Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Judasz

Cytat: WłuczyKij w Lipiec 28, 2014, 01:19:21 PM
Rynek na Core pierdolnie na łeb i szyje jak przyjdą retardy z Lilith i klan który sam farmił wszystkie epic. Ciekawe ile ludzi odejdzie z Core.

Juz byla taka sytuacja jak core laczylo sie z aria i jakos wtedy nikt nie quitowal z tego powodu. Poza tym Core jest i tak juz dead wiec nie ma kto odejsc.

NotTheFakeTazman

Cytat: darkmelody w Lipiec 28, 2014, 01:34:31 PM
Cytat: sobek w Lipiec 28, 2014, 11:09:46 AM
Chyba każdy ma to gdzieś ale LILITH RIP :P tzn połączą z CORE.
A pisałem gościom co sprzedawali postacie z Lilith za grosze, "poczekajcie aż przeniosą na Core i pójdą za więcej". Teraz pewnie ładna drama w ich głowie xD

Jak szedł mass cash out z lilitha to adena kosztowała po 1.8 - 2 i szła jak bułeczki więc ten kto quitowal w odpowiednim momencie wyszedł na plus bo na corze adena po 1.5 jest.

darkmelody

Piszę o POSTACIACH, idź do okulisty  :noob:

Judasz

Ja na lilith ISS-a 97 w immortalu z dualami s 150 sprzedalem za 500zl  8)

NotTheFakeTazman

Ale ogólnie to ten wasz riot chyba zadziałał bo lilith jest martwy tak jak był od x miesięcy więc to raczej ze względu na core ten merge.

Dickert

ale riot był apropos botów nie online :X

NotTheFakeTazman

Lilith full legit, kompetentni gmi całkowicie uniemożliwiali botowanie.

darkmelody

Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 28, 2014, 04:02:26 PM
Doprawdy ciekawe.. ale trudno w to uwierzyć

Redbox

:D

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

PanPolicjant

GMBoruta
  •    8)

Alarion

Cytat: Redbox w Lipiec 28, 2014, 07:09:50 PM

Redzio, Dante Cię szuka, będzie grał w AA z nami i na dniach z ekipą będzie siedział na TS naszym ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: Alarion w Lipiec 28, 2014, 07:41:53 PM

Redzio, Dante Cię szuka, będzie grał w AA z nami i na dniach z ekipą będzie siedział na TS naszym ^^
w pizden roboty mam ale postaram sie z wieczora być

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Obsess

Alarion zakładasz klan w AA? Jeśli od nas zależy przyszłość tego serwera to ja się zgłaszam!

Elen

Cytat: Obsess w Lipiec 28, 2014, 08:25:46 PM

Alarion zakładasz klan w AA? Jeśli od nas zależy przyszłość tego serwera to ja się zgłaszam!
Jest już oficjalny program wspomagający rozgrywkę w AA ? :D
Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

Obsess

Alarion

Cytat: Obsess w Lipiec 28, 2014, 08:25:46 PM

No cze

Cat Drama Maker

AsmWalker

Dzisiaj mnie taka chętka na L2 wzieła po tak długiej przerwie ale niestety czasu nie ma i gdzie i na czym grać. Wchodzę tutaj i patrzę, że Alarion squitował . Widzę dużo się pozmieniało ;) Co jak co ale Core bez Alariona to już nie core ;D   Warto w to nowe coś grać fajne ? Można tam coś zdziałać w 2-3 osoby grając czy nie ma sensu? 

JamesDoakes

Cytat: AsmWalker w Lipiec 29, 2014, 12:39:19 AM
Można tam coś zdziałać w 2-3 osoby grając czy nie ma sensu?
zależy co się kryje za tym "zdziałać", ale mimo wszystko na pewno będziesz miał we te 3 osoby więcej zabawy i rzeczy do robienia niż w l2 :D

PepsiQQ

je*ac l2 stare i malo jare :D boty, boty boty:D ale na spokojnie pewnie najwczesniej w padzierniku ;)

AsmWalker

Mam na myśli jakieś pvp i ogólnie pvp czy znajdziemy przy cassualowym graniu 1h dzinnie

EsTeCzteryRkA

alarion cos pisal ze lokacje od 30 lvl sa wspolne dla obu stron(cos jak horda vs alliance) wiec tam pewnie bedzie duzo pvp
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

darkmelody

Cytat: AsmWalker w Lipiec 29, 2014, 12:39:19 AM
Dzisiaj mnie taka chętka na L2 wzieła po tak długiej przerwie ale niestety czasu nie ma i gdzie i na czym grać. Wchodzę tutaj i patrzę, że Alarion squitował . Widzę dużo się pozmieniało ;) Co jak co ale Core bez Alariona to już nie core ;D   Warto w to nowe coś grać fajne ? Można tam coś zdziałać w 2-3 osoby grając czy nie ma sensu?
Lol. Mniej syfu na HV jest bez alariona i płaczów, tyle różnic z nim czy bez

Alarion

jedyny placz jaki robia ludzie, to wsciekle psy z BA, wiec bawcie sie dobrze, musi teraz logy i paru innych core detektow od teorii spiskowych dziejow znalezc inne tematy do pisania swoich bajek ))))

Tak, loakcje +30 to praktycznie będzie dym w każdej możliwej chwili. Jeszcze pewnei czasem ktos bedzie sie modlil by miec chwilke spokoju i questa moc zrobic bez ganiania sie z  dziesiatkami enemy ^^ 1 closed beta i na Halucyi (czy jak sie ta lokacja nazywa na zachodnim kontynencie) był juz dym 100 vs 100, a byla to tylko lol closed beta...

Cat Drama Maker

PepsiQQ

Alarion

nie trzeba, L2 już prawie jest martwe, ale żeby nie było, że tak tylko gadam, bo przestaliśmy grać, to przeczekam i trochę się pośmieje z tych wszystkich co przejdą jako ostatni ^^

Po cichu mam nadzieję, że wściekłe rozszczekane psy z BA pójdą na ten sam serwer do przeciwnej frakcji i tym razem będzie okazja obić im **, bo w L2 jaj zbytnio nie mieli, o ile nie startowali z pozycji 14 vs 7 przynajmniej )))

Cat Drama Maker