[L2OFF] L2Gamecoast - GOD Helios x7 - start 26.08.2016

Zaczęty przez JamesDoakes, Lipiec 25, 2016, 10:52:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Metro

Cytat: bula w Sierpień 22, 2016, 06:46:11 PM
Cytat: DzuDzak w Sierpień 22, 2016, 06:07:24 PM
no to na chwile obecna brakuje drugiego heala i tanka. Ewentualnie Next vynn/feo z dualem heal. Tank main or dual tank.
jak juz chcecie wynna to robcie full pve 3x wynn party  :afro:

odbiorę to jako ironię ;) Nie od dziś wiadomo że party złożone z samych wynnów ssie :)

DzuDzak

dokładnie bardziej chodzi oto aby over debuff był + jakis dps fakt nie wykluczaliśmy 2 vynnow, ale tyr/evi do tego musi byc i tak ;) ja aktualnie tez nie wiem kim grać na main :D update heal znaleziony. Nie mam pewnego Issa i moze, DD.

Metro

Cytat: DzuDzak w Sierpień 22, 2016, 07:57:29 PM
dokładnie bardziej chodzi oto aby over debuff był + jakis dps fakt nie wykluczaliśmy 2 vynnow, ale tyr/evi do tego musi byc i tak ;) ja aktualnie tez nie wiem kim grać na main :D update heal znaleziony. Nie mam pewnego Issa i moze, DD.

PVE:
-heal
-iss
-titan/evi
-wynn
-othel CW
-yul (co prawda na RB nie jest tak dobry jak titan/evi ale mimo wszystko lepszy niż feoh)
-ew. drugi wynn

PVP:
-heal
-heal
-tank
-duelista
-yul/othel
-feoh
-iss

Takie moje typy na formowanie CP w zależności od przeznaczenia.

DzuDzak

robisz np.

1. Heal---> Suba vynn
2. Heal --> Suba vynn
3. CW/Yull ---> suba tytek/vynn/SoS
4. Glad --->suba  Iss/tank/Tytek/SOS
5. Tank(da) --> suba  Iss/tyrr
6.  Iss  ---> suba Tank/tyrr/
7. Feo/yul ---> Suba Vynn
i czyms takim masz pve jak i pvp pt z bardzo nie kombinowaniem w sprzęcie.

bula

Cytat: Metro w Sierpień 22, 2016, 08:03:30 PM
PVP:
-heal
-heal
-tank
-duelista
-yul/othel
-feoh
-iss
wynn w pvp bylby rownie dobry co tyr

a co do
Cytat: Metro w Sierpień 22, 2016, 07:04:40 PM
Cytat: bula w Sierpień 22, 2016, 06:46:11 PM
Cytat: DzuDzak w Sierpień 22, 2016, 06:07:24 PM
no to na chwile obecna brakuje drugiego heala i tanka. Ewentualnie Next vynn/feo z dualem heal. Tank main or dual tank.
jak juz chcecie wynna to robcie full pve 3x wynn party  :afro:

odbiorę to jako ironię ;) Nie od dziś wiadomo że party złożone z samych wynnów ssie :)
na core na poczatku ludzie chyba tego nie wiedzieli

majks

jestem ciekaw ile graczy zyska ten serwer i ile osob zrezygnuje z offa aby tu pograc. póki co maja slaba reklame i za malo informacji w necie na temat tego serwera.

bula

Cytat: majks w Sierpień 23, 2016, 09:33:34 AM
jestem ciekaw ile graczy zyska ten serwer i ile osob zrezygnuje z offa aby tu pograc. póki co maja slaba reklame i za malo informacji w necie na temat tego serwera.
zapewne sprawdzales rosyjskojezyczna czesc internetu, wiec wierze ze wiesz co piszesz

majks

jedno jest pewne do gry potrzeba cp grup klanu bo jakos bez ruskiego chodzenie z randomami np kartie bedzie nie mozliwe.

bula

Cytat: majks w Sierpień 23, 2016, 09:58:58 AM
jedno jest pewne do gry potrzeba cp grup klanu bo jakos bez ruskiego chodzenie z randomami np kartie bedzie nie mozliwe.
moze wiec czas zaczac sie uczyc?

Nide

Cytat: Metro w Sierpień 22, 2016, 08:03:30 PM
Cytat: DzuDzak w Sierpień 22, 2016, 07:57:29 PM

PVE:
-heal
-iss
-titan/evi
-wynn
-othel CW
-yul (co prawda na RB nie jest tak dobry jak titan/evi ale mimo wszystko lepszy niż feoh)
-ew. drugi wynn

PVP:
-heal
-heal
-tank
-duelista
-yul/othel
-feoh
-iss

Takie moje typy na formowanie CP w zależności od przeznaczenia.

Na pvp wymiana tanka na trzeciego heala, tyrr na feoha/othella/yull/wynn. 3x heal w pt > 2x + tank.

majks

nie dzieki ruskiego nie potrzebuje juz wystarczy mi ze mieszkam w niemczech i na codzien uzywam 2 jezykow obcych oraz ojczystego.

qalisto

Witam wszystkich.

Mam zamiar zacząć grę na tym serwerze i jeśli któreś z was szuka ludzi do CP - jestem chętny :)
Znam GOD do około 95lv.

Ogarniam granie Aore, Wynnem, Yulem...mogę też zrobić Tyrra krasnala pod crafting.

haran

Dawno nic mnie tak nie rozbawiło jak sugerowane tutaj setupy :D

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

qalisto

Cytat: LastLegion w Sierpień 23, 2016, 07:13:50 PM
https://www.facebook.com/groups/1218840428161273/
Zgłoś się lub napisz pod jakim nickiem będziesz grać.

Będę grał po nickiem Merete.

Co do klasy..to czekam na propozycję od mojego przyszłego CP :)

DzuDzak

Cytat: haran w Sierpień 23, 2016, 07:17:59 PM
Dawno nic mnie tak nie rozbawiło jak sugerowane tutaj setupy :D

oj tam czepiasz się;p u mnie i tak każdy zapewne zrobi to co chce na maina a pod pve czy pvp to duale pójdą xd zreszta do startu jeszcze trochę czasu jest :)

GarbatyDziadek

jakby ci to powiedziec majks :D kartie to sie w duo robi :P

JamesDoakes

dla osób które się zastanawiają czy nie quitnąć z offa i pyknąć tutaj  :D
- mają antibota który blokuje adrenaline (aktualnie, chociaż później też będzie aktualizowany) - perm ban na master acc.
- naprawili 2 dni temu exploit z celestialem (brak debuffa) który nadal działa na NCwescie i Innovie
- dodadzą proxy do listy serwerów, więc osoby z gównianym routingiem będą mogły uniknąć gry z battlepingem
- zredukowali psychiczna ilość expa potrzebna na lvlach 100+

Shanique

na offach jest debuff po użyciu celestiala... co ty tym ludziom za kity wciskasz?

btw co to jest "psychiczna ilość expa"?

born2b3wildLOL

Topka i tak wbije 105 w max 3-4 tyg wiec co tam lukać to x7 przeciez  :afro:

JamesDoakes

Cytat: Shanique w Sierpień 24, 2016, 03:51:45 PM
na offach jest debuff po użyciu celestiala... co ty tym ludziom za kity wciskasz?
tylko w teorii, od kilku kronik jest fajny bug - wystarczy usunąć buffa i już nie dostaniesz debuffa , wiec możesz chainować do oporu, np przejmując komuś zamek. Ktoś się może dopatrzeć i napisać ticket, ale w trakcie pvp nie sprawdzisz każdego. Tutaj to naprawili.

Jizzy

może to nie temat do tego ale szukam CP, zagram tankiem/jakims DD w godzinach 19-23,

DzuDzak

ja potrzebuje tanka to pt ;) jest nas 5-6 na start jak cos PM :)

haran

Cytat: kornes w Sierpień 24, 2016, 04:51:22 PM
Cytat: Shanique w Sierpień 24, 2016, 03:51:45 PM
tylko w teorii, od kilku kronik jest fajny bug - wystarczy usunąć buffa i już nie dostaniesz debuffa , wiec możesz chainować do oporu, np przejmując komuś zamek. Ktoś się może dopatrzeć i napisać ticket, ale w trakcie pvp nie sprawdzisz każdego. Tutaj to naprawili.

Znalazłem to pierwszego dnia testując healera. Od jak dawna jest to na Innovie i nikt tego nie zraportował?

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane