[L2OFF] L2Gamecoast - GOD Helios x7 - start 26.08.2016

Zaczęty przez JamesDoakes, Lipiec 25, 2016, 10:52:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sobek

Cytat: kornes w Sierpień 24, 2016, 03:44:20 PM
dla osób które się zastanawiają czy nie quitnąć z offa i pyknąć tutaj  :D
- mają antibota który blokuje adrenaline (aktualnie, chociaż później też będzie aktualizowany) - perm ban na master acc.
- naprawili 2 dni temu exploit z celestialem (brak debuffa) który nadal działa na NCwescie i Innovie
- dodadzą proxy do listy serwerów, więc osoby z gównianym routingiem będą mogły uniknąć gry z battlepingem
- zredukowali psychiczna ilość expa potrzebna na lvlach 100+

Wszystko pięknie ale Ty bez bota, przecież aż tak ludzie się nie zmieniają :D

QRQ

Na heliosie jest już autobot wbudowany(macro loop). Do podstawowego autoexpa starczy.

sobek

Tak wiem, ale Kornes CP parę miesięcy na Lilith bez range 3000 nie wychodziło z miasta...

JamesDoakes

akurat my się wychodzić z miasta nigdy nie baliśmy, a twój klan (bo nawet nie wiem czy miałeś jakieś cp) był podejmowany w 7 osób. Jak już wracasz do teorii spiskowych, opowiedz ile ticketów napisałeś i jak to GM nam wiecznie pomagał :D

//edit
@Haran
2 albo 3 kroniki wstecz, ale innova miała ten problem już poprawiony (debuff od początku), tyle że powrócił razem z heliosem

Thepiknick1

Siemaka powie mi ktos cy to bedzie server z meszanymi subami ? jak cos archer lf cp :P

bula

Elen

Cytat: Thepiknick1 w Sierpień 25, 2016, 02:40:13 PM
Siemaka powie mi ktos cy to bedzie server z meszanymi subami ? jak cos archer lf cp :P
wat
Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

QRQ

Widzę, że nawet znane gęby z twitcha tam przywiało.

born2b3wildLOL

Szkoda ze nie zrobili x2 server . Ruskie juz maja 99-100 lvle po 7h grania
Raty x28 FTW  :o

JamesDoakes

QRQ

Raczej typowe zagranie, mają dobre pliki, wyrobią sobie renomę na tej edycji, która pewnie ustoi do końca roku a na przyszły rok wycelują z jakimś low rate.
Zresztą sama zmiana expa z instancji na x1 by wiele zmieniła i tak raczej powinno być od początku.

Balm0r

może nie takie były założenia z tym expem :) " konie już ruszyły " nie będzie tak łatwo tego odkręcić.

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Metro

Sebal

Widzę właśnie. Jak oceniacie serv?

Eh nie mogę konta stworzyć -.-
Sebal- Life ...

Metro

ciężko powiedzieć po kilku godzinach grania. Wydaje mi się że admini cały czas borykają się z atakami ddos bo wczoraj trochu lagowało. Sayhę przebudziłem w 4-5 godzin on stworzenia jej ale podobno już było widać seraphy i spectery. Na DV na 81 lvlu ok 2% XP z moba z mentorem+100% xp od barda + runa (chyba 50%). Ale ktoś stwierdził że to nie x7 tylko mniej więcej wychodzi x28 :) Coś musieli zje.... pierdzelić przy odpalaniu i ustawianiu rate'ów ;)

Online spory. Nie-ertheie na początkowych lokacja nie mogły się dopchać do mobów ale zawsze jest hype przy nowym serwerze.

Sebal

Dzięki. Jak uda mi się zarejestrować, to może chwile pogram ;)
Sebal- Life ...

bula

Cytat: Metro w Sierpień 27, 2016, 10:31:33 AM
ciężko powiedzieć po kilku godzinach grania. Wydaje mi się że admini cały czas borykają się z atakami ddos bo wczoraj trochu lagowało. Sayhę przebudziłem w 4-5 godzin on stworzenia jej ale podobno już było widać seraphy i spectery. Na DV na 81 lvlu ok 2% XP z moba z mentorem+100% xp od barda + runa (chyba 50%). Ale ktoś stwierdził że to nie x7 tylko mniej więcej wychodzi x28 :) Coś musieli zje.... pierdzelić przy odpalaniu i ustawianiu rate'ów ;)

Online spory. Nie-ertheie na początkowych lokacja nie mogły się dopchać do mobów ale zawsze jest hype przy nowym serwerze.
spectery/seraphy mozna kupic za pc pointy i mozna je nosic od 85

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Sebal

Jak już się zarejestrowałem, wszystko aktywowałem to teraz nie chce mnie zalogować w launcherze. Czy tylko ja mam takie problemy czy to kwestia serwera?
Sebal- Life ...

Metro

Cytat: bula w Sierpień 27, 2016, 10:47:48 AM
spectery/seraphy mozna kupic za pc pointy i mozna je nosic od 85

pokaż mi w którym miejscu :)