[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LopezŚliwka

Siła!!!

PepsiQQ

Cytat: Asgota w Lipiec 07, 2015, 01:28:50 PM
Spodziewałem się hejtu.

Cytat: kornes w Lipiec 07, 2015, 01:59:35 AM
Cytat: Asgota w Lipiec 07, 2015, 01:37:43 AM
Swoją drogą, skoro ByMyFy jest takie Pr0 chodzi tylko na takie serwery, zamiast uderzyć i pokazać swoją "siłę" na serwerach typu RPG? Dex? Lineage.ru? nawet gówniana Averia? Tam przynajmniej wygrywając takie pvp z ruskimi (szansa 10%) mieliby się czym poszczycić...
smutne, że musisz grać w gry, żeby pokazać "siłę" :D

Bardzo mi smutno i bardzo przykro że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, naprawdę współczuje Ci :(

Cytat: Inth w Lipiec 07, 2015, 01:51:09 AM
oj pieprzysz głodne kawałki to że wakacje sie zaczęły i online spadło z 1100 na 900-1000 to juz dla Ciebie lipny serwer

ciekawe czy tez wymieniasz TV za każdym razem jak lecą reklamy....

gram i jest stabilnie, wiadomo wakacje wakacjami czekam aż ludzie powracają z wyjazdów i będzie dopiero zabawa

co chwila widać nowe klany które schodzą sie na serwer, wieści sie rozchodzą powoli i zakładam że już niebawem będzie z 1500

Miasta mówią same za siebie, tylko w Giran coś żyje, ok 100 sklepów (max) i 15 osób które je przegląda... Po spotach nie chce mi się latać.

ze CI sie chcialo, na vos 5-7 osob, hs, loa, itd. podbnie tutaj jest mnozony online x2 minimum.

Chyba ze ktos wierzy ze te 450 w nocy t real online, jak w giran odliczysz sklepy to zostaje 350, a to sporo ludzi jak na tak puste spoty.

Asgota

Cytat: GrynioO w Lipiec 07, 2015, 03:08:33 PM
Skończcie z tym zakłamaniem przecież każdy wie i widzi to, że na serverze jest malutko online i, że to raczej fail :)Osobiście żałuję bo czekałem na ten server około 2 miesięcy, a tu dupa. Nie wypalił po prostu i tyle.

Dokładnie, też liczyłem na ten serwer, było poskładane CP itd, ale ludzie zwątpili widząc online i wcale się im nie dziwie...
Pozostało tylko czekać na inny serwer męcząc wieczorami Ligę Legend :D

Pozdro i powodzenia na tym serwerze.

LopezŚliwka

uff nara, będzie spokojniej

jest taka przepaść miedzy naszą mentalnością ( z wyjątkami) a zagranicznymi
na szczęście oni potrafią powiedzieć dobre słowo od czasu do czasu.
To takie Polskie ze wszystkiego zrobić ścianę płaczu mieć żal do wszystkiego
o jezu jakie mialem nadzieje uo jezu jak sie zawiodłem, uo jezu jaki mały online i na pewno kręcony
puste spoty hmm i co by tu jeszcze wymyślić żeby dowalić na do widzenia ple ple ple

ciekawe jest ze taki gracz nie pójdzie po prostu w pizdu zając sie czym innym tyko musi wszystko obsmarować gównem na do widzenia.... takie zamaszyste "byłem tu było do dupy" podpisano Zbigniew.

nic dziwnego ze w Polsce nie wystartował Kickstarter bo wszystkie projektu to by zaczynały na minusie bo ludzie zamiast wspierać jechali by na całego.

palancino jeden z drugim to nie jest serwer dla takich jak wy, owszem nie jest to serwer tip top malina zdarzają sie babole ale
najmocniejsza strona L2 Country jest dotychczasowe dojrzałe Community które po prostu ten projekt lubi i bardzo go wspiera.

Szerokości i niech droga lekką wam będzie, niech no sięgnę po browar żeby to opić  hahaha

https://www.youtube.com/watch?v=I6Kzh6iGhfQ
Siła!!!

TT0

Cytat: LopezŚliwka w Lipiec 07, 2015, 06:28:42 PM

ciekawe jest ze taki gracz nie pójdzie po prostu w pizdu zając sie czym innym tyko musi wszystko obsmarować gównem na do widzenia.... takie zamaszyste "byłem tu było do dupy" podpisano Zbigniew.

to jest dobre :)

Szczena666

Jezu w końcu ktoś napisał coś fajnego. Nie chcesz - nie graj na L2-Country, idź pobiegaj, wypij piwo, pograj w wiedźmina...
pozdrawiam

ceress

Cóż mogę powiedzieć? Gramy trochę inaczej niż BMF. Bardziej casualowo i luźno. Dlatego ludzie nie mają takich lvli i eq jak BMF, więc nic dziwnego że nie mamy z nimi szans. Ciężko nam się zgrać godzinowo, żeby grać stricte w cp. Najważniejsze jest to, że gra nam się przyjemnie i sporo ludzi jest z nami jeszcze od Arii L2Ex, gdzie graliśmy jeszcze pod innym crestem. I zgadzam się w 100%, że bez zgranych cp, ciężko jest coś ugrać.
Nie ma co uskuteczniać hejtu, złożyli nas, trudno. Żyje się dalej, gra się dalej.
Pozdro i see ya in game ;)

Sitim

Cytat: Dhol w Lipiec 07, 2015, 03:41:25 PM
A ja jestem w JK i co prawda nie było mnie na tym slawetnym pvp, ale nie dziwie się BMF ze wjechali w nas ;). Raz ze RB to RB i o to się walczy, a dwa ze tutaj gra tak mało osób ze trzeba bić się z każdym albo z nikim. Ogólnie gra się przyjemnie, bez spiny, każdy gra sobie u nas kim chce i w jakich godzinach chce, najważniejsze że z gry czerpiemy przyjemność. A jeśli BMF tez czerpie z tej gry przyjemność tylko grają trochę inaczej niż my to nie widzę powodów do narzekań czy obrzucania się mięsem.

Dzisiaj widziałem nawet parę osób z Angelicow i Pingwinów, jest nadzieja na większy online bo rynku w giran praktycznie nie ma.

+1. także mi sie podoba granie w JustKill, typowy casual, czysta rozrywka z gry :). A co do serwera? no nie powala to jest jasne. Ale na chwile obecna innego nowego low rate z eu community nie widac wiec nie ma co narzekac :)

DzuDzak

Cytat: ceress w Lipiec 08, 2015, 01:02:47 PM
Cóż mogę powiedzieć? Gramy trochę inaczej niż BMF. Bardziej casualowo i luźno. Dlatego ludzie nie mają takich lvli i eq jak BMF, więc nic dziwnego że nie mamy z nimi szans. Ciężko nam się zgrać godzinowo, żeby grać stricte w cp. Najważniejsze jest to, że gra nam się przyjemnie i sporo ludzi jest z nami jeszcze od Arii L2Ex, gdzie graliśmy jeszcze pod innym crestem. I zgadzam się w 100%, że bez zgranych cp, ciężko jest coś ugrać.
Nie ma co uskuteczniać hejtu, złożyli nas, trudno. Żyje się dalej, gra się dalej.

Co się Ceress tłumaczysz :D każdy gra tyle ile może i jak może, gdybym ja miał się spinać jak kiedyś, farmić jak kiedyś to pewnie by 80+ było leciutko a mam ledwo 70 xd, ale gra sie for fun chcesz grać? Grasz .Nie chcesz ? Nie grasz. Wracasz po pracy zmęczony, otwierasz piwo, włączasz jakiegoś tasiemca siadasz pograsz chwile i masz głęboko w poważaniu na grę gdzie inni maja na 9 postaci np 15 czy 20 "typa" (sorry, ale spodobało mi się to "gdzie ten typ ma UD-wciśnij 2jke albo 3jke "typie""  czy jakoś tak, fakt faktem jedyny zabawny moment w całym filmiku) to, że z Was zrobiono "dywan" w między innymi z PRem w trakcie. Szkoda ,że  klany mające np zgrane 4 CP nie pokazują tego grając vs takim klanom jak OOC, AFL, czy nawet pamiętliwe ETC z rpg nie wiem czy ,któryś z kolegów z BMF pamięta co się stało np w giran siege :D(patrząc po aktualnym składzie klanu to może z kilka osób pamięta) idąc tym tropem zastanaiwam sie czy nawet na privach typu tales, Averia klan by coś zdziałał w porównaniu do chociaż iflictów, pride'ów, brotherhoodów, pure, czy chociaż takie mid community jak xLipna czy pinkpower :D

Nuncjusz

Cytat: DzuDzak w Lipiec 08, 2015, 06:54:26 PM
Cytat: ceress w Lipiec 08, 2015, 01:02:47 PM

Co się Ceress tłumaczysz :D każdy gra tyle ile może i jak może, gdybym ja miał się spinać jak kiedyś, farmić jak kiedyś to pewnie by 80+ było leciutko a mam ledwo 70 xd, ale gra sie for fun chcesz grać? Grasz .Nie chcesz ? Nie grasz. Wracasz po pracy zmęczony, otwierasz piwo, włączasz jakiegoś tasiemca siadasz pograsz chwile i masz głęboko w poważaniu na grę gdzie inni maja na 9 postaci np 15 czy 20 "typa" (sorry, ale spodobało mi się to "gdzie ten typ ma UD-wciśnij 2jke albo 3jke "typie""  czy jakoś tak, fakt faktem jedyny zabawny moment w całym filmiku) to, że z Was zrobiono "dywan" w między innymi z PRem w trakcie. Szkoda ,że  klany mające np zgrane 4 CP nie pokazują tego grając vs takim klanom jak OOC, AFL, czy nawet pamiętliwe ETC z rpg nie wiem czy ,któryś z kolegów z BMF pamięta co się stało np w giran siege :D(patrząc po aktualnym składzie klanu to może z kilka osób pamięta) idąc tym tropem zastanaiwam sie czy nawet na privach typu tales, Averia klan by coś zdziałał w porównaniu do chociaż iflictów, pride'ów, brotherhoodów, pure, czy chociaż takie mid community jak xLipna czy pinkpower :D

rpg

https://www.youtube.com/watch?v=9Jq2FLBpBMM

https://www.youtube.com/watch?v=iQ6OcmHuH0I

tyle z rpg pamiętam a nie grałem wtedy w bmf lecz po przeciwnej stronie dawali rade chęci do pvp nigdy im nie można odmawiać  ;)  w tym momencie zebrac na poważniejszy serwer  9 - 10 pt  do tego takie które będą trzymać fason  nie jest łatwo  i chyba każdy sobie z tego sprawę zdaje  maksymalnie zbierzesz 5 - 6  do tego nie każde zagra nukami  teraz postaw się klanowi co ma 150 -250 osób z 90 % zawartością nukerów  szanse zerowe siege nie wygrasz epika nie wygrasz  .

DzuDzak

ja nie pisałem akurat o x15 :D tylko o tym wcześniejszym chyba x30 czy 50 nie pamiętam nawet tak dawno było temu co ETC po nas przeszło dosłownie i wzięło sobie zamek :D wyglądało to wtedy co ETC zrobiło z BMF praktycznie tak jak tutaj BMF zrobiło z JK. Co do chęci to nie można im tego zarzucić, że brak a co do dobrego klanu na taki serwer jak ostatnio grałem w OOC na dexie x5 wcale nie byli klanem tak rozbudowanym jak mówisz mieli swoje CP co grali swoje ;) a na siege/pvp/epiki nie tylko magowie na ostatnim talesie w cp wojów doszliśmy do randomów i randomy praktycznie dzięki naszemu CP wygrało pvp, ale byli takimi randomami, że nie mieli dpsu, aby ubić antka XD  szkoda teraz nie ma dobrych lov ratow do startu myślę classika niema gdzie grac i tak to trzeba tutaj koczować :D

TT0

best serwer eu

http://i.imgur.com/S30qqFh.jpg

ps. tak, ta pantera dziala

Asgota

raissa

Wczoraj zalogowałam się na Country. Gra się całkiem fajnie. Zostaję przynajmniej do classica :) Jest jakis klan bez dzieci dla casuali i farmerów? :P sorry, zmieniłam zdanie ;D

menda7

SLH z pantera buhahahahaahha, zaraz się zacznie tak jak na l2 citadel

PepsiQQ

Cytat: menda7 w Lipiec 10, 2015, 10:17:36 AM
SLH z pantera buhahahahaahha, zaraz się zacznie tak jak na l2 citadel

zaraz Ci napisza ze admini aktywni i zaraz naprawia  hahaha

Szczena666

Na forum napisał admin ze maja włączyć shift click na spoil, drop chance ( w koncu).

Evil89

PepsiQQ

Co preferujesz, Tyrant jest lepszy na pvp i oly, pamietaj tylko zeby zrobic od razu min. boxa WC + Wilka i jezeli komputer CI udzwignie to i bdka(limit kont 3).

Bedzie Ci wolno lecialo do 58, ale po 58 bez epicka farma w kata az do 3rd + bedziesz mial maszynke do expienia, a wez pod uwage ze od 61 nie ma buffa.

Evil89

Komp spokojnie da rade tylko po jakiego wilka ? . Ogolnie z tego co widze na tej kronice nuke najlepiej nie wypadaja

Szczena666