Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

kolejny random z jego super historyjkami xDDD   

dawaj więcej ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bartcze23

nom kolejny random z Lancera , GImbalordzie

Alarion

mówisz o sobie, całkowicie się zgadzam. Spoko, niedługo LO

Cat Drama Maker

bartcze23

nom nara, gnij w tym grzybie , GIMbalordzie

Redbox

Cytat: bartcze23 w Styczeń 15, 2015, 11:27:28 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 15, 2015, 09:10:05 PM
cześć randomie, co tam jeszcze pozmyślasz? )))

BAlarion widze ze twoje super ego wciaz tkwi... super cp z Lancera ... nie kazdy wie ze tylko wypromowales swoja dupe i swojego z dupska cp z akademika tylko dzieki boterowaniu i rangerowi, a teraz dalej chwalisz sie i doradzasz jak jakis super znawca. Bociles juz zaraz po wejsciu tauti, na antharas lair , zaraz potem cale cp z defro cp bocilo mosa, gdzie ten caly syf z cora jak teraz niewiedzial ze moga kupic bota za 10$ , wiec to tylko jedynie zasluga twoich znajomych kolegow ze starego ruskiego ze dostawales info. Cale te twoje doradzanie gowno warte.
hahaha :D bociło mi sie swietnie :)

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Doti

Problem Analiona polega na tym, że nawet bota nie potrafi skonfigurować. Z tego właśnie powodu był banowany. Jak na początku Core się udało bo nikt nie sprawdzał to działało. Potem zaczął się wpierdol na oly, pobanowane CP i Analion walnął emo quita z ostatniego oficjalnego serwera. Tak to już jest z zakompleksionymi grubymi onanistami.

Alarion

wow, za każdym razem mnie jednak zaskakujesz swoim nowym stosem bzdur xDDD

dla twojej wiadomości randomie, nikt nigdy nie używał softu i nikt bana nie dostał w L2 w czasach inovy, więc próbuj dalej leszczu )))))

Cat Drama Maker

JamesDoakes

Cytat: Doti w Styczeń 17, 2015, 12:19:05 AM
Tak to już jest z zakompleksionymi grubymi onanistami.
dlatego dalej sam łowi rybki w aa i powtarza pod nosem "super gra, super AA".

Alarion

Cytat: kornes w Styczeń 17, 2015, 07:00:32 AM
Cytat: Doti w Styczeń 17, 2015, 12:19:05 AM
Tak to już jest z zakompleksionymi grubymi onanistami.
dlatego dalej sam łowi rybki w aa i powtarza pod nosem "super gra, super AA".

nie nudzi się tak kłamać ciągle frajerze? xDDD

Cat Drama Maker

JamesDoakes

Arimas

Przynajmniej byście się postarali z tym flejmem

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Kto teraz Blazing Swampem zarządza po takim długim czasie? :)
Gra jeszcze ten dupek tank co cwaniakował na hero, botował na US, tu kupował adene i biegał w takim appearance munduru wojskowego? iReflect to chyba był?
Podklejcie screena hero listy :)
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

darkmelody

Cytat: Horken w Styczeń 25, 2015, 03:00:17 PM
Kto teraz Blazing Swampem zarządza po takim długim czasie? :)
Gra jeszcze ten dupek tank co cwaniakował na hero, botował na US, tu kupował adene i biegał w takim appearance munduru wojskowego? iReflect to chyba był?
Podklejcie screena hero listy :)
iReflect gra.

Horken

Hehe. Ukrócił go ktoś w końcu czy dalej pajacuje?
R.I.P. Ciapu

Horken

R.I.P. Ciapu

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

blacktyger

Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Rizzer

Cytat: bartcze23 w Styczeń 15, 2015, 11:27:28 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 15, 2015, 09:10:05 PM
cześć randomie, co tam jeszcze pozmyślasz? )))

BAlarion widze ze twoje super ego wciaz tkwi... super cp z Lancera ... nie kazdy wie ze tylko wypromowales swoja dupe i swojego z dupska cp z akademika tylko dzieki boterowaniu i rangerowi, a teraz dalej chwalisz sie i doradzasz jak jakis super znawca. Bociles juz zaraz po wejsciu tauti, na antharas lair , zaraz potem cale cp z defro cp bocilo mosa, gdzie ten caly syf z cora jak teraz niewiedzial ze moga kupic bota za 10$ , wiec to tylko jedynie zasluga twoich znajomych kolegow ze starego ruskiego ze dostawales info. Cale te twoje doradzanie gowno warte.

Od LoA się proszę odjebać!!!

mearvius

Horken

R.I.P. Ciapu

driki

Lancer tez był ruski a był najlepszym serverem na jakim grałem za czasów GF+H5...

JamesDoakes

masz farta, że tam nie grałem arote bo miałbyś traumę jak po lilithu :D

driki

Juz ci mówiłem przegrywie życiowy żebyś w moją strone nic nie pisał:D nieudacznicy jak ty widocznie juz tak mają ze sie przyklejają do innych, widzę ze traume widocznie masz ty, boli dupka ze zostaliście okopani więc teraz ślinisz się próbując odwrócić sytuacje:D

Jak masz aż tak niską samoocene to polecam "Dlaczego ja" czy inne jakże fajne programy, pozwalają takim niedojdą się chociaż minimalnie dowartościować żeby na tle społeczeństwa nie wyglądać jak odpadek:D

JamesDoakes

nie czytałem całego wall of textu, ale mogę się z góry domyślić, że dalej masz mi za złe, że wytarłem sobie tobą buty na oly przez co sprzedałeś swojego gówno wyna i quitnąłeś :D
gf lamusie.