[L2off] Red VS Blue - IL x? - 02.08.2015

Zaczęty przez Skubany13, Styczeń 06, 2015, 12:58:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Emsi

Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

volian

mam taki problem z zalogowaniem sie. proszę o pomoc.

Skubany13

Porke

x

dzenas

nawrot

fajny serwerek by był jeśli chodzi o samo pvp, ale mam ja i moi znajomi z rla wszyscy lagi na tym serwie.... Zacinki jakieś z dupy i jak się logujemy to ping niby powyżej 4k jest....

Dhol

Podpisuje się pod kolega wyżej. Mam delay 0.5-1 sekundowy a na pvp servie to niestety uniemożliwia grę... może jak trochę ludzi odpadnie będzie grywalnie.

Sitim

tez wbilem zobaczyc i uwazam ze jest to odczuwalne ;/

Tatsuya

Małe lagi są odczuwalne (chociaż mi pokazuje 50pinga podczas logowania). Może jest to spowodowane takim onlinem, na stronie u nich pokazuje w porywach do 3k (na pewno zboostowany) co i tak jest niesamowite jak na taki typ serwera. Ogólnie koncepcja serwera baaardzo mi się podoba, ktoś kto tu więcej grał zna najlepsze sposoby na adenę? jakieś eventy? forty? czy samo pvp

Kermi

Zależy od sytuacji. Najwięcej i tak się zdobywa na atakach, bo masz adene za PVP i za przejęcie obiektu. A eventy dla urozmaicenia gry.

Skubany13

U mnie ten delay zależy od ludzi z rana niemam nic po południu czasami zwiesi, a w nocy tak samo nic.
No wiadomo forty i pvp. Musisz trochę pokombinować żeby znaleźć inne sposoby na adene a można sie dorobić na boku tylko trzeba mieć party ogarnięte.

narcyzlord121

Skubany13

armor i weapon w weapon shopie a bizu w grocery store
wbijac mamy juz 25 osob w klanie   :afro:

robertcik2

Enori

Jest tu opcja spoila ?
Ijak to wyglada z tymi RBkami ?

Skubany13

można spoilować, rbki też są respią się codziennie

narcyzlord121

nie dziala sspoil czy jakies mobki specjalne sa

Paszka

Najlepiej farmić na pvp. BTW otworzono drugi host na srv, powinno być już bez lagów, aż miło się gra :)

Skubany13

Nexusetti

Serwer ciekawy, pomysł dobry fajnie nawet się gra ale boli tylko jedna rzecz. Kompletny brak balansu same łuki i spsy :P

Sevard

Gra ktoś na tym serwerze po ciemnej stronie ?

rcu2xp

volian

Cytat: Nexusetti w Kwiecień 25, 2015, 10:02:24 PM
Serwer ciekawy, pomysł dobry fajnie nawet się gra ale boli tylko jedna rzecz. Kompletny brak balansu same łuki i spsy :P

nie zgodze sie :) biega masa innych nuków, nie tylko sps. procz tego mozna smialo grac takimi klasami jak deska czy tyr/glad, tez jest ich masa. kazda klasa mozna zagrac bo balans jest dobry. to serwer mas pvp wiec ludzie wybieraja jak najbardziej ofensywne klasy.
a co do dagerow jest ich malo na serwerze ale jest to postać grywalna :) robi kosmczny dmg tak jak robic powinna. bluf nawet dosc czesto wchodzi :) SKile typu switch, trisk, dzialaja idealnie.

jh0ri

Moim zdaniem tutaj Dagery nie istnieją tylko i wyłącznie dlatego ze na mas nawet nie podejdą...
A na servie jak by nie patrzeć 45% nuki 40 % Luki 10% Glady reszta to pozostałe postacie.
Тихий!!! Тихий!!!

Dhol