma zamku, czas na quita

nie potrzebuję zamku, żeby taki trash jak ty jechać na pvp jak mi się chce. twoje cp przjęło PvP chyab tylko raz grubo ponad pół roku temu (rok już chyba będzie) i dobrze wiesz, że nawet gdyby nemesyz miał jaja przyjąć PvP ponownie rezultat byłby ten sam, więc szczekaj dalej ))

lepiej ty pisz poradnik, jak walić insty insty szybciej ))))))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Lore

Wy to już z tym językiem się trochę pogubiliście.

Alarion

brak mi innych na takie tepe przypadki, ktore umieja cos osiagnac tylko klamstwem, jak spora czesc BA zreszta xD

Cat Drama Maker

Judasz

:( L2 bez Alariona to juz nie ta sama gra  :beksa:

darkmelody

Alarion

Teraz wściekłe psy z BA będą musiały znaleźć sobie innego kozła ofiarnego dla swoich teorii spiskowych dziejów ((

Cat Drama Maker

Doti

Cytat: Mel w Lipiec 14, 2014, 09:09:40 PM

zgadza sie:

Ważny jest fakt. To już chyba ostatni emo quit pedzia z offów :)

Bonasky

Ja nie kminię... Wcześniej jak alariony dostawały ciągle po dupie to siedziały cicho... a teraz są jakieś dziwne wyskoki, że przez jakiś czas ich side był mocniejszy.... Ale no inne pt już doszły ze sprzetem na równy poziom i zaczęły się problemy z brakiem skilla. Tak słyszałem :P
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

bula

tez macie problemy, moze zamiast tego ktos mi wyjasni czemu podczas ostatniego siege jak biegaly hordy BA/RG nie mialem zadnych freezow, a jak przyszlo pare pt BS wiekszosc czasu nie moglem sie ruszyc?

nic nie sugeruje, po prostu stwierdzilem fakt i szukam jakiegos logicznego rozwiazania ;s

Alarion

Cytat: Bonasky w Lipiec 16, 2014, 01:03:54 AM
Ja nie kminię... Wcześniej jak alariony dostawały ciągle po dupie to siedziały cicho... a teraz są jakieś dziwne wyskoki, że przez jakiś czas ich side był mocniejszy.... Ale no inne pt już doszły ze sprzetem na równy poziom i zaczęły się problemy z brakiem skilla. Tak słyszałem :P

tzn powiedz mi od kogo niby? Bo ja napisałem topic, żeby ci wasi wielcy szczekacze (głównei z BA) podniosły rękawicę, ale poza głośnym ujadaniem na forum i pisaniem bzdur, nikt się tego nei podjął: https://4gameforum.com/showthread.php?t=29165

Także co ty smęcisz bonasky?

@Bula:

Jak ściągnę vegasa po mojej ostatniej reinstalce windowsa, wrzucę tutaj, jak wygląda mój przeciętny siege / mass pvp, kiedy nadal grało po obydwu side'ach po +250 osób. Generalnei dla mnei to były freezy po 5-10 sekund. I nigdy mi do głowy nie przyszło pisać tych debilizmów, jakie BA głosi od dawna:

they botting
they cheating
GM help them
they using lag scripts!

i ch** wie co jeszcze im do głowy przychodziło. Po części się cieszę, że teraz te oszczerstwa będą za niedługo rzucali chyba pod swoim własnym adresem, bo nei będzie już komu ^^

Cat Drama Maker

Mel

taaa... bo analion emo quitnal to sie juz caly serwer zawali    :o
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

czy ja powiedzialem, ze sie zawali jednoreki? idz lepiej dalej pospamuj debilizmy o botach, programach, BSpazakach itd.

Cat Drama Maker

haran

Cytat: kornes w Lipiec 15, 2014, 02:16:22 AM
też kupi bota XD

Ahahahahhaa. Byłoby śmieszniej, gdyby to napisał Rizzer :D
Ale Ty Grzesiu też jesteś zabawny!

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

NotTheFakeTazman

Grzesiu to przez strone innovy ostatni raz się logował na starcie cora.

TxTT

Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 16, 2014, 01:29:21 PM
Grzesiu to przez strone innovy ostatni raz się logował na starcie cora.

No wez taziu nie sciemniaj, przeciesz mieliscie byc legit, zapomniales ??  :beksa:

EsTeCzteryRkA

a ja myślałem ze Michał nigdy nie odejdzie od L2  :oops:
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Doti

Teraz tylko czekać kiedy jakiś konfident pokroju pedzia zgłosi ruskim próbę sprzedaży sprzętu za $
Mam dziwne wrażenie, że tak będzie :)

Quentim

Cytat: Alarion
psie
Cytat: Alarion
ścierwo

Jestes tak sfrustrowanym ze Ci sie zycie zawalilo czy poprostu osiagnałes juz mentalny poziom dresa/menela/gimbusa?

Tylko daruj sobie te odzywki w stylu "chyba ty" albo teksciki o żmijce. Serio, wiedzialem ze jestes pierdolniety na swój sposób ale nie az do tego stopnia.  :oops:

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Cat Drama Maker

sobek

Chyba każdy ma to gdzieś ale LILITH RIP :P tzn połączą z CORE.

WłuczyKij

Rynek na Core pierdolnie na łeb i szyje jak przyjdą retardy z Lilith i klan który sam farmił wszystkie epic. Ciekawe ile ludzi odejdzie z Core.

darkmelody

Cytat: sobek w Lipiec 28, 2014, 11:09:46 AM
A pisałem gościom co sprzedawali postacie z Lilith za grosze, "poczekajcie aż przeniosą na Core i pójdą za więcej". Teraz pewnie ładna drama w ich głowie xD

PepsiQQ

o ja... już wchodzę :D

Cytat: darkmelody w Lipiec 28, 2014, 01:34:31 PM
Cytat: sobek w Lipiec 28, 2014, 11:09:46 AM
A pisałem gościom co sprzedawali postacie z Lilith za grosze, "poczekajcie aż przeniosą na Core i pójdą za więcej". Teraz pewnie ładna drama w ich głowie xD

kilka maili do supportu i gf;d