ZDOBY KASE

Zaczęty przez ziomekpl, Kwiecień 28, 2006, 12:29:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bonco_pl

Jest jeden post który robi sobie jaja a ostrzezenia niedostal  :oops:

Beatronix

jeżeli ci chodzi o post ema to zobacz co ma drobnym druczkiem napisane---> powód dlaczego nie dostał ostrzeżenia ----> nie wprowadził goscia w błąd, chyba ktoś o iq mniejszym od 1 by zajażył o co tam chodziło :)

bonco_pl

Dymek69

Ziomek sie chyba dorobił na tych sklepikarzach :P Potrenowal na osiedlu i teraz maja duzo kasy :D
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

kebosmen

lol...ale wy tu macie problemy ludzie!...jak ktos poterzebuje kase i chce sie troche zabawic to radze PK o nizszym lvlu bic jest duz szansa ze im itemki wyleca...wystarczy sprzedac i juz kaska jest...pkow jest zawsze duzo na serwach...wiec wystarczy troche poszukac zobaczyc czy sie jakis naiwniak przyplatal i ubic...ale ta taktyka sprawdza sie jedynie na wyzszym lvlu...byloby dosyc glupio gdyby jakis koles na 7 lvlu chcial pkow bic...heh

POZDRO!!! :D

Shaman

ehhh a ja zawsze bede twierdził że najlepszą maszyną do zarabiania pieniędzy jest party BH, WL i bishop. Jak grałem spoilerem to tylko raz udało mi się w takim polatać. W 2 godziny zarobiłem tyle co przez tydzień grania :P

Ktoś juz na forum o tym wspominał ale nie pamietam kto i gdzie :D

Dymek69

Cytat: kebosmenlol...ale wy tu macie problemy ludzie!...jak ktos poterzebuje kase i chce sie troche zabawic to radze PK o nizszym lvlu bic jest duz szansa ze im itemki wyleca...wystarczy sprzedac i juz kaska jest...pkow jest zawsze duzo na serwach...wiec wystarczy troche poszukac zobaczyc czy sie jakis naiwniak przyplatal i ubic...ale ta taktyka sprawdza sie jedynie na wyzszym lvlu...byloby dosyc glupio gdyby jakis koles na 7 lvlu chcial pkow bic...heh

POZDRO!!! :D

LOL, tylko zrozum, że na serverach low rate nie ma tylu PKerów, i nie ma takiego czegos, że gdzie nie wyjdziesz tam PK siedzi, więc to jest cienki pomysl. IMO najlepszy sposób na kase na officjalu to fishing i seedowanie, póki co :)
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Molo

Może napiszę tak... Jest wiele sposobów na zarabianie kasy w Lineage 2. Po pierwsze zabijanie mobów... po drugie wykonywanie questów,... a po ostatnie to handel. Porozglądaj się po bazarach, na pewno ktoś sprzedaje/skupuje jakieś materiały. Spróbuj też zająć się takim handlem. Na przykład w miastach początkowych ustaw sobie sklep z materiałami po jakiejś stosunkowo śmiesznej cenie tak aby skupić większą (bo z mniejszą się raczej nie opłaca) sumę matsów a później postaraj się sprzedać je (dużo)drożej. Kolejną sprawą może być stworzenie na przykład BountyHuntera który będze spoilował to co jest bardziej opłacalne (dajmy na to materiały takie jak Coal, Cokes, Mithrill Ore, Crafted Lether) i dzięki temu może stosunkowo szybko odpłacić ci się za włożony czas w jego rozwijanie. Możesz też stwożyć Warsmitha którym będziesz zarabiał na tworzeniu itemków, SSów, matsów wyższej klasy.

Lineage 2 w głównej mierze opiera się na handlu, a nie expieniu. Jeżeli będziesz dobrze handlował tudzież będziesz miał parę bardziej fartownych dropów to świat stanie się naprawdę przyjemniejszy i będzie ci się o niebo lepiej grało....

kebosmen

Tak sie sklada ze to doswiadzczenia z low rata :P po co mi kasa z pk na hight skoro z mobow duzo leci :P ... na low ratach tez zawsze znajdzie sie jakis PK np kolo ruin pod gludio :D ...zawsze znajdzie sie taki ktoremu mozna sie odwdzieczyc w imieniu innych...a jesli wypadna mu itemy...to i zarobic idzie :twisted: ...to oczywiscie nie jest najleprzy sposob na zbieranie kasy...bijcie mobki...to tylko dorywczo:D...

ZarĚźneCieSuczko

ZarĚźnij Suczki !!! BoskiNusz i Dziki Wonsz wrucili !

macekplacek

bUAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAAAAAAAAHAHAH.nIE POWIEDZIELI CI ZE TEGO PRZY BRAMIE TRZEBA ROZWALAC Z PIĘŚCI.a TY SIĘ MĘCZYSZ.bUAHAHAHAHA.jA GO ROZWALILEM Z PIESCI I WYDROPIL MI 1,342 KK
nick kijCiWdupePL
rasa Dark Elf
klasa Pallus knight a moze kiedys cos innego
serwer Hobby =D
klan AgresywneMoby

Scroller

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

WarHammer

---------- 10:53 21.06.2006 ----------

ziomek boshe daj se spokuj niezadawaj pytan typu gdzie najwiecej kasy moge wdropic bo tak nie ma DA jest od tankowania czyli w party zbierasz na siebie kupe mobow w party leje je a ty pilnujesz zeby ciebie bily Spoiler 2 klasa po scavangerze (poczatkowa klasa to wojownik krasnolud) jest od zarabiania kasy on ma skile spoil dzieki ktoremu mozesz wyciagnoc z moba zeczy ktore nikt inny nie moze i on wlasnie jest od zzarabiania. Niesluchaj ich robia sobie z ciebie jaja jezli chcesz byc wyzucony z serwa i niewrucic an niego to rub tak dalej  jedyna rada to expi DA zawsze kasy wydropisz

---------- 10:56 ----------

a tak przy okazji Ziomek nie pisz glupisz topikow tylko szukaj bo takich jest wiele jak bys iewiedizal jescze to w gornej czesci forum jest opcja szukaj kliknij wpisz co cghesz i szukaj to naprawde nie boli

---------- 11:00 ----------

tak to kazdy potrafi zadac glupie pytanie a robić nima komu :D Ziomek wez sie doroboty czytaj rozmawiaj czatuj MYSL!!! i nierub z siebie durnia
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

morrdor

LOL LOL i jeszcze raz  LOL ziomekpl ja cie prosze nie pisz juz nic wiecej:] bo juz mnie zuchwa ze smiechu boli:]
Server :Paradise /Aurora
Nick :Tive //Morrdor // Morive /
Class : ST/Necro // SH // PW /
LvL : 70+/60+ //70+ //60+ /
Clan :Revange/--/--/

Świstak

Arthas

Archeolog do odkopywania starych tematów się znalazł...